• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız kardeşimin tartışmaya açık hayat tarzı, hamilelik testi alması

Az önce kayınvalideme okudum konuyu, aynı şeyi söyledi:) hatta o kız uyuşturucuya bulaştı da acaba bu erkeklerin evine gitmesi madde temin etmek için olabilir mi dedi. Valla bu yaşlılar zehir gibi. Benim hiç aklıma gelmemişti.

Müge anlı izliyorlar :)

en çok da bebeklere üzülüyorum . Ya daha doğmadan yaşama haklarını kaybediyorlar . Ya da daha fena doğuyorlar babasızlar ve dengesiz yetersiz bir annenin elinde büyümeye mahkum oluyorlar . Ya da esirgeme kurumuna terk ediliyorlar .

ülkemizdee kürtajın yasal sınırı 10 haftadır ve 10 haftadaki hücreler topluluğu ne henüz bebektir ne de yaşam hakkı vardır, zira henüz yaşam oluşmamıştır. teşekkürler.

Bence kaygı duymakta haklısın. Ben de bir dönem tinder kullandım. Bir adamla konuşmaya başladık. Bir gün beni evine çağırdı. Parti var dedi. Ben de gittim. Kapıyı şöförü açtı. İçerde uyuşturucu kullanıyordu ve grup seks yapıyordu. Ben de geri çıktım. Parti dediği buymuş.
Sosyal medya çok tehlikeli bir yer. Abuk sabuk birilerini bulmanız çok mümkün.

ülkemizdee kürtajın yasal sınırı 10 haftadır ve 10 haftadaki hücreler topluluğu ne henüz bebektir ne de yaşam hakkı vardır, zira henüz yaşam oluşmamıştır. teşekkürler.
Sınırı geçenler yasal olmayan yollarla yaptırıyor .
Merdiven altı durumları .

Borderline kişiler yalnız kalmaya tahammül edemez. Başka şehir de birden tek başında kalınca Tipik borderline davranışı göstermiş. Birden çok erkekle korunmasız birliktelik yasamasi da bunu gösteriyor orada ailesi olmayınca birden boşluğa düşüp dayanılmaz yalnizlik hissine karşı kendini hazzın kollarına atıyor.
Bana yalnız kaldığı için böyle davrandığından ziyade böyle davranabilmek için uzağa gitmiş gibi geldi. Tatilde de pergel saplayan çocuğun peşine gitmiş filan. Kız dürtülerinin esiri olarak yaşıyor.

Anne babaniz, kizlarinin normal olmadiginin farkinda ama belki de düzelir diye alelacele 2 senelik rastgele bir yere yollamislar. Belli ki kurtulmak istemisler. Yaptiklarinin sonucunun daha iyi olmadigini ögrenmeleri lazim, o yüzden bence acikca paylasin. Kardesiniz icin en güzeli eve dönüp hangi meslekte yükselmek istedigine karar verip, sinava dogru dürüst hazirlanip tekrar girmesi. Daha yasi cok genc, 17 degil mi? sene kaybi gibi de olmaz. Ayrica ülkenin bu kadar cok üniversite mezununa ihtiyaci da yok. Eger akademik bir meraki yoksa direkt bir ise genc yasta girip yükselmesi de cok olumlu ve hatta daha iyi. Tabi cinsel hayatina hic bir sekilde karisamazsiniz, ama dikkatli olmasi icin sakin bir sekilde yargilamadan uyarin. 17 yasindaki kardesiniz kiz degil de erkek olsa, ve bu erkek kardesiniz tanimadigi baska kizlarin evinde kalsa, korunmasiz iliskiye girse, onu da ayni sekilde uyarirdiniz muhtemelen, organ mafyasi veya cinsel hastalik, hamilelik konulari onlar icin de gecerli sonucta. Iste o hayali erkek kardesinize nasil yaklasirsaniz, kiz kardesinize de ayni sekilde yaklasin.

