Bana anlatamazsınız bunu, kişi kendinden bilir işi hanımefendi.bakın eşimi değere bindiğim yok tabikide yuvamin bozulmasını istemem 1 çocuğum var boynu bükülsün istemem.fakat yanlış bi hareket yada davranış gördüğüm zaman kardeşim yada çok yakınım yapmaz diye bi kaide varmidir.ben boşanma aşamasından beri destek oluyorum yardımcı olmaya çalışıyorum.uzuluyorum fakat benimde düzenim var.su zamanda neler neler oluyor insan ister istemez korkuyor.ben bu düşüncemi zaten tasvip etmiyorum ama enerjisi bana böyle yansıdı çünkü bazı şeyler dengede güzeldir fazlası zarardır.benim burda anlatmaya çalıştığım kardeşimi karalamak değil anlamaya çalışmak.
Ya bırakın ne şaşkıntılısı.
Kadın boşanıyor, bekar bekar dibimizde geziyor diye rahatsız olmuş hanımefendi öz be öz kardeşinden.
Neymiş önünde eğilmişmiş, pilates mi esneme mi yapıyordu kadın, hangi insan durduk yere eğilir, ağır konuşacağım susuyorum vallahi.
Onunki yıkılıyormuş eşini zorda bırakmışmış, neden başkası mutlu olsunmuşmuş diyebilirmiş sütü bozukmuş vs vs.
Yemin ediyorum, böyle bir şey olsa ablama değil şerefsiz kocama söverim ilk, ümit mi verdin ne yaptın, ar damarın mı çatladı, yanlış anlayacağı şeyler mi yaptın diye onu şutlarım da yine ablama yakıştıramam, beynime dahi giremez bu düşünce.
Off neyse…
bu sizin düşünceniz saygı duyarım herkesin hayat şartları tecrübeleri görüp geçirdiği çok şey vardır. benimkisi de kuruntu demekkiBana anlatamazsınız bunu, kişi kendinden bilir işi hanımefendi.
Ablamla kocam baş başa oturur, arabada seyahat ederler, beraber tatile gideriz, ben giderim onlar oturur, ayrıca bensiz görüşürler konuşurlar vs.
Bir saniye bile bakın bir saniye bunu düşüncem, yuvamı yıkarım ben, koca çok kardeş yok!
bakın çok samimi söylüyorum abartı falan değil gerçek neyse o yani ben onun eşine evli olduğu süre zarfında hiç yanına otirmamisimdir .o içeri girdiğinde ben yalnızsam bile o odada çıkarım sıkıntı çıkmasın birbirini kıskanmasın diye böyle düşünürüm.ince düşünüyorum belki ama böyle kendimi nasıl anlatmalıyim ne dusunmeliyim bilemiyorumBence komik olan sizsiniz eski konunuzda boyle kiskanclik uzerine , tamam alemi kiskaninda kardesiniz icin bu tavriniz hos degil. Bence siz kocanizi takip edin bakalim kizkardesinize yanlisi olucak mi? Zaten eger dogruysa 28 yasindasiniz kardesinizde 25 olsa, 25 yas kucuk bi yaş yani eger dediginz gibi seyler yapiyorsa farkinda bile degildir zaten art niyetle yapmiyordur
A hatta aklıma geldi.bu sizin düşünceniz saygı duyarım herkesin hayat şartları tecrübeleri görüp geçirdiği çok şey vardır. benimkisi de kuruntu demekki
İşte siz anormalsiniz, niye sıkıntı çıksın niye kıskansın, niye yanına oturunca biri yanlış anlasın?bakın çok samimi söylüyorum abartı falan değil gerçek neyse o yani ben onun eşine evli olduğu süre zarfında hiç yanına otirmamisimdir .o içeri girdiğinde ben yalnızsam bile o odada çıkarım sıkıntı çıkmasın birbirini kıskanmasın diye böyle düşünürüm.ince düşünüyorum belki ama böyle kendimi nasıl anlatmalıyim ne dusunmeliyim bilemiyorum
nerden biliyorsun evliyken yapmadığını yazmadığım için. çünkü kocası var düşünemezsin yada düşünmeye itmez.istemedn olmuştur diye düşünürsün degilmi .bizim kardeşimle pek yakınlığımiz yoktu açıkçası şu son zamanlarda bi samimiyet oldu oda benden kaynaklı kendini kötü hissetmesin yalnızlık yaşamadın bunalıma girmesin diye yani ama bosverin ben kötü zihniyetliyim diyelimA hatta aklıma geldi.
Ablamı başka şehre eşim taşıdı, eşyalarla gittiler, annem sonradan gitti, beraber kaldılar falan ben yokum devrede:)
Ve dahası eşim ve erkek kuzeni yine o şehre gittiler buradan beraber, ablamda kaldılar 1 gece.
Saniye değil salise bakın salise bile değil ablama, kocamla alakalı düşünmedim düşünemem.
Zaten aklıma geliyorsa kendimi dağdan dağa vururdum herhalde.
Velev ki var, onları kendi layığıyla bırakırım da yine de kuruntu etmem biri gelip bana böyle böyle diyene kadar.
