kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat kondurmak istemiyorum

Sine3m

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
167
-239
18
31
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.
1kiz kardeşim var ve1,5 senedir evli olduğu eşinden boşanmak üzere ben 8yildir evliyim aileme gittiğimde kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat şuan kondurmak istemiyorum ama dikkatimi çekiyor davranışları.ben eşimle konuşurken lafın arasına atlıyor eşim bana bisey söylerken,sanki kendine söylüyormuş gbi cevap veriyor.geçen gün eşimin gözleri iş sebebi ile biraz şişmişti ve benim yanımda kıyamam ya dedi bn şok oldum belli etmedim bisey ama kafama takıldı.bazende önünde eğiliyor sanki gozune sokarcasina bu beni sinir ediyor fakat susuyorum biz eşimle bahçeye çıkıyoruz hemen yanımıza geliyor.bazen oturduğumuz yerden kalkıyorum mutfağa gidiyorum fırsat kolluyormus gbi onun tek kalmasını bekliyormuş gbi eşimin olduğu yere gidiyor ben gelince çıkıyor anlamiyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum.boyle devam edermi onuda bilmiyorum ne yapmam gerekiyor şaşkınım.

Öyle olmaz kanıt lazım. Birde bu el değil ki kız kardeş anlar insan niyetini düşüncesini.. Aklıma daha nisanlanirken benimle görüşmeyi kesen kuzenim geldi. Onun olayı kişi kendinden bilirdi sasirmamistim :) Tüm aile güzelsin diye yaptı demişti ama ben sadece kırılma hissini tatmistim yemişim güzelliği. Velhasıl bu işin iki penceresi var bilemedim..

Fesatsınız.
İnsan kocasına yakıştırır da bakıyor ediyor mu diye, kardeşine de şunu yakıştırmaz yahu, pes!
aklımdan yanlış düşünüyor olma olasılığı geçti tabiki ama kusura bakmayın eşimide kontrol ediyorum belli etmeden fakat eşim kafasını kuma gömmüş gbi duruyor farkında bile değil kardeşimin hareketlerinin.kendini farkettirmeye çalışıyor gibi geldi bana . insaallah benim düşüncem yanlıştır sonucta kardeşim ama birde 8yil harcanmış bir yuva var ve kolaykolay kurtarilmiyor yıkılan yuvalar ben böyle düşünmek istemem ama beni bu düşünceye iten sebepler var ve emin olmak istiyorum ona göre adım atmak istiyorum kimseyi incitmek değil.amacim ama yuvamida tehlikeye atamam ki

aklımdan yanlış düşünüyor olma olasılığı geçti tabiki ama kusura bakmayın eşimide kontrol ediyorum belli etmeden fakat eşim kafasını kuma gömmüş gbi duruyor farkında bile değil kardeşimin hareketlerinin.kendini farkettirmeye çalışıyor gibi geldi bana . insaallah benim düşüncem yanlıştır sonucta kardeşim ama birde 8yil harcanmış bir yuva var ve kolaykolay kurtarilmiyor yıkılan yuvalar ben böyle düşünmek istemem ama beni bu düşünceye iten sebepler var ve emin olmak istiyorum ona göre adım atmak istiyorum kimseyi incitmek değil.amacim ama yuvamida tehlikeye atamam ki
Ay yuvanız niye tehlikede olsun, Gülden Karaböcek misiniz siz? Heralde kendini yalniz hissediyo kardeşiniz, tek başına odasına mi kapansın, bunalım mi yapsın?

Enişteler sevilir bunda ne varki :) bi de boşaniyormus kardesiniz belki boslukta siz ona iyi geliyorsunuzdur.. Kardesinizden bu şüpheye düşecek kadar güvenmiyor musunz
Yani şöyle eşi bir rahatsızlık geçiriyor ve onu bu haldeyken boşanıyorlar.kendi eşine kiyarken neden benim eşim için kıyamam diyor orası manidar. ve ben sorun çıkartma peşinde değilim sadece anlamaya çalışıyorum şaşırdım

Yani şöyle eşi bir rahatsızlık geçiriyor ve onu bu haldeyken boşanıyorlar.kendi eşine kiyarken neden benim eşim için kıyamam diyor orası manidar. ve ben sorun çıkartma peşinde değilim sadece anlamaya çalışıyorum şaşırdım
Demekki o da kardesinize kiymis ki kizcagiz bosaniyor, sonucta hic bi kadin sebepsiz bosanmaz. Kiyamam kelimesi cok abartilcak bise degil bence ben oto boka aa kiyamam derim mesela 😆 bence siz fazla kiskancsiniz dikkat edinde adami bunaltip kaçirmayin , sonra evdeki bulgurdanda olursunuz😏

Kardeş var, siz daha eşim yuvam emek diyorsunuz.
Böyle bir durum velev ki var, yuvaya gelene kadar ailenize neler neler olur…

Ben cevabımı aldım, şuan kardeşiniz boşanıyor ve yanınızda dolanıyor diye eşini değere bindiren bir tipsiniz belli ki. İnsan şu durumda yuvam demez yahu, kardeşim nasıl yapar bunu bana canımdan öte der, ne bileyim bir şey der ama siz demediniz.

Kıskanç misiniz yapı olarak?
normal seviyede yani abartılı değil
Kıskanç misiniz yapı olarak?