Anne babaniz, kizlarinin normal olmadiginin farkinda ama belki de düzelir diye alelacele 2 senelik rastgele bir yere yollamislar. Belli ki kurtulmak istemisler. Yaptiklarinin sonucunun daha iyi olmadigini ögrenmeleri lazim, o yüzden bence acikca paylasin. Kardesiniz icin en güzeli eve dönüp hangi meslekte yükselmek istedigine karar verip, sinava dogru dürüst hazirlanip tekrar girmesi. Daha yasi cok genc, 17 degil mi? sene kaybi gibi de olmaz. Ayrica ülkenin bu kadar cok üniversite mezununa ihtiyaci da yok. Eger akademik bir meraki yoksa direkt bir ise genc yasta girip yükselmesi de cok olumlu ve hatta daha iyi. Tabi cinsel hayatina hic bir sekilde karisamazsiniz, ama dikkatli olmasi icin sakin bir sekilde yargilamadan uyarin. 17 yasindaki kardesiniz kiz degil de erkek olsa, ve bu erkek kardesiniz tanimadigi baska kizlarin evinde kalsa, korunmasiz iliskiye girse, onu da ayni sekilde uyarirdiniz muhtemelen, organ mafyasi veya cinsel hastalik, hamilelik konulari onlar icin de gecerli sonucta. Iste o hayali erkek kardesinize nasil yaklasirsaniz, kiz kardesinize de ayni sekilde yaklasin.
17 değil 20 yaşında bahsedilen kişi.

Bana yalnız kaldığı için böyle davrandığından ziyade böyle davranabilmek için uzağa gitmiş gibi geldi. Tatilde de pergel saplayan çocuğun peşine gitmiş filan. Kız dürtülerinin esiri olarak yaşıyor.
Türk halkı olarak b kümesi kişilik bozuklukları konusunda çok bilgisiz. Konu sahibinin kız kardeşin de gerçekten de ciddi psikolojik sorunlari var ki konu sahibi zaten daha önce yatarak tedavi gördüğünü söylemiş kız kardeşinin. Kişilik bozukluklarinin hiçbirinin tanısı kişi reşit olmadan konamaz o yüzden tanı almamıştır kardesi. muhtemelen borderline çünkü aynısı benim kuzenim de de var. Bir sürü erkekle oldu evlisi bekarı . Riskli işlere giriyordu. Kendine zarar verici davranışları oluyordu. Acayip durtuseldi ve patavatsız di çocukken de öyleydi . Hepimiz ahlaksizlik ve simariklik olarak değerlendiriyorduk. Alkole de başlamıştı hatta annesi tedavi aldirmaya çalıştı ama kabul etmedi sinir krizi geçirdi vb. Ailesine çok çektirdi. Bunu yapan da 21 yaşında genç kız yani Hocaya felan götürdüler düzelir diye kavga dövüş ki Yengem asla dindar bir kadın değildir öyle çaresiz kaldılar ki . İlgisiz sevgisiz şiddet gördüğü bir ortamda bozuldu kızcağız . Birde sürekli kimlik bunalimi yaşardı kendimi hiçbir yere ait hissetmiyorum derdi ben kimim felan diye sürekli sorardı vs. Sonuç olarak intihar girişimi oldu ve hastahane de yattığı süreçte psikiyatrist Borderline kişilik bozukluğu tanısı koydu. Baya tedavi gördü. Şuan bile düzenli gidiyor ve hala ilaç kullanıyor . Ciddi düzelme var ama mesela şimdi bile terk edilmeye felan tahammül edemez. Ruh hali çok inişli çıkışlıdır neye seviniyor neye uzuluyor anlamayız çünkü hemen değişiyor ruh halii . Malesef kişilik bozukluklarini ortadan kaldıracak düzeltecek bir tedavi yok ama ilaç ve terapilerle toplumsal normalara daha uygun daha güvenli bir hayat yasabilirler. Birde 40 yasindan sonra ciddi mana da azaliyormus bu durum. Ha bir ihtimal Bipolar da olabilir bunu da ancak psikiyatrist bilebilir O yüzden müdahale edilmezse konu sahibin kız kardeşi ketenpereye gidecek

