• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız kardeşimin tartışmaya açık hayat tarzı, hamilelik testi alması

Kızı okuldan alsınlar sonra 1 2 seneye salağın birini bulsun 2 3 çocuk yapsın öyle mi?
Hayır bir de burada o kadar babaya söyle diye gazlayanlar ; okulu bırakıp, evlenip, çocuk yapsa sayfalarca nasihat manyağı yaparlardı üstten üstten konuşarak. Çok güzel bir nokta yakaladın 👏

Hayır bir de burada o kadar babaya söyle diye gazlayanlar ; okulu bırakıp, evlenip, çocuk yapsa sayfalarca nasihat manyağı yaparlardı üstten üstten konuşarak. Çok güzel bir nokta yakaladın 👏
Herkes genç oldu valla daha kötü hata yapan arkadaşlarım bile hayatını yoluna koydu bi şekilde dikkat çekmeye çalışıyor işte. Meslek sahibi olmazsa hayatı daha da kötü olacak bu sefer babası 70 yaşında çalışıp torun torba bakar kötü damatla uğraşır

Herkes genç oldu valla daha kötü hata yapan arkadaşlarım bile hayatını yoluna koydu bi şekilde dikkat çekmeye çalışıyor işte. Meslek sahibi olmazsa hayatı daha da kötü olacak bu sefer babası 70 yaşında çalışıp torun torba bakar kötü damatla uğraşır
Tabi canım benim de öyle. Şaşırıyorum zaten insanlar herhalde hiçbir şey görmediği için altı kişi falan kısmına takılmışlar.
Hani gerçekten güvenlik ya da sağlık amacıyla konuştuklarında samimi olsalar yine problem yok.
Ama içten içe gizli bir yargılama olduğuna yemin edebilirim.
Bu hikayenin 500 katı versiyonlarını birkaç kere dinledim şahsen de yaşadım ve gördüm
İnsan hatalarından öğrenip devam ediyor.
Yani kızın psikiyatrik rahatsızlığını saymıyorum bile.
Ve bu insanlar çocuk yetiştirecek buna üzülüyorum
Böyle katı anne babalar yüzünden herkes ne yaşıyorsa gizli yaşıyor saçma insanlarla evleniyor
Destek görmüyor çünkü hiçbir zaman

Tabi canım benim de öyle. Şaşırıyorum zaten insanlar herhalde hiçbir şey görmediği için altı kişi falan kısmına takılmışlar.
Hani gerçekten güvenlik ya da sağlık amacıyla konuştuklarında samimi olsalar yine problem yok.
Ama içten içe gizli bir yargılama olduğuna yemin edebilirim.
Bu hikayenin 500 katı versiyonlarını birkaç kere dinledim şahsen de yaşadım ve gördüm
İnsan hatalarından öğrenip devam ediyor.
Yani kızın psikiyatrik rahatsızlığını saymıyorum bile.
Ve bu insanlar çocuk yetiştirecek buna üzülüyorum
Böyle katı anne babalar yüzünden herkes ne yaşıyorsa gizli yaşıyor saçma insanlarla evleniyor
Destek görmüyor çünkü hiçbir zaman
Bi şekilde okulu bitirir uzar ama biter yani herkesin doğrusu bir olmak zorunda değil. İnsanlar kocası tarafından da katlediliyor babası abisi öldürüyor o zaman onlar da evlenmesin. Yaptığı şey doğru değil ama 60 yaşındaki babaya söyleyip kahredecek adam belki kalp krizi geçirerek. Korunmasını söylersin ders alması gerektiğini biter gider

Ee benim de annemle sizin kızınız gibi ilişkim var ben de çok afedersiniz tuvalete gittiğimi bile söylerdim anneme. Annem şu anki nişanlımla aynı evde yaşadığımı öğrenince bile bir gün olur da hamile kalırsan ilk bana söyle ben senin yanında olurum yeter ki bileyim dedi. Nişanlandım en ufak kavgamızda anneme anlatırım istersen nişanı at sakın elalem ne der diye düşünme evliysen boşan sana kapımız hep açık der sürekli. Bana dünyalar iyisi de kardeşime kül kedisi gibi eziyet mi ediyor sanki?

