Kız kardeşimin kv adayı

Asyam17

💮🌸🌸
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
1.455
987
63
31
Kız kardeşim bir yıldır birisiyle konuşuyor
Oğlanın maddi durumu iyi değildi
Çalıştı aileside verdi baya bir para biriktirdi olayı ciddiyete bindirmek için
Kız kardeşim de çalıştı belli miktar para biriktirdi evlenirken harcamak için
Oğlanın annesinin yaşı 60 evinde 2 koltuk takımı var
Bir tanesi yeni diğeri eski
Oğlan işte para birikti artık istemeye gidelim demiş
Annesi de ben koltuk takımı alcam evin perdelerini mobilyalarını değiştircem düğünden önce para ver diye söylemiş
Oğluda 1 tane koltuk takımı var yeter 2. Ye ne gerek var evlencem ben sen eşya almak istiyorsun falan demiş annesi de salon takımım var oturma odasını takımı da alcam demiş tartışmışlar biraz
ben evlerini gördüm fotoğrafta gösterdi kardeşim gerçekten kadının yaşına göre mobilyaları çok eski değil kırık dökük yok
Evlenme şeyinden önce böyle yapması kızzkardeşimin ve benim garibime gitti açıkçası hatta kendi oğlununda biz mi yanlış düşünüyoruz sonuçta oğlunu düşünmesi lazım evlenmek için uğraşıyor

Kvyi boşverin, oğlanın ne yapacağına bakın.
Gelip bunu size anlatmadan annesine "Hayır, paraların gideceği yer belli, düğün yapacağım bi de sana ev düzemem" deyip kapatabilirdi mevzuyu, ya da alacağı varsa alır geçerdi.
Anlatması niye yani "Annem koltuk perde istiyor?" diye?
Kadının ne istediği niye dillerde bu kadar? Oğlan salak mıdır nedir.

Dünürlere evi güzel göstermek istiyor olabilir mi acaba? Beni istemeye gelecekleri zaman biz de boya badana yaptırmıştık. Bana kalsa gerek yoktu, kötü durmuyordu ama ailem ısrar etti birkaç sene sonra yaptıracağımıza şimdi yaptıralım dediler. Bunun anlatılması garip geldi ama bana. Üstüne evin fotoğrafını mı çekip atmış kardeşinize? Neden, ne gerek vardı?

Annesinin istemesi garip değil ama sevgilisinin gelip bunu anlatması garip.
Evdeki durum olmasaydı bende kadını garipserdim ama garipsemiyorum. Zira benim annemde "belki" ciddi bir adım atarım diye 2 3 yıl sonra değiştireceği mobilyaları şimdi değiştirmeye karar verdi. Büyük ihtimalle kadında dünürlerine karşı mahçup olmamak için istiyordur ama adam neden yemeden içmeden gelip size anlatıyor? Boşboğaz herşeyi yetiştiren erkek, hiç çekilmez.

Kvyi boşverin, oğlanın ne yapacağına bakın.
Gelip bunu size anlatmadan annesine "Hayır, paraların gideceği yer belli, düğün yapacağım bi de sana ev düzemem" deyip kapatabilirdi mevzuyu, ya da alacağı varsa alır geçerdi.
Anlatması niye yani "Annem koltuk perde istiyor?" diye?
Kadının ne istediği niye dillerde bu kadar? Oğlan salak mıdır nedir.
Anlatması bence annesine hayır diyemiyomu napıyor o yüzden kardeşimden tamam al demesini bekliyor bence

Dünürlere evi güzel göstermek istiyor olabilir mi acaba? Beni istemeye gelecekleri zaman biz de boya badana yaptırmıştık. Bana kalsa gerek yoktu, kötü durmuyordu ama ailem ısrar etti birkaç sene sonra yaptıracağımıza şimdi yaptıralım dediler. Bunun anlatılması garip geldi ama bana. Üstüne evin fotoğrafını mı çekip atmış kardeşinize? Neden, ne gerek vardı?
Bizde eşimin ailesi gelecek diye yemek odası takımı almıştık. Annemle babam illa alalım dediler bence de gerek yoktu ama. Annesi dünürler gelecek diye böyle düşünmüş olabilir. Çocuğun yaptığı abes gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tane oturma tgrubu varmış zaten tekrar ayrı odaya almak istiyormuş
Tabi herkes güzel gözükmesini ister evinin ama biriktirdiği para anca kendilerine yetecek kadar kardeşim bazı şeyleri almayı düşünmüyor salon ayrı oturma odası ayrı yapmayı düşünmüyor ama kv sinin varken ayrıyetten salon takımı almak istemesi garibimize gitti
Belki de o yüzdendir

Ya bu erkeklerin basiretsizi hiç çekilmiyor. Anasına demesi gerekeni diyecek konuyu kapatcak yerde ne diye gelip anlatıyor kardeşinize? Kafası basmıyor herhalde
Yani kardeşimde annesi düşüncesiz diye kıvranıyor

Annesinin istemesi garip değil ama sevgilisinin gelip bunu anlatması garip.
Evdeki durum olmasaydı bende kadını garipserdim ama garipsemiyorum. Zira benim annemde "belki" ciddi bir adım atarım diye 2 3 yıl sonra değiştireceği mobilyaları şimdi değiştirmeye karar verdi. Büyük ihtimalle kadında dünürlerine karşı mahçup olmamak için istiyordur ama adam neden yemeden içmeden gelip size anlatıyor? Boşboğaz herşeyi yetiştiren erkek, hiç çekilmez.

