Oncelikle sunu soyliyim bana gore yorumlariniz bombos. Bana zaten yardim olsun diye degil beni suclamak, iftira atmak ya da nefretinizi kusmak icin yaziyorsunuz. Benim kardesimle o disarida gordugunuz normal kardes iliskisinden yok. ‘Anormal’ kardes iliskileri de boyle linclediginiz icin hic gormuyor olabilirsiniz insanlar cikip kardesime karsi bi sorumluluk hissetmiyorum diyemiyor olabilir hazirda bekliyorsunuz cunku anlayamadigim bu nefretinizi kusmak icin.
Ben kardesimle bir gecede bu noktaya gelmedim. Yillarin verdigi birikmislik, tatli tatli ogut vermelerimin bosa cikmasi, anlayisli davranip sevgi gosterip bir sans daha verdigimde yine cok absurt bir sey yapip ya da bir sey soyleyip bana hayalkirikligi yasatmasi sonucu uslubum bu hallere geldi cunku YORULDUM.
Babamin calistigi beni gayet de ilgilendirir cunku burda bariz bir haksizlik var. Babam 60 yasinda, omru boyunca calisti durdu. Simdi son bir kez babalik gorevimi yerine getiricem bu kizi okutucam diyip kalkip dunya borca girdi. Ki o tercih surecinde yalvardik ettik gel memlekette oku ya da yakinda oku kucuk bir sehirde oku diye. Umrunda bile olmadi masraflar. Bunun karsiliginda babamin tek bi beklentisi var o da okumasi. Bu kadar zorluk icine giriyorsa karsiliginda kizinin yaptigi ahlaksizligi ogrenmeye de hakki var.
Ayrica dini hassasiyeti yuzunden cinsel iliski yasamayanlara cahil demedim, ne haddime? Kendi dini hassasiyeti yuzunden baskalarinin yasamamasini bekleyen, bunu tabu gibi goren insanlara cahil cuhela dedim. Hala da ayni dusunuyorum her yerden kendinize magduriyet cikarmaniza gerek yok.
Bu bana yazip sonra instagram close friendse attigi mesaj. 2 ay once.
Eki Görüntüle 3671881
Bunu da yapilan onca konusmalara ragmen (hem annem hem ben uzun uzun konustuk bu konuyy actiktan sonra) dun yakaladim. Random biriyle tinderdan tanisip oyuncu olucam diye para almis.cocugun kisa filminde oynayacakmis guya. Bunun sonunu tahmin edebiliyor musunuz?
Eki Görüntüle 3671880