Kızlarınızdan biriyle ilişkiniz iyi olunca diğeriyle de otomatik iyi olmuyor hala büyük büyük konuşuyorsunuz. Herkesin sizin de farkında olduğunuz gibi karakteri farklı benim de kardeşim böyle biri üşengeç tembel ve mağdur pozisyonunda olmaktan zevk alan birisi. Ha bu değil ki annem babam mükemmel ebeveynler ama 20 yaşına gelen birisi doğruyla yanlışı ayırt edebilecek olgunlukta ve kardeşim yanlışı seçmekte ısrarcıysa kusura bakmasın ben onu haksız bulurum.
Aileniz nişanlınızla aynı evde nikahsız yaşamaya nasıl izin veriyor ? Rahat bi aile tarzınız var sanırım

Bi şekilde okulu bitirir uzar ama biter yani herkesin doğrusu bir olmak zorunda değil. İnsanlar kocası tarafından da katlediliyor babası abisi öldürüyor o zaman onlar da evlenmesin. Yaptığı şey doğru değil ama 60 yaşındaki babaya söyleyip kahredecek adam belki kalp krizi geçirerek. Korunmasını söylersin ders alması gerektiğini biter gider
Resmen başından atmak için yapıyor işte .herkes ne olduğunu bilsin de ona destek olmasın ,hayatı zindan olsun ister gibi konuşmuş .umarım öyle değildir

Resmen başından atmak için yapıyor işte .herkes ne olduğunu bilsin de ona destek olmasın ,hayatı zindan olsun ister gibi konuşmuş .umarım öyle değildir
Tamam kardeşi normal değil ama bilmiyorum zaten annesi babası kızının aktif olduğunu biliyordur bilmiyorsa annesinin babasının sorumluluğu

Tamam kardeşi normal değil ama bilmiyorum zaten annesi babası kızının aktif olduğunu biliyordur bilmiyorsa annesinin babasının sorumluluğu
Ben de normal bulmuyorum ama başımdan geçtiği için empati yapıyorum.
Konu sahibi aile evinden üniversiteye gitmiş 19:20 yaşlarında bir kız.
Neye sahip değilse onun peşinde koşuyor.
İplerini koparan bir dana gibi🤭 işte tam olarak ben de öyleydim. Aşırı baskıcı bir baba sonrası üniversiteye gittim
Ne yaptığımın farkında değildim, başıma ne gelebileceğini kestirecek düşünecek bir akla sahip değildim, paylaşabileceğim aile üyelerim yoktu .ablam konu sahibinden beter bir insan.
O yüzden benim gibi olan insanlar bulup yargılanmayacağım şekilde yaşamaya devam ettim.
Çünkü buna özgürlük sandım rahatlık ve güç sandım
Yıllar sonra keşke biri benimle konuşsaydı bu kadar baskı kurmasalardı dedim.
Ama iş işten geçmişti
İnsanların 25’te anladigi şeyi belki de otuzda anladım

Kızı okuldan alsınlar sonra 1 2 seneye salağın birini bulsun 2 3 çocuk yapsın öyle mi?

Okuldan olmasalar yakında kendi 3-4 tane çocuğu farklı babalardan yapar gibi görünüyor.
Bazıları kabul etmiyor ama konu sahibinin kız kardeşi 20 yaşında yetişkin ve aykırı davranışlarda bulunmayı normal bulan birisi. Böyle bir çok kişi var. Maalesef nasıl yetiştirildiğinden de bağımsız bir şekilde yapıyorlar bunları. Bu kız kendisi gibi 20 yaşındaki gençlerin evinede gitmiyordur. Konu sahibi ve ailesi, önlem almsasa Allah korusun kızın başına bir şey gelme ihtimali az değil.