Anlatması bence annesine hayır diyemiyomu napıyor o yüzden kardeşimden tamam al demesini bekliyor bence
Kardeşiniz geçen sene agustosta nisanliymis 2 ay varmış düğüne çoktan evlenmiş Olması lazımdı.. bu sizin KV olmasın sürekli konu açtığınız sizi sevmeyen :KK53:

şu aşamada kadının evi yenilemek istemesi anormal değil. bir akrabamız evlilik sürecine girmeden önce onun annesi de evde perdedir, halıdır yenilemişti. onların da durumu çok iyi değildi.
en nihayetinde gelen giden oluyor. kız tarafı ağırlanacak orada, mahcup hissetmek istememişti. problem çocuğun evindeki mevzuyu gelip anlatması.

Bizde eşimin ailesi gelecek diye yemek odası takımı almıştık. Annemle babam illa alalım dediler bence de gerek yoktu ama. Annesi de böyle düşünmüş olabilir. Çocuğun yaptığı abes gibi.
2. Oturma grubunu istiyormuş
1 tane oturma grubu var onlar yeni ama ve oğlunun düzgün işi yok işçi olarak çalışıyor ilerde nesolcağı belli değil yani
Kendilerine yetcek kadar birikmesi var

Ağız ishali erkek, annesinden duyduğunu kıza yetiştirip daha tanışmadan,işler ciddiye binmeden kızı fırlıyor. Aynen kızdan duyduğunu da annesine iletiyordur, çünkü bu tarz erkekler böyledir. Daha şimdiden arayı bulmaktan,sorunları duyurmadan çözmekten aciz. Kız kardeşin kendini birazcık seviyorsa sırf bu sebeple - laf taşıyan erkek istemiyorum diye ayrılabilir ama bence devam edip pişman olacak:KK43:
Konuya gelince, çocuk parasını neden anneisne vermiş biriktirsin diye? Mal mıymış? Ben de birikim yaparım ne annem bilir kaç param olduğunu ne sevgilim . Benim bütçem,ben bilirim hesabımı. Annesi muhtemelen gitmeden domuzdan bir kıl koparayim, kardır diye tutturdu koltuk diye. Oğlu hazır hala onun elindeyken. Ama yine de hak veridm kadına. Bu dönem gelenin gidenin çok olduğu bir dönem. Biz de ablamın sözünden önce duvarları boyayıp bazı yerlere duvar kağıdı kaplatmistik. Biz yine iyi, bir yakın arkadaşımin ailesi istemeden önce komple mutfağı kirdirdi,sıfırdan yaptırdı,dünüre güzel gözüksün diye. Böyle şeyler olur bu dönemlerde. Sizinkilere de niyetinizi açsanız muhtemelen onlar da önce evde birkac değişiklik,bakım vs yaparlar.
Bence konudaki tek sorun laf taşıyıp insanı insana duşman eden koca adayı

Ağız ishali erkek, annesinden duyduğunu kıza yetiştirip daha tanışmadan,işler ciddiye binmeden kızı fırlıyor. Aynen kızdan duyduğunu da annesine iletiyordur, çünkü bu tarz erkekler böyledir. Daha şimdiden arayı bulmaktan,sorunları duyurmadan çözmekten aciz. Kız kardeşin kendini birazcık seviyorsa sırf bu sebeple - laf taşıyan erkek istemiyorum diye ayrılabilir ama bence devam edip pişman olacak:KK43:
Konuya gelince, çocuk parasını neden anneisne vermiş biriktirsin diye? Mal mıymış? Ben de birikim yaparım ne annem bilir kaç param olduğunu ne sevgilim . Benim bütçem,ben bilirim hesabımı. Annesi muhtemelen gitmeden domuzdan bir kıl koparayim, kardır diye tutturdu koltuk diye. Oğlu hazır hala onun elindeyken. Ama yine de hak veridm kadına. Bu dönem gelenin gidenin çok olduğu bir dönem. Biz de ablamın sözünden önce duvarları boyayıp bazı yerlere duvar kağıdı kaplatmistik. Biz yine iyi, bir yakın arkadaşımin ailesi istemeden önce komple mutfağı kirdirdi,sıfırdan yaptırdı,dünüre güzel gözüksün diye. Böyle şeyler olur bu dönemlerde. Sizinkilere de niyetinizi açsanız muhtemelen onlar da önce evde birkac değişiklik,bakım vs yaparlar.
Bence konudaki tek sorun laf taşıyıp insanı insana duşman eden koca adayı
Annesine vermemiş para kendi hesabında 1 tane oturma takımı var onlar yeni kadın 2. Almak istiyor
Belki de haklısınız mahcup olmamak için

Yani kardeşimde annesi düşüncesiz diye kıvranıyor
Eee düşüncesiz olsa para vermezdi oğluna. Ne kadar vermiş ve ne kadar geri ıstiyor bu da önemli. Bazı insanlar evinin yeni gelecek insan için güzel görünmesini istiyor. Hatta takik olanlar var böyle konulara. Millet kınayacak diye.

Bir tane oturma tgrubu varmış zaten tekrar ayrı odaya almak istiyormuş
Tabi herkes güzel gözükmesini ister evinin ama biriktirdiği para anca kendilerine yetecek kadar kardeşim bazı şeyleri almayı düşünmüyor salon ayrı oturma odası ayrı yapmayı düşünmüyor ama kv sinin varken ayrıyetten salon takımı almak istemesi garibimize gitti
Belki de o yüzdendir

Burda olay asıl meselenin garibinize gitmemesi. Asıl mesele kayınvalidenin düşüncesizliği değil damat adayının boş boğazlığı olmalıydı

Back
X