• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız kardeşimin tartışmaya açık hayat tarzı, hamilelik testi alması

Aile sorunu gibisi yok ya. Atsan atılmıyor satsan satılmıyor. Koca olsa boşarsın kaynana kp olsa görüşmezsin. Yani yapabilen çok var ama ben kardeşimi kök ailemi silemem herhalde.
Yapabiliyorsan yapmanı çok isterdim konu sahibi. Yazık sana sen de evleneceksin, evlenmeyecek olsaydın bile senin de bir hayatın var ya.

Babam istanbula gidip alıp getirir muhtemelen. Normalde bağnaz bi tip değil ben nişanlımla aynı evdeyim şu an daha nikah kıyılmadı mesela bu olay bambaşka bir şey
Eğer sadece alıp eve getirecek ise evet söylemeniz doğru olur. Yaşı küçük anladığım kadarıyla bir daha sınava hazırlansın gerekirse ve kendi şehrinizde okusun. Demek ki şu an tek başına yaşayacak olgunlukta değil özgürlükle dürtüselliği ayırt edemiyor. Başına çok bela alır. O kadar korkunç şeyler okuyoruz ki kızının sevgilisi var diye öldüren babalar hiç az değil bu nedenle ısrarla sordum bunu.

Babanıza olayları söylemeseniz bile numara değişikliğini yapın. En azından bu kadar rahat olamasın. İster cinsellik yaşar, ister tavla oynamaya gider ama kardeşiniz cidden salakmış kusura bakmayın. Konu cinsellik de değil, tanımadığı insanların evine gidip kalabilecek cesarette olması. Hiç mi haber okumuyor bu kız, kadın cinayetlerini görmüyor? Ekstra hiç bir kuruş yollamayın, parasız kalırsa dışarı da çok çıkamaz.

Banlanmamak için sana hiçbir şey demeyeceğim
Geçmiş konularını da okudum.Kız seninle paylaşımda bulunmak istemiş ama sen onu hep reddetmişsin seni kıskandığını söylemişsin.Kızı yalnız bırakın, sen ailenin gözde kızı ol ama o dışlansın.Ne güzel dünya.Banlanırsın tabi ki normal konuşamıyorsun çünkü.Ayrıca çok egoistsin.Arkadaşının bile nişanını sadece kendin için ertelemesini isteyen bir tipsin.Burada bile kardeşini linçlemeye çalışıyorsun.Kim bilir etrafa nasıl anlatıyor aileni nasıl dolduruyorsun.Zaten ailen de okul konusunda bundan bir şey olmaz demiş kız için.Ve kız ablama yaptıysanız bana da yapın demiş.Bu işin çocukluk kısmını çok güzel gösteriyor.Sen altın çocuksun o ezilen çocuk.

Bence ailenizden saklamayın, babanızada söyleyin gerekirse alsın okuldan. Birinden hastalık kapsa yada manyağa denk gelse atsa camdan ne olacak, vah gidene yanan yine annen baban olacak. Hani az uçarı kaçarılıklar kapatılır gençtir dersin, destek olur sır tutarsın ama ben olsam gemi azıya almış kardeşin sırrını tutmam.

Evci çıkabilmek için numaramı benim türk numarama değiştirmeye çalışmış. Ben yurtdışındayım diye o numara kapalı zaten görmem sandı ama tesadüfen sim kartımı takmıştım gördüm. Ben de dedim ki bir erkek arkadaşın olsa tanıdğımız bildiğimiz biri olsa abla beni idare et desen neyse ben bu hayat tarzını onaylamıyorum ve bunun sorumluluğunu almicam. Tek derdi evci çıkabilmek ya TEK DERDİ bakın bu.

Kızla bir abla olarak nasıl konuştuğunuz ortada.Bu tabi burada yazdıklarınız daha.Kim bilir neler söylediniz.Kimse kusura bakmasın görünen köy kılavuz istemez.Abla olarak böyle davranıyorsanız bunun geçmişi de vardır ve siz ona böyle davranmayı ebeveynlerinizden öğrendiniz.Hiç kimse sağlıklı bir aileden böyle bir kız çıkacağını bana ispat edemez.
Ya allah ne alakası var bunun gayette herkeste sorun olabilir bireysel istediğini yapmış bence söyleyin babaniza sizden çıksın top kendi bilir zaten yolu sonu belli gibi geliyor ama bari başına iş gelmeden durur belki