Çok sinirlendim ya gece gece, her boşanan kadın tehdit algılanıyor anladık da insan kardeşine yapmaz.
Evli iken eğilse, yanınıza gelse gözünüze batmazdı ama…
Çok enteresan ama görüyor ben farketmemistim ablalarım uyardı ve annem gıcık oldu ben biraz safimdir bu konularda onlar söyleyince kafama dank etti ...ilk başta gıcık oldum sonra kalbim kırıldı baya bir.... sonrada içimden sildim onu aramam sormam ..mesela annemgile uğrayacaklardi eşiyle teyzemler felan ..benimde orda olduğumu öğrendi ve uğramadı işimiz var deyip kapıdan gittiler bende kıskanmasin diye sadece yüzümü yikamistim paspal bir haldeydim pijamalarla ... üzülüyorum çünkü böyle olmak istemem küçüklük eglencelerimizi özlüyorum.halacocuksun Aa ben bekarım ya sizide rakip görmez yani hamile insanı demek ki farklı bir bilinçaltı ya bunu ben hala anlamiyorum. Ben bir dizide yer almıştım bı bölüm yıllar önce anneme TV de beni göstermiş goruyomusun kızını tttt diye .. Çocuğu oldu ona rağmen aramadım bitti yani ömürlük ne diyeyim.. Çok kırılıyor insan ama gerçekten ..
Malesef öyle bende bosandigimda ablam olacak kişi buna benzer cümle kurdu ben çok utanmıştım duymamazliga gelmiştim sonradan ağladım baya bir ben yeniden evlenince yüzleşmek istedim ama öyle bir şey demedim diye inkar etti...annemde zaten onun tarafını tutar ispatta edemedim ....bu zihniyete tüküreyim..konu sahibi kesinlikle içiniz fesat dolu ...enişte bu ya abiden farksız mide bulandırıci düşüncelerA hatta aklıma geldi.
Ablamı başka şehre eşim taşıdı, eşyalarla gittiler, annem sonradan gitti, beraber kaldılar falan ben yokum devrede:)
Ve dahası eşim ve erkek kuzeni yine o şehre gittiler buradan beraber, ablamda kaldılar 1 gece.
Saniye değil salise bakın salise bile ablama, kocamla alakalı düşünmedim düşünemem.
Zaten aklıma geliyorsa kendimi dağdan dağa vururdum herhalde.
Velev ki var, onları kendi layığıyla bırakırım da yine de kuruntu etmem biri gelip bana böyle böyle diyene kadar.
Çok sinirlendim ya gece gece, her boşanan kadın tehdit algılanıyor anladık da insan kardeşine yapmaz.
Evli iken eğilse, yanınıza gelse gözünüze batmazdı ama…
Kardeş gibi büyümekle kardeşlik farklı şeydir yalnızSimdi ornek dogru mu olacak bilmiyorum fakat benim kuzenim ki kendisiyle kardes gibi birlikte buyuduk bizde cok kalirdi.enisteme yuruyodu gozumuzun önünde..yani insan yaksitiramiyo ama gozunun önündekini de gorursun yani yok benim kardesim melek oyle sey yaomaz demekte sacma..insan kardesini boyle kolay harcamaz arkadaslar kiz bariz bi farklilik goruyor ki supheye dusuyor.tabi illaki olcak diye bisey yok belki siz oyle sanmissinizdir orasini Allah bilir artik.
Kuzen ve kardeş farklıdır ..ne kadar kardes gibi buyusendeSimdi ornek dogru mu olacak bilmiyorum fakat benim kuzenim ki kendisiyle kardes gibi birlikte buyuduk bizde cok kalirdi.enisteme yuruyodu gozumuzun önünde..yani insan yaksitiramiyo ama gozunun önündekini de gorursun yani yok benim kardesim melek oyle sey yaomaz demekte sacma..insan kardesini boyle kolay harcamaz arkadaslar kiz bariz bi farklilik goruyor ki supheye dusuyor.tabi illaki olcak diye bisey yok belki siz oyle sanmissinizdir orasini Allah bilir artik.
Benim ablam da boşandı.Malesef öyle bende bosandigimda ablam olacak kişi buna benzer cümle kurdu ben çok utanmıştım duymamazliga gelmiştim sonradan ağladım baya bir ben yeniden evlenince yüzleşmek istedim ama öyle bir şey demedim diye inkar etti...annemde zaten onun tarafını tutar ispatta edemedim ....bu zihniyete tüküreyim..konu sahibi kesinlikle içiniz fesat dolu ...enişte bu ya abiden farksız mide bulandırıci düşünceler
İnce düşünmüyorsun, hastalıklı bı düşünce biçimi bubakın çok samimi söylüyorum abartı falan değil gerçek neyse o yani ben onun eşine evli olduğu süre zarfında hiç yanına otirmamisimdir .o içeri girdiğinde ben yalnızsam bile o odada çıkarım sıkıntı çıkmasın birbirini kıskanmasın diye böyle düşünürüm.ince düşünüyorum belki ama böyle kendimi nasıl anlatmalıyim ne dusunmeliyim bilemiyorum
Bende ders çalışıyordum konuyu icsellestirdimBenim ablam da boşandı.