Okuldan olmasalar yakında kendi 3-4 tane çocuğu farklı babalardan yapar gibi görünüyor.
Bazıları kabul etmiyor ama konu sahibinin kız kardeşi 20 yaşında yetişkin ve aykırı davranışlarda bulunmayı normal bulan birisi. Böyle bir çok kişi var. Maalesef nasıl yetiştirildiğinden de bağımsız bir şekilde yapıyorlar bunları. Bu kız kendisi gibi 20 yaşındaki kişilerin evinede gitmiyordur. Konu sahibi ve ailesi, önlem almsasa Allah korusun kızın başına bri bir şey gelme ihtimali az değil.
Bir şekilde büyüyünce düzelecek kendi düzelmek istemeyen birine ne yapılabilir ki? Gitsin kız kardeşine balerin spriral taktırsın hpv aşısı yaptırsın

Bir şekilde büyüyünce düzelecek kendi düzelmek istemeyen birine ne yapılabilir ki? Gitsin kız kardeşine balerin spriral taktırsın hpv aşısı yaptırsın

20 yaşında daha ne kadar büyüyecek ki. Hade sizin dediğiniz gibi küçük kabul edip ve büyümesini beklesinler o zamana kadar başına bir şey gelmeyeceğini kim garinti edebilir. Her gün şiddet haberlerini duyuyoruz, azımsanmayacak bir kısmı, daha yeni tanıştığı, kim olduğu belli olmayan adamların evine gidenlerin başına geliyor maalesef.

20 yaşında daha ne kadar büyüyecek ki. Hade sizin dediğiniz gibi küçük kabul edip ve büyümesini beklesinler o zamana kadar başına bir şey gelmeyeceğini kim garinti edebilir. Her gün şiddet haberlerini duyuyoruz, azımsanmayacak bir kısmı, daha yeni tanıştığı, kim olduğu belli olmayan adamların evine gidenlerin başına geliyor maalesef.
Ailesinin evine gidince aynı şeyleri yapmayacak mı? İnsanlar kocalarından da şiddet kötülük görüyor doğru değil ama yapacak bir şey yok. Bu kızın yaptığının daha kötüsünü yapan arkadaşlarım oldu. Duruldular evlenip çocuk yaptılar

Canım bu sokak kedisi değil ki aşısını yaptırıp kısırlaştırıp sokağa salsinlar. Aile geçmişte ne yaptı ne etti kimse bilmiyor. Şu an için kızın sağlıklı davranamadigi ortada. Birilerinin onu koruması lazım. Malum kendi başına bunu basaramiyor.

Yani 20 yaşındayken açıkçası çocuktan farksızdım ne demek daha ne kadar büyüyecek?
5-6 seneye olgunlaşır ki beyin 25’te gelişimini tamamlıyor

Canım bu sokak kedisi değil ki aşısını yaptırıp kısırlaştırıp sokağa salsinlar. Aile geçmişte ne yaptı ne etti kimse bilmiyor. Şu an için kızın sağlıklı davranamadigi ortada. Birilerinin onu koruması lazım. Malum kendi başına bunu basaramiyor.
Sokak kedisi olmadığı için eve de kapatılıp korunamayacak ama

Çok mu kısıtlanarak büyüdü? Bazen böyle yetişen çocuklar aileden ilk kopuşlarında semerinden boşanmış eşek gibi napacağını şaşırırlar çünkü. Psikolojik bir rahatsızlığı var mı? Hiç psikiyatri geçmişi var mı? Bu dürtüselliğin sebebi ne yani? Cinsel hayatı tabii ki sadece onu ilgilendirir ama tanımadığı 6 kişinin evine gidip birlikte olmak çok tehlikeli bir şey ve normal sayılan bir davranış değil
Bana fazla şımartılmış gibi geldi. Çünkü bari yogi satıp ders bile çalışmayan kızı özel universiteye gönderip kıt kanaat geçinmek akıl işi değil.