Son düzenleme:
Türk halkı olarak b kümesi kişilik bozuklukları konusunda çok bilgisiz. Konu sahibinin kız kardeşin de gerçekten de ciddi psikolojik sorunlari var ki konu sahibi zaten daha önce yatarak tedavi gördüğünü söylemiş kız kardeşinin. Kişilik bozukluklarinin hiçbirinin tanısı kişi reşit olmadan konamaz o yüzden tanı almamıştır kardesi. muhtemelen borderline çünkü aynısı benim kuzenim de de var. Bir sürü erkekle oldu evlisi bekarı . Riskli işlere giriyordu. Kendine zarar verici davranışları oluyordu. Acayip durtuseldi ve patavatsız di çocukken de öyleydi . Hepimiz ahlaksizlik ve simariklik olarak değerlendiriyorduk. Alkole de başlamıştı hatta annesi tedavi aldirmaya çalıştı ama kabul etmedi sinir krizi geçirdi vb. Ailesine çok çektirdi. Bunu yapan da 21 yaşında genç kız yani Hocaya felan götürdüler düzelir diye kavga dövüş ki Yengem asla dindar bir kadın değildir öyle çaresiz kaldılar ki . İlgisiz sevgisiz şiddet gördüğü bir ortamda bozuldu kızcağız . Birde sürekli kimlik bunalimi yaşardı kendimi hiçbir yere ait hissetmiyorum derdi ben kimim felan diye sürekli sorardı vs. Sonuç olarak intihar girişimi oldu ve hastahane de yattığı süreçte psikiyatrist Borderline kişilik bozukluğu tanısı koydu. Baya tedavi gördü. Şuan bile düzenli gidiyor ve hala ilaç kullanıyor . Ciddi düzelme var ama mesela şimdi bile terk edilmeye felan tahammül edemez. Ruh hali çok inişli çıkışlıdır neye seviniyor neye uzuluyor anlamayız çünkü hemen değişiyor ruh halii . Malesef kişilik bozukluklarini ortadan kaldıracak düzeltecek bir tedavi yok ama ilaç ve terapilerle toplumsal normalara daha uygun daha güvenli bir hayat yasabilirler. Birde 40 yasindan sonra ciddi mana da azaliyormus bu durum. Ha bir ihtimal Bipolar da olabilir bunu da ancak psikiyatrist bilebilir O yüzden müdahale edilmezse konu sahibin kız kardeşi ketenpereye gidecek
Dediğin gibiyse yanlarında kontrol altında tutmaları daha mantıklı 👍🏻 Bu abla yurtdışındaymış zaten. Kurtarmış kendini. Bu kızda 2 senelik bölümde okusa ne yazar. Ailenin evine dönmesi en mantıklı ama sorunlu çocuklar öyle kolay dize gelmiyor. Aileye de çok çektirir. Onu düzelteceğiz derken hepsinin psikolojisi de bozulabilir.

Sınırı geçenler yasal olmayan yollarla yaptırıyor .
Merdiven altı durumları .
Valla benim duyduğum Ankara’da bir jinekolog gayette kendi muayenehanesinde yapıyor sınırı geçenleri de. Öyle böyle para kazanmadı. Gayri meşru ilişkilerde adama hamileyim dediğinde doğur demiyor. Kendi karşılıyor. Bu kızda başkalarının evinde kaldığına göre, evi olan birilerine gidiyor. Bu devirde kendi başına yaşamakta belli standartlara sahip olmak demek.

Siz kardeşinizi gerçekten korumak istiyorsunuz ben buna inanıyorum ancak ailenizi daha çok korumak istiyorsunuz yani anne babanızı. Eğer bu sırları açığa çıkarırsanız babanız kıza hayatı zindan edebilir o zaman herkesin huzuru bozulur üstelik 20 yaşındaki kız istediği an çeker gider kimseye de hesap vermez birkaç gün karakollarda ilana çıkarlar kayıptır diye aranır ama o Kadar da dile düşmeyi aileniz ister mi bilmiyorum . Sonuçta bugün birinin elinden tutup bununla evleniyorum dese de engel olamazsınız. Açıkçası bir abla olarak malesef elinizden birşey gelmez üstelik tüm bunlar açığa çıkarsa belki de aileniz en çok size kızacak çünkü öfkeyi yönlendirmeleri gereken bir yer olacak. Anne babanıza ait olan ebeveynlik görevini sırtınızda taşıyorsunuz bırakın söylemeyin müdahale de etmeyin 20 yaşındaki insanı ikna etmek mümkün değil

Kardeşini kıskanıyor yazanlar olmuş :)) Bu arkadaşların kız kardeşleri ya da çoluk çocukları tinderden 6 kişiyle tanışıp evine gidip birlikte olsa eminim ortalığı ayağa kaldırırlardı. Bu olaydan nasıl kıskançlık çıkardınız hayret doğrusu. Diğer yandan babana söyle diyenlere sallayanlar olmuş baba muhafazakar değil, eğitimini kısıtlayacak biri değil kızlarının biri nişanlısıyla kalıyor bunu kabul eden bir profil. Alıp getirip pekâlâ o dandik bölümü kendi yanında okutabilir. Sanki Finlandiyada yaşıyoruz gibi triplenenler var. Ütopik.

