kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat kondurmak istemiyorum

Sine3m

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
167
-239
18
31
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.
1kiz kardeşim var ve1,5 senedir evli olduğu eşinden boşanmak üzere ben 8yildir evliyim aileme gittiğimde kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat şuan kondurmak istemiyorum ama dikkatimi çekiyor davranışları.ben eşimle konuşurken lafın arasına atlıyor eşim bana bisey söylerken,sanki kendine söylüyormuş gbi cevap veriyor.geçen gün eşimin gözleri iş sebebi ile biraz şişmişti ve benim yanımda kıyamam ya dedi bn şok oldum belli etmedim bisey ama kafama takıldı.bazende önünde eğiliyor sanki gozune sokarcasina bu beni sinir ediyor fakat susuyorum biz eşimle bahçeye çıkıyoruz hemen yanımıza geliyor.bazen oturduğumuz yerden kalkıyorum mutfağa gidiyorum fırsat kolluyormus gbi onun tek kalmasını bekliyormuş gbi eşimin olduğu yere gidiyor ben gelince çıkıyor anlamiyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum.boyle devam edermi onuda bilmiyorum ne yapmam gerekiyor şaşkınım.

Kardeşiniz boşanıyor diye siz niye korkuyorsunuz ya kadına dünyada erkekmi yok da ablasının kocasını ayartacak

Kıyamam ya dedi diye ve eğildi diye eşinizde gözü mu olmuş oluyor O sizin kardeşiniz,kardeşe de güvenmeyeceksek.Bosanmis kadınlarında çektiği nedir,boşanıyor tuh erkeksiz kalacak,etrafta ki erkekkkk,yiğidoo sizin kocanız,elinizden alırsa mazallah ndjfjfj. Diyelim ki gerçekten öyle kocanıza kopurun ozaman da...Bu gibi durumlarin örneği yok mu ? Var.Nese Karabocek-Gulden Karaböcek en tanınmış örnekleri...

Bu ülkede anne baba bile çocuklarına neler yapıyor, kardeş de pekala neler neler yapabilir. Ama o kardeş yapmaz diyemeyiz. Siz kardeşinize sonsuz güvenirken, konuyu açan arkadaş pek samimi değildik diyebilir ki diyor zaten. Sıkı fiki bir kardeşlik yok ortada.

Komşumuzun eşi, komşumuzun kizkardesiyle kaçmıştı, ben minicikken. TV de de böyle ornekleri çok gördük. Bir şarkıcı daha vardı, kardeşinin kocasıyla evlenen, Nazan önceldi sanirim. Olmayan şeyler değil, bu kadar sasirilmasina anlam veremedim.

Gözlemlemeye devam edin konu sahibesi. Eşiniz geldiğinde odaya girip süslenmesi falan bana pek masum gelmedi.

Siz fazla ciddi birisiniz, ama kardeşiniz genelde böyle samimi konuşan biriyse garip karşılıyorsunuz. Yani aranızda karakter farkı var ondan kardeşinize yakınlık hissetmiyorsunuz gibi geldi bana.

Bakacak olsa bile ablasının 8 yıllık kocasına bakmaz diye düşünüyorum.
Yani evli erkeklere bakacak kadar ahlaksız olduğunu varsaysak bile ablanın 8 yillik eskisine bakmaz gibime geliyor.
Bence canı sikiliyor.Yaslariniz ona biraz daha yakın olduğu için de yanınıza geliyor.
Ayrıca ; kız bir şey almak için eğilmiş olabilir,siz kocaniza twerk yapilmis gibi anlatıyorsunuz.
Yahut böyle bir olay hiç yasanmadi ve siz forumu kiskirtmak istiyorsunuz

bunalmasin tabikide gezsin dolaşsın keyfine baksın. ama hareketlerine de dikkat etmeli degilmi . mesela bir erkeğin önünde eginilmez
Kusura bakmayın iğrenç zihniyetli, pis kalpli birisiniz. Erkeğim erkeğim diye kardeşinin zor zamanında arkasına dönene ne denir bilemedim.
Sizin gibi kardeş olmaz olsun

Önceki konunuzda komşunuzun, eşinize farklı gözle baktığından şüphe etmişsiniz. Herkesler kocanızı elinizden almaya çalışıyor herhalde.

Bu düşünce yapısında biri gayet buluttan nem kapabilir. Kardeşinin eşiyle aynı odada olsanız ne oluyor, ne olabilir o an yani? İnsan aynı odada bulundular diye eşini kardeşinden kıskanır mı? Bu kafayla kız kardeşiniz ne dese, ne yapsa başka anlamlar çıkarma ihtimaliniz yüksek.
Önceki konu ve mesajınız birleşince sıkıntılı taraf daha çok ortaya çıkıyor.