Sırf bu yüzden eski arkadaşlarıyla binde bir görüşür oldu, onlardan gelen bir şey değil aslında ama ablam diyor ki ‘herkes çift, şimdi ne işim var, gülüp eğleniyorlar sarmaş dolaş ben orada fazlalık ve yüküm onlara, hesap bile öderken aile başı bölünüyor, ben aile değilim hesabı bozuyorum resmen’ diyor.
Ne kadar ağır aslında, kimse yapmasa bile içeriden gelen fazlalık hissi ile mücadele ederken bir de böyle hele de aile ile sınanmak.
Gidip uyuyacaktım, aşırı canım sıkıldı, çok içselleştirdim durumu.
Aman herkes bayılıyor kocalarımıza sanki bulunmaz hint kumaşı.
Yahu ben yatılı okulda okudum, 3 sene her gün her gece aynı insanlarla yattım kalktım ailem yokken, anca kardeşim gibi olabilirler, kardeş değil!Ama her yil yazlari bizde kalirdi oyle az buz bi yakinlik degildi bizimki..ki arkadaslar haberlerde muge anlida goruyoruz baldiz eniste iliskilerini.imkansiz degil..kisilikle alakali.bazi kizlar ve erkekler gordugu her karsi cinse ilgi duyar bekar evli bakmaz.bu neden sizin kiz kardesiniz olmasin ? Benim burda demek istediigm bi insan kiz kardesinden yok yere suphe duymaz yani tabi konu sahibi paranoyak degilse..
Ama yazdıkları normal şeyler baksana , bunu nasıl yakistirabilir ki...birde müge anliya göre yaşarsak işimiz bitmiş demektir .. düşük olasılık onlarAma her yil yazlari bizde kalirdi oyle az buz bi yakinlik degildi bizimki..ki arkadaslar haberlerde muge anlida goruyoruz baldiz eniste iliskilerini.imkansiz degil..kisilikle alakali.bazi kizlar ve erkekler gordugu her karsi cinse ilgi duyar bekar evli bakmaz.bu neden sizin kiz kardesiniz olmasin ? Benim burda demek istediigm bi insan kiz kardesinden yok yere suphe duymaz yani tabi konu sahibi paranoyak degilse..
Ya dogdugundan beri tanidigin ve dile kolay 20 yaz gecirdigin kisiyle 3 yildir tanistigin kisi bir mi? Kuzende kiz kardes yarisidir bence..ben sadece boyle bi olay imkansiz degil diyorum..konu sahibini tanimam etmem belki dediiginiz gibi takintilidir paranoyaktir fln bilemiycem..bu arada ben de cok gulen rahat biriyim..ama bi abla da heralde normal davranisla anormal davranisi anlar ya..ay of bilemedim be herkesin gunahi kendi boynuna artik sonucta masum birini suclamakta gunah...Yahu ben yatılı okulda okudum, 3 sene her gün her gece aynı insanlarla yattım kalktım ailem yokken, anca kardeşim gibi olabilirler, kardeş değil!
Konu sahibinin beyanları fesat dolu, onunki bozuldu neden benimki bozulmasınlar vs.
Gerçekten takıntılı ve bu takıntısı bacı kardeş vs dinlemiyor.
Ben şu dk emimim ki eşiyle tanışıyor olsam bana da yakıştırırdı çünkü çok konuşan, güleç, hitabeti seven, kahkahası bol, rahat tavırlı kadınım.
Kısaca kocasında gözüm var, yolluyum ben
bakın bazı şeyler yazılmıyor ve insanlarda anlatmak istedinizi anlamıyor şuan .benim yazdıklarım ufak şeyler buyulmeyecek belkide fakat biz eşimle gidiyoruz annemlere bazen eşim girmiyor gidiyor bn içeri girdigimde kardeşim hosgeldn demek yerine eşimi soruyor. eşim yokken benimle fazla konuşmuyor bile yaklaşıyor bana kardeşim. nedense eşim oldugunda da yanımızdan ayrılmıyor.biz eşimle bisey konuşuyoruz direk eşimle konuşmaya çalışıyor bn kendimi orda yokmuşum gibi hissediyorum bazen yabancı gbi .normal bi kıyafeti var diyelim evde günlük eşim geldikten sonra içeri gidip sanki gezmeye gidecekmiş gbi süsleniyor. ne derseniz deyin yada kim olursa olsun bu garip degilmi yani normalmi yaniAma her yil yazlari bizde kalirdi oyle az buz bi yakinlik degildi bizimki..ki arkadaslar haberlerde muge anlida goruyoruz baldiz eniste iliskilerini.imkansiz degil..kisilikle alakali.bazi kizlar ve erkekler gordugu her karsi cinse ilgi duyar bekar evli bakmaz.bu neden sizin kiz kardesiniz olmasin ? Benim burda demek istediigm bi insan kiz kardesinden yok yere suphe duymaz yani tabi konu sahibi paranoyak degilse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?