Herkes merhaba

Daha öncelerde burada kız kardeşimi özel üniye yolladığımızdan bahsetmiştim. Daha doğrusu annem ve babam bütün uyarılarıma rağmen 2 yıllık dandik bi bölüme istanbula yolladılar ve kendileri şu an memlekette zar zor geçiniyolar. Kardeşim gittiğinden beri çok tartışmalı bi hayat yaşıyor tam da ondan beklediğim gibi. Derslere gidiyor ödevlerini yapıyor şaşırtıcı bi şekilde (ya da bize yalan söylüyor) ama haftasonları yurttan çıkıp tinder gibi uygulamalardan tanıştığı farklı erkeklerin evinde kalıyor. Anneme evci çıktığında mesaj gidiyor annem başlarda bu durumu idare etti ve babamdan sakladı çünkü babam saçından tutarak eve getirtir parayı da yakar. Ama bu yurttan çıkmaların sayısı arttıkça numarayı babamın numarasına değiştirmesi gerektiğini evci çıktığıjda babama mesaj gitmesi gerektiğini artık onu idare etmeyeceğini söyledi. Annemi manipüle ediyordu oda arkadaşlarım bana kötü davranıyor beni dışlıyorlar psikolojim kötü burdan çıkmak istiyorum vs diye.

Az önce beni aradı eczaneden bir şey alsam kredi kartıyla babam içeriğini görür mü diye. Ben de ne alıcaksın diye zorladım hamilelik testi almış regl olmuş ama yine de içi rahat etmemiş. Ben de çıldırdım sen g.rizekalısın cinsel bilgin bile yok nasıl hamile kalınacağını bile bilmiyorsun senin neyine korunmasız seks yapmak dedim. Şu ana kadar 6 kişinin evinde kalmış. Dua et de hpv hiv kapmış olma aptalsın sen neden korunmasız yapıyorsun dedim bana cevabı “olur arada öyle ya”

Bu kızı bi kaşık suda boğmama o kadar az kaldı ki. Bakın ben cahil cühela evlilik dışı ilişkiyi tabu gören biri de değilim ama uygulamadan tanıştığın insanlarla yatmak nedir evlerinde uyumak nedir bu akılsızlığa tahammül edemiyorum. Bu kıza ne dicem napıcam annemi aradım sinirden söyleyecektim her şeyi uyumuş galiba açmadı
Saçından tutup eve getirsinler bence.Annesiyle babasının dizinin dibinde otursun.Yoksa başına okumamış olmaktan daha kötü şeyler gelecek.Cinsel hastalık kısmını da geçtim bunun sapığı,katili,hırsızı vs de var.Ya kaldığı evlerden birinde biri ona zarar verirse?Bana tek başına yaşamaya uygun biri gibi gelmedi.Kendini idare edemiyor.

Ailenize söyleseniz de birşey değişmez,Bu defa onlar katil olur belki ,yazık onlara da..ekmeğini kazansın da bari ,sonra ne hali varsa görsün..Böyleleri anca yaşayarak hayatı tecrübe ederler..Dandik bölüm dediğiniz ne acaba ?

Evci çıkabilmek için numaramı benim türk numarama değiştirmeye çalışmış. Ben yurtdışındayım diye o numara kapalı zaten görmem sandı ama tesadüfen sim kartımı takmıştım gördüm. Ben de dedim ki bir erkek arkadaşın olsa tanıdğımız bildiğimiz biri olsa abla beni idare et desen neyse ben bu hayat tarzını onaylamıyorum ve bunun sorumluluğunu almicam. Tek derdi evci çıkabilmek ya TEK DERDİ bakın bu.
Çok tehlikeli işler ya ne cesaret gerçekten o uygulamayı kullananlarda her türlü hastalık kol geziyodur nasıl korkmuyo hiç

Geçmiş konularını da okudum.Kız seninle paylaşımda bulunmak istemiş ama sen onu hep reddetmişsin seni kıskandığını söylemişsin.Kızı yalnız bırakın, sen ailenin gözde kızı ol ama o dışlansın.Ne güzel dünya.Banlanırsın tabi ki normal konuşamıyorsun çünkü.Ayrıca çok egoistsin.Arkadaşının bile nişanını sadece kendin için ertelemesini isteyen bir tipsin.Burada bile kardeşini linçlemeye çalışıyorsun.Kim bilir etrafa nasıl anlatıyor aileni nasıl dolduruyorsun.Zaten ailen de okul konusunda bundan bir şey olmaz demiş kız için.Ve kız ablama yaptıysanız bana da yapın demiş.Bu işin çocukluk kısmını çok güzel gösteriyor.Sen altın çocuksun o ezilen çocuk.

