• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ailesine karşı mesafeli davranmak için ne yapmalıyım ?

Bir insanın eşinin kardeşini yanında istemeyip aynı şartlarda daha sonra kendi kardeşini kabul etmesi evet haksızlık o kısma diyecek lafım yok. Ama o tanıdığınızın ailesi de abisine mı güvenip daha cocuk yapmış, yani bunun abisi nasılsa evlenir, sehirde oturur, biz de yanına yollar okur mü yani mantık? Saçma geldi bana sırf bu yüzden okuyamamasi. Diyelim ki abisi yok, yada abi de koyde yaşıyor, ne yani koyde yaşayan insanlar okuyamiyor mü? Sadece bu nedenle okuyamamis olduguna inanamadım ben...

35 sene öncesinden bahsediyorum.şimdi olsa elbette her şekilde okunur ama o zamanın şartları böyle değildi:34:
şimdi çocuklarının okuması için çok çabalıyor

Son düzenleme:
35 sene öncesinden bahsediyorum.şimdi olsa elbette her şekilde okunur ama o zamanın şartları böyle değildi:34:
şimdi çocuklarının okuması için çok çabalıyor

Himm evet o zamanın şartlarında olabilir. Yazık olmuş o zaman... Şimdi herseyin bir kolayı oluyor tabi ki...

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ama sizde biliyorsunuz evlilik yani kavgada olur mutlulukta bunu herkese söylesyebilecek kapasitede biri süreki kıskandırmak için biseyler yapar düşünün ben abisiyle el elle geziyorum diye hemen gelip sarıldı ben hoşlanmıyorum böyle seylerden sarılmasın demiyorum bana gıcıklık yapıldı aynı evde de sürekli böyle seyler yaşayacagız ayrıca tarih coğ için dersnaeye ne gerek var okuyup anlayabilecek 1 yıldan bahsediyorum bende isterim okumasını geleğenini kurtarmasını ama evinde oturup calışsın burası kütphane değil kitap alalım okumak isteyen he ryerde okur onun derdi gelip gezmek zmak okusun para gönderelim ama aynı evin içinde isetmiyorum gelirsede çok sorun yok
kaynanan demişsiniz kaynanan bu küçük görümceden daha teylikesiz . vallla

Eşinizi alırken tapusunuda mı aldınuz ne yani evlendi diye eşiyle kardeşiyle görüşmesin mi sahip çıkmasın mı daha ortada bariz bi anlaşmazlık yokken ayrı şehirdeyken bu kin neden tabii arayacak abisini ihtiyacı varsa dersaneye de gönderebilir yanınıza gelmesini siz kurmuşsumuz kafanuzda olduğu şehir doğuda mı dersane yok eşiniz ağaç kovuğundan çıkmadı ailesi sizi neden rahatsuz etti anlamadım aynı şeyi eşiniz sizin aileniz için yapsa mesafe koymak istese kardeşini istemese iyi mi karşılarsın

Ayrıca evde çalışsın demişsiniz üni sınavı tarih coğ.ibaret değil daha ağır derslerde var herkes kazanmak için dersaneye gidiyo sarılmasını bile rekabet görüyosum şunu idrak et senin yerib ayrı ailesinin ayrı seçim yapmak zorunda değil eşin aynı durumda senin kardeşinde olabilirdi bu nefret neden

Zaten sen onlari onlarda seni aramiyormus BUNDAN BUYUK MESAFEMI OLUR?? Onlar kardes ve abisidir sorarda isterde! Sizin kardesiniz istedigi zaman bu tavri esiniz gosterse acaba burda ne yazardiniz cok merak ediyorum. HA gorumceniz sinsi su bu olabilir o baska konu. Ama sizin derdiniz abisinden biseyler istemesi! Benimde kardeslerim var Istesinler canimi veririm KARDES BU. Gucumun yettigi kadar alirim veririm. Bir otur dusun isteyen benim kardesim olsa nasil olurdu diye. Tabikide her dedigini almiyacaksiniz ama ESIN ABISI VE ISTEYEBILIR.

Anasi var babasi var herkes cocuguna sahip ciksin.nasil dunyaya getirdilerse sorumlulugunu da alsin.ablasi zenginmis niye ondan istemiyorlar cunku kaynana kizinin yuvasinin bozulmasini istemez.abisinin ayri yuvasi var bunu anlamasi gerek.ayrica yeni evliyken gorumceyle yasamak cok zor bi is.o cicim aylarini niye heder etsin.benzer seyler cogu insanin başına geliyor.ve kari koca iliskisi maalesf3.sahislardan yipraniyor.bence taviz verme

Valla ne yalan soyleyeyim konu sahibi seni anliyorum.. benim esimin kizkardeside biz dugun yaptiktan sonra abisinden uc bin tl borc istedi.. ne icin ?? Burnuna estetik yaptiracakmis..... biz borc icindeyken bide.... konu sahibi tedbiri elden birakma canim..

Back
X