Sizin gibi düşünen insanlardan ödüm kopar, o yüzden hiç bir eniştemle dostluğum olmamıştır, merhaba nasılsın o kadar. Bu zihniyeti tanıyorum çünkü, kardeşlerimden bir şey gelmez ama akrabalar içinde var böyle düşünebilecek akbabalar.Kardeşlerim eşime bayılırlar, hele en küçük olan abimmm dediği zaman gözleri parlıyor ki küçük dediğime bakmayın 38 yaşında. Bazen insanlar birini kendine yakın bulur, bende kaynımı çok severim mesela o da kardeşimle yaşıt. Aile ilişkilerine fesat karıştırmamak lazım hem eşinize hem kardeşinize saygısızlık ediyorsunuz. Boşanma aşamasında bir kadın, zor zamanlar geçiriyor, eşinizin dostluğu belki ona iyi gelmiş olabilir. Ama yok önünde eğildi yok üzerini değiştirdi bunlar çok çirkin şeyler ailenize de eşinize de bunu yapmayın. Hele hele boşanmakta olan bir kardeşe, duygusal olarak bin bir karmaşada olan bir kadına asla yapmayın. Onun derdi ona yeter hadise yaratıp rol çalmaya gerek yok.

Allah akıl fikir versin. Kardeşiniz boşanıyor ya hemen potansiyel tehlike dimi. Ben sizin gibi zihniyete sahip olan insanlarla aynı ortamda bile bulunmak istemem. Nerelerden ne anlamlar çıkarırsınız. İftiraya kadar gider iş. Bir de yorumlarda o boşanıyor diye benim neden 8 yıllık yuvam yıkılsın diyorsunuz kardeşinizin boşanmanızla sizin yuvanızın ne alakası var hanımefendi. Hiç sağlıklı düşünmüyorsunuz. Bence kardeşinizin iyiliği için ondan uzak durun.

Bunlar her yaz yaprak dökümü izlemekten işte.... bence siz dul kadın ici adam çeker etiketini hemen yapistirmissiniz ..

eşim kafasını kuma gömmüş gbi duruyor farkında bile değil kardeşimin hareketlerinin.kendini farkettirmeye çalışıyor gibi
Kemal'im yapmaz ama kardeşim yapar mı diyorsunuz yani??
Ya Kemal taktik yapıyorsa?
Böyle birşey olsa (ki Allah korusun) eşiniz şeytana uydum kardeşin yoldan çıkardı dese bence inanırsınız gibi

Klasik linççiler gelmiş umursamayın. Sanki hayatta hiç böyle vakalar yok gibi pamuk prenses dünyasında yaşıyorlar gibi. Siz dikkat edin, kardeş sizin sonuçta. Eşinizle sık görüştürmek zorunda değilsiniz.

Leyla fakeden saldırıyor..... ciddi ipuçları olmadığı sürece bu sadece ici kötü olmaktır yaprak dökümünü daha iyi izleyin oradaki ipuclari daha barizdi salak olan leylaydi cunku ....

Hayatta olmamış hiç bir şey kalmadı.
İnsanlık olarak baştan yazıyoruz diye bir şey yok.
Hatta böyle vakaları geçin, sıradan ama hiç de umursamadığımız, başımıza gelmez diye düşündüğümüz neler neler var.
E o zaman her canlı, bakın insan demiyorum her canlı bir diğeri için tehdittir, herkes her şeyi yapabilir.

Bana mesela şuan ayı saldırabilir, yılan sokabilir e var böyle şeyler değil mi, baldız enişte ilişkisinden çok daha fazladır vahşi hayvan saldırısı hatta sıradandır. Her dışarı çıktığımda ahh ohh diye mi gezelim, ormanlara ağaçlara mı küselim, napalım?

Biraz içini rahatlatmak ve normal şeyleri gösterebilmek adına yazıyorum. Benim kendi enistem yok, esimin eniştesi yani gorumcemin esiyle abi kardeş gibi bir ilişkimiz var. Onlar bize geldiğinde tabiki pijamalarimi değiştirir duzgun giyinirim misafir gelmiş sonuçta. Kafalarimiz da uyusur, görüştüğümüzde belki en çok onunla muhabbet halindeyimdir.
Esimle bize çok desteği olmuştur maddi manevi. Ve kalbi çok temiz bir insan, ve onu çok seviyorum. Kucuk yaşta annesini babasını ve kardeşini kaybetmiş, su an onun ailesi biziz. Kardesi biziz.
Cay kahve servisi yaparken eğildim diye birileri boyle düşünse çok zoruma giderdi. Biraz art niyetsiz bakmaya çalışın, belki yanlış gözle bakiyorsunuzdur.
Allah kimseyi şaşırtmasın.

Ben enişte yenge olarak bakmam olaya, aileye karistiysa artik o kardeştir. Kardeşinizi alip karşınıza konusun, biraz dikkatli ol, eğilip dogrulurken diyin. Malesef herseyi duyuyoruz gerçekten dediğiniz gibi birsey olma ihtimalide var, aileden gördüğü için davranma ihtimalide. Kardesinize bunu yakıştırmaniz hic hoş olmamış uzgunum. Benim kafamda soru isareti olsa direk alir karşıma konuşurdum ama sunu unutmayın emin değilseniz gercek degilse kardesinizi kaybedersiniz, gerçekse zaten kaybetmissiniz

Anlamaya calismiyorsunuz bence, esinden boşanan kardesiniz desteğe ihtiyacı olan o, siz yuvamız yıkar mi diye düşünüyorsunuz. Destek oluyorum demissiniz ya olmayın siz destek falan. Boyle gelen desteği nagpayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…