Ay git istersen gbtmi çıkar buraya eski konularımı döktün diye her hafta tinderdan tanıştığı başka bir kişinin evinde kalan ve yaşlı haliyle onu okurmak için eşek gibi çalışan ve kandırılan babamın parasını yiyip bana bulaşmayın modunda takılan kardeşimi daha mı haklı yaptı. Hadi git ya bulaşma bana

Tüm konularımı okuduysan kardeşimin gittiğimiz aile tatilinde kendini halüsinasyonda pergelle öldürdüğünü söyleyen ve pergeli anı olarak saklayan şizofren teşhisli ergen bebeyle takılmak için olay çıkarıp tatilimizin içine ettiğini de okumuşsundur

Ya allah ne alakası var bunun gayette herkeste sorun olabilir bireysel istediğini yapmış bence söyleyin babaniza sizden çıksın top kendi bilir zaten yolu sonu belli gibi geliyor ama bari başına iş gelmeden durur belki
Çok alakası var.Geçmiş konularına da baktım.Ne kadar haklı olduğumu anladım.Siz ablanızla vakit geçirmek isteseniz ama o sizi istemese üstüne onu kıskandığınızı düşünse sizi yalnızlaştırsa.Aile de ablanızın yanında olsa sizi bundan bir şey olmaz diye küçümsese.Nasıl hissederdiniz?Bu bize anlatılan bir de kardeşi dinlesek bakalım o aileden neler çekmiş.Bu daha 20 yaşında bir kız.Sonradan azmış tozutmuş bir kız değil ailesinden yeni kopmuş bir kız.Ama ailenin suçu yok öyle mi?Nasıl ne alaka diye bir şey soruyorsunuz biraz mantıklı düşünün bence

Kardeşle sınanmak çok zor ya ben sizi anlıyorum. Şuan kızgın görünüyorsunuz ama endişelisiniz aslında. Başına bir şey gelse yine sizin ciğeriniz yanacak.
Hadi çok güzel bir bölüm olsa emeklerine yazık olacak derim de aynı dandik bölümü gelsin evinde okusun. En azından göz önünde olmuş olur.

Babanıza asla ama asla söylemeyin annenize de eğer kızın hayatına mâl olmayacaksa söyleyin. Yaptığı çok tehlikeli evet ama böyle durumlarda anne-babanın ‘gözü dönecek’ ise söylemek konusunda 10 kere düşünün derim. Abla olarak sizi çok kâle almıyor anladığım ama bir şekilde annenizle beraber oturup konuşursanız belki fayda eder
Daha geçen aylarda böyle genç bir kızı öldürüp bavula koydu eski polismis adam. Anne babadan saklanacak bir durum değil malesef.

Ay git istersen gbtmi çıkar buraya eski konularımı döktün diye her hafta tinderdan tanıştığı başka bir kişinin evinde kalan ve yaşlı haliyle onu okurmak için eşek gibi çalışan ve kandırılan babamın parasını yiyip bana bulaşmayın modunda takılan kardeşimi daha mı haklı yaptı. Hadi git ya bulaşma bana

Tüm konularımı okuduysan kardeşimin gittiğimiz aile tatilinde kendini halüsinasyonda pergelle öldürdüğünü söyleyen ve pergeli anı olarak saklayan şizofren teşhisli ergen bebeyle takılmak için olay çıkarıp tatilimizin içine ettiğini de okumuşsundur
Her şey para vermekle olmuyor.Manevi olarak yanında duruyor musun sen kardeşinin?Yanında bile istemiyor onu fazlalık olarak görüyorsun.Üstelik bunun için konu bile açıyorsun.

Çok zor bir durum. Sizinle empati kurmaya çalışıyorum. 20 yaşında bir kız kardeşim olsaydı ve 6 farklı kişiyle cinsel birliktelik yaşayıp ilk görüşmede evlerine gitseydi bunu anne babama anlatsam onu dövmekten beter ederlerdi orası kesin. Ama eğer anlatmazsanız, bu olayı tek bilen kişi olarak üzerinizde büyük bir yük olur. Onunla saygı duyduğu, dinleyeceği biri konuşmalı. Gerekirse gönderilen para azaltılmalı. Sevgilisiyle olsa sorun değil ama hiç tanımadığı bir erkeğin evine gitmesi sıkıntı. Annenize söyleyin bence.

Son düzenleme:
Çok alakası var.Geçmiş konularına da baktım.Ne kadar haklı olduğumu anladım.Siz ablanızla vakit geçirmek isteseniz ama o sizi istemese üstüne onu kıskandığınızı düşünse sizi yalnızlaştırsa.Aile de ablanızın yanında olsa sizi bundan bir şey olmaz diye küçümsese.Nasıl hissederdiniz?Bu bize anlatılan bir de kardeşi dinlesek bakalım o aileden neler çekmiş.Bu daha 20 yaşında bir kız.Sonradan azmış tozutmuş bir kız değil ailesinden yeni kopmuş bir kız.Ama ailenin suçu yok öyle mi?Nasıl ne alaka diye bir şey soruyorsunuz biraz mantıklı düşünün bence
Geçmiş konulara bakmadım ayrıca hepimizin hayatı zor bazı şeyleri bahane edip hayatımızı mafetmekte bizim elimizde guzellestirmekte küçük değil kendi kararlarını vericek yaşta

Back
X