- 30 Eylül 2018
- 1.401
- 1.782
- 63
- 29
- Konu Sahibi Matchteacher
kızlar merhabalar hemen konuya giriyorum benim kardeşimin bi kız arkadaşı var bu kız mezun oldu sanıyordu ama olmamış dersi varmış alttan kızın üni okuduğu şehre gelmesi gerekiyormuş vize sınavlarına girmek için o şehirde de biz yaşıyoruz benim kardeşim bu kıza gidip yalvarmış nolursun bizde kal 1 ay nolacak diye ve bize sormadan kız önce kabul etmemiş sonra bize sordu annem 3 gün dedi baban var rahat edemeyiz tanımıyoruz kardeşimin de yakın arkadaşı değil neyse 3 gün dedim dedi. Kızın tanıdığı birçok insan olmasına rağmen kız geldi 15 gündür bizde kalıyor vize sınavından 1 ay önce buraya gelmiş cebinde tek kuruşu olmadan gelmiş babası göndermek istiyormuş yok gerek yok diyormuş annem ilk günlerde çok iyi davrandı ama şu an çok sinirli özelimize kadar girdi tanımadığımız kız diye zor engel oluyorum kıza bişey belli etmiyor ama artık bunaldı hepimiz bunaldık.Allah var çok iyi ağırlıyoruz ama 15 gündür tanımadığomız insana hizmet etmekten Yorulduk ayıp diye bişey de diyemiyoruz içimi dökmek istedim yazım hatalarım için kusura bakmayın kızlar vicdanımızda el vermiyor git demeye ama insan tanımadığı insanın evinde 15 gun nasıl kalır bilmiyorum.vize sınavına daha var ve babam biz kimse rahat edemiyor bunun bi kurtuluşu yok mu kızlar kendi evimizde yabancı gibi olduk teşekkür de etmiyor annem bekliyor teşekkür etsin yük oldum kusura bakmayın desin istiyor o kız ise bizimle hiç konuşmuyor, kız kardeşimin odasından dışarı çıkmıyor
/