İnsan kardeşine bunu nasıl yakıştırır yahu , ne kadar çirkin bir düşünce

Demekki o da kardesinize kiymis ki kizcagiz bosaniyor, sonucta hic bi kadin sebepsiz bosanmaz. Kiyamam kelimesi cok abartilcak bise degil bence ben oto boka aa kiyamam derim mesela 😆 bence siz fazla kiskancsiniz dikkat edinde adami bunaltip kaçirmayin , sonra evdeki bulgurdanda olursunuz😏
çok komik degilmi bir yuva yıkılınca başkasının yuvasını yıkma istediği ben neden mutlu olamadım da o mutlu diye huzur bozmakta isteyebilir . evdeki bulgurdan olma konusuna gelince yapan kendine yapar fakat eşimi bunaltmiyorum şuan sessizim farkettirmiyorum .zaten yapan kendine yapar karakter meselesi sütü bozuk olan kendi gibi sütü bozuk olana yakışır.

Öyle olmaz kanıt lazım. Birde bu el değil ki kız kardeş anlar insan niyetini düşüncesini.. Aklıma daha nisanlanirken benimle görüşmeyi kesen kuzenim geldi. Onun olayı kişi kendinden bilirdi sasirmamistim :) Tüm aile güzelsin diye yaptı demişti ama ben sadece kırılma hissini tatmistim yemişim güzelliği. Velhasıl bu işin iki penceresi var bilemedim..
Benimde kanayan yaram nisanlanirken ben hamileydim birde benim gelmemem için elinden geleni yaptı..çok üzülmüştüm..hayatımda başka erkeklere eşim hariç cilvem dahi yoktur soğuk biriyim ama durum bu ..çok kırılmıştim

normal seviyede yani abartılı değil

çok komik degilmi bir yuva yıkılınca başkasının yuvasını yıkma istediği ben neden mutlu olamadım da o mutlu diye huzur bozmakta isteyebilir . evdeki bulgurdan olma konusuna gelince yapan kendine yapar fakat eşimi bunaltmiyorum şuan sessizim farkettirmiyorum .zaten yapan kendine yapar karakter meselesi sütü bozuk olan kendi gibi sütü bozuk olana yakışır.
Bence komik olan sizsiniz eski konunuzda boyle kiskanclik uzerine , tamam alemi kiskaninda kardesiniz icin bu tavriniz hos degil. Bence siz kocanizi takip edin bakalim kizkardesinize yanlisi olucak mi? Zaten eger dogruysa 28 yasindasiniz kardesinizde 25 olsa, 25 yas kucuk bi yaş yani eger dediginz gibi seyler yapiyorsa farkinda bile degildir zaten art niyetle yapmiyordur

Kardeş var, siz daha eşim yuvam emek diyorsunuz.
Böyle bir durum velev ki var, yuvaya gelene kadar ailenize neler neler olur…

Ben cevabımı aldım, şuan kardeşiniz boşanıyor ve yanınızda dolanıyor diye eşini değere bindiren bir tipsiniz belli ki. İnsan şu durumda yuvam demez yahu, kardeşim nasıl yapar bunu bana canımdan öte der, ne bileyim bir şey der ama siz demediniz.
bakın eşimi değere bindiğim yok tabikide yuvamin bozulmasını istemem 1 çocuğum var boynu bükülsün istemem.fakat yanlış bi hareket yada davranış gördüğüm zaman kardeşim yada çok yakınım yapmaz diye bi kaide varmidir.ben boşanma aşamasından beri destek oluyorum yardımcı olmaya çalışıyorum.uzuluyorum fakat benimde düzenim var.su zamanda neler neler oluyor insan ister istemez korkuyor.ben bu düşüncemi zaten tasvip etmiyorum ama enerjisi bana böyle yansıdı çünkü bazı şeyler dengede güzeldir fazlası zarardır.benim burda anlatmaya çalıştığım kardeşimi karalamak değil anlamaya çalışmak.

Şaşkıntili bı konu🤔
Ya bırakın ne şaşkıntılısı.
Kadın boşanıyor, bekar bekar dibimizde geziyor diye rahatsız olmuş hanımefendi öz be öz kardeşinden.
Neymiş önünde eğilmişmiş, pilates mi esneme mi yapıyordu kadın, hangi insan durduk yere eğilir, ağır konuşacağım susuyorum vallahi.
Onunki yıkılıyormuş eşini zorda bırakmışmış, neden başkası mutlu olsunmuşmuş diyebilirmiş sütü bozukmuş vs vs.

Yemin ediyorum, böyle bir şey olsa ablama değil şerefsiz kocama söverim ilk, ümit mi verdin ne yaptın, ar damarın mı çatladı, yanlış anlayacağı şeyler mi yaptın diye onu şutlarım da yine ablama yakıştıramam, beynime dahi giremez bu düşünce.
Off neyse…

halacocuksun halacocuksun Aa ben bekarım ya sizide rakip görmez yani hamile insanı demek ki farklı bir bilinçaltı ya bunu ben hala anlamiyorum. Ben bir dizide yer almıştım bı bölüm yıllar önce anneme TV de beni göstermiş goruyomusun kızını tttt diye .. Çocuğu oldu ona rağmen aramadım bitti yani ömürlük ne diyeyim.. Çok kırılıyor insan ama gerçekten ..

Ay yuvanız niye tehlikede olsun, Gülden Karaböcek misiniz siz? Heralde kendini yalniz hissediyo kardeşiniz, tek başına odasına mi kapansın, bunalım mi yapsın?
bunalmasin tabikide gezsin dolaşsın keyfine baksın. ama hareketlerine de dikkat etmeli degilmi . mesela bir erkeğin önünde eginilmez

Back
X