- 4 Temmuz 2019
- 1.455
- 987
- 63
- 31
Kız kardeşim bir yıldır birisiyle konuşuyor
Oğlanın maddi durumu iyi değildi
Çalıştı aileside verdi baya bir para biriktirdi olayı ciddiyete bindirmek için
Kız kardeşim de çalıştı belli miktar para biriktirdi evlenirken harcamak için
Oğlanın annesinin yaşı 60 evinde 2 koltuk takımı var
Bir tanesi yeni diğeri eski
Oğlan işte para birikti artık istemeye gidelim demiş
Annesi de ben koltuk takımı alcam evin perdelerini mobilyalarını değiştircem düğünden önce para ver diye söylemiş
Oğluda 1 tane koltuk takımı var yeter 2. Ye ne gerek var evlencem ben sen eşya almak istiyorsun falan demiş annesi de salon takımım var oturma odasını takımı da alcam demiş tartışmışlar biraz
ben evlerini gördüm fotoğrafta gösterdi kardeşim gerçekten kadının yaşına göre mobilyaları çok eski değil kırık dökük yok
Evlenme şeyinden önce böyle yapması kızzkardeşimin ve benim garibime gitti açıkçası hatta kendi oğlununda biz mi yanlış düşünüyoruz sonuçta oğlunu düşünmesi lazım evlenmek için uğraşıyor
Oğlanın maddi durumu iyi değildi
Çalıştı aileside verdi baya bir para biriktirdi olayı ciddiyete bindirmek için
Kız kardeşim de çalıştı belli miktar para biriktirdi evlenirken harcamak için
Oğlanın annesinin yaşı 60 evinde 2 koltuk takımı var
Bir tanesi yeni diğeri eski
Oğlan işte para birikti artık istemeye gidelim demiş
Annesi de ben koltuk takımı alcam evin perdelerini mobilyalarını değiştircem düğünden önce para ver diye söylemiş
Oğluda 1 tane koltuk takımı var yeter 2. Ye ne gerek var evlencem ben sen eşya almak istiyorsun falan demiş annesi de salon takımım var oturma odasını takımı da alcam demiş tartışmışlar biraz
ben evlerini gördüm fotoğrafta gösterdi kardeşim gerçekten kadının yaşına göre mobilyaları çok eski değil kırık dökük yok
Evlenme şeyinden önce böyle yapması kızzkardeşimin ve benim garibime gitti açıkçası hatta kendi oğlununda biz mi yanlış düşünüyoruz sonuçta oğlunu düşünmesi lazım evlenmek için uğraşıyor