Çoluk cocuk olan, hayatta asla sorunlu bir akrabanın sorumluluğunu almak zorunda kalmadığı için rahat rahat konuşanlar neyse de, koskoca çoluk çocuklu kadınların da bir çocuğun sorumluluğunu baska bir çocuğun sırtına 20 sene yüklemiş olmayı ve daha da yüklenmesi gerektiğini savunmasını anlayamıyorum. Kendi çocukları olsa birinin yükünü birine verirler miydi bu kadar rahat gerçekten?
Bir de yani ne sanıyorsunuz tam olarak, şimdiye kadar bin kere herkes bu kızla konuşmadı mi? Bin kere doktorlara gidilmedi mi? Bin kere kavga kıyamet huzursuzluk olup günlerce uykusuz kalıp, kendi derdinin icinde kendini unutup dogru yola sokulmaya çalışılmadı mi? Insan doğurduğu hariç kimseden bu kadar sorumlu değildir. Hastaysa otursun evinde okusun yaşlı babasini ise yollayıp okusugu bile meçhul 2 senelik özel okula gideceğine. Akli basindaysa da cehennem olsun gitsin kendi başını yaksın. En son herkesi hasta edecek baska da bir sey olmayacak.

Çoluk cocuk olan, hayatta asla sorunlu bir akrabanın sorumluluğunu almak zorunda kalmadığı için rahat rahat konuşanlar neyse de, koskoca çoluk çocuklu kadınların da bir çocuğun sorumluluğunu baska bir çocuğun sırtına 20 sene yüklemiş olmayı ve daha da yüklenmesi gerektiğini savunmasını anlayamıyorum. Kendi çocukları olsa birinin yükünü birine verirler miydi bu kadar rahat gerçekten?
Bir de yani ne sanıyorsunuz tam olarak, şimdiye kadar bin kere herkes bu kızla konuşmadı mi? Bin kere doktorlara gidilmedi mi? Bin kere kavga kıyamet huzursuzluk olup günlerce uykusuz kalıp, kendi derdinin icinde kendini unutup dogru yola sokulmaya çalışılmadı mi? Insan doğurduğu hariç kimseden bu kadar sorumlu değildir. Hastaysa otursun evinde okusun yaşlı babasini ise yollayıp okusugu bile meçhul 2 senelik özel okula gideceğine. Akli basindaysa da cehennem olsun gitsin kendi başını yaksın. En son herkesi hasta edecek baska da bir sey olmayacak.
Ne bu nefret tanımadığınız bir kıza?
Siz çok objektif bakıyorsunuz aynen anlıyorum. saçından çekip alsınlar odaya kapatıp ev işi yaptırıp yaşlı baktırsınlar köle gibi di mi?
Eve bile götüremezler isterse kaçar daha kötüsünü yapar.

Yani 20 yaşındayken açıkçası çocuktan farksızdım ne demek daha ne kadar büyüyecek?
5-6 seneye olgunlaşır ki beyin 25’te gelişimini tamamlıyor

25 yaşına kadar yavaşta olsa beyin gelişiminin devam ettiği doğru fakat bunu sizin bunu söylemeniz ilginç. Madem 25 yaşına kadar beyin gelişmi devam ediyor neden daha önce açılmış bazı konularda farklı yorumlar yaptınız?
Konuların birinde 20 yaşında,40 yaşındaki adamla evlenmesine ikide yetişkin dediniz birinde de daha 17 yaşında 33 yaşındaki adamla görüşmesine, benimde arkadaşim bilemem kaç yaş büyük biri ile evlendi gibi birşey söyleyerek savundunuz. İnsanların yetişkin olma durumu sizin haklı olmak istediğiniz konulara göre değişiyor mu? Konuları iyi hatırlamıyorum hatırlasam yorumlari direkt akıntılardım.
Ayrıca 25 yaşına kadar beyin gelişimi devam ediyorsa ,20 yaşındaki birini güvenliği için tanımadığı adamları evlerine gitmemesi ailesi engel olmalıdır. Ne de olsa beyin gelişimi henüz tamamlanmamış.

Son düzenleme:
Ne bu nefret tanımadığınız bir kıza?
Siz çok objektif bakıyorsunuz aynen anlıyorum. saçından çekip alsınlar odaya kapatıp ev işi yaptırıp yaşlı baktırsınlar köle gibi di mi?
Eve bile götüremezler isterse kaçar daha kötüsünü yapar.
Haftanın 4 günü makarna yemek uğruna bir özel üniversitenin zattirizort bölümüne gönderenler birden kıza kürek mahkumu muamelesi yapacak yani, buna canı gönülden inanıyorsunuz şu an enteresan.

Back
X