Yaptırsınlar. Bize ait olmayan ve yaşamayacağımız hayatlar için kadınları mı kınayacağız? Sanki doğurduğunda siz bakacaksınız.
Anne karnındaki altı aylık bebek yeni doğmuş bebek ben mi bakacağım diyerek izin verip onların öldürmesine izin veremem.
Onlar için de insan hakları başlamıştır artık biliyorsunuz onlar da insan.
Yasal sınırlar olduğu sürece sorun yok.
Ve anne karnındaki altı aylık bebeği biri herhangi bir şekilde yaşam bağlarını koparıp öldürürse onun için üzülürüm. Kimin için ne için üzüleceğimi kime bebek diyeceğimi ben karar veririm. Bakacak durumu yok diye yeni doğmuş bir bebeğe anne karnındaki yedi aylık bir bebeğiN öldürülmesini istemem. Bilmem anlatabildim mi bu tartışma burada bitsin lütfen çünkü bu son soylediginiz şey beni çok rahatsız etti. Sadece kadınlar değil çocuklar da insan kadın haklarını savunduğumuz kadar çocuk haklarını da savunmak zorundayız.
Zaten böyle hücre kitlesi dediğiniz şey bizler de hücre kitlesiyiz hanımefendi. On hafta diye bir sınır konmasının bir mantığı var. Hücre kitlesi bir noktada insana dönüşüyor. O noktadan sonra yasak bunu bilmiyor musunuz gerçekten

Anne karnındaki altı aylık bebek yeni doğmuş bebek ben mi bakacağım diyerek izin verip onların öldürmesine izin veremem.
Onlar için de insan hakları başlamıştır artık biliyorsunuz onlar da insan.
Yasal sınırlar olduğu sürece sorun yok.
Ve anne karnındaki altı aylık bebeği biri herhangi bir şekilde yaşam bağlarını koparıp öldürürse onun için üzülürüm. Kimin için ne için üzüleceğimi kime bebek diyeceğimi ben karar veririm. Bakacak durumu yok diye yeni doğmuş bir bebeğe anne karnındaki yedi aylık bir bebeğiN öldürülmesini istemem. Bilmem anlatabildim mi bu tartışma burada bitsin lütfen çünkü bu son soylediginiz şey beni çok rahatsız etti. Sadece kadınlar değil çocuklar da insan kadın haklarını savunduğumuz kadar çocuk haklarını da savunmak zorundayız.
Zaten böyle hücre kitlesi dediğiniz şey bizler de hücre kitlesiyiz hanımefendi. On hafta diye bir sınır konmasının bir mantığı var. Hücre kitlesi bir noktada insana dönüşüyor. O noktadan sonra yasak bunu bilmiyor musunuz gerçekten

6 aylık fetüsü kim aldırıyor, hanımefendi? Jayatınızda böyle bir şeye şahit olmayıp sağda soldan duyduğunuz haberlerle burada konuşuyorsunuz. Üstelik konu bu olmamasına rağmen ardınızdan uydurduğunuz argümanla geliyorsunuz.
Kime bebek deneceğine de bilim karar veriyor. Bizim öyle bi yetimiz yok biliminsanı değilsek.
Ayrıca düşünsel olarak, bilhassa yaşam hakkı ve insan hakları konusunda kafanız çok karışık

6 aylık fetüsü kim aldırıyor, hanımefendi? Jayatınızda böyle bir şeye şahit olmayıp sağda soldan duyduğunuz haberlerle burada konuşuyorsunuz. Üstelik konu bu olmamasına rağmen ardınızdan uydurduğunuz argümanla geliyorsunuz.
Kime bebek deneceğine de bilim karar veriyor. Bizim öyle bi yetimiz yok biliminsanı değilsek.
Ayrıca düşünsel olarak, bilhassa yaşam hakkı ve insan hakları konusunda kafanız çok karışık
Geçen gün bir röportajda kadının merdivenaltı kürtaja gidip beş aylık çocuğunu aldırmaya gittiğini duydum yani böyle olaylar oluyor hanımefendi düşük yapmak için de ilaçlar alıyorlar başka bir şeyler yapıyorlar etraftan duyduğum şeyler değil . Kriminoloji kayıtlarında var . Ayrıca çok iyi bildiğim başka bir kaynak var burada paylaşmak istemediğim . Haksızlık ediyorsunuz oradan buradan duyduğum şeyler değil. Bana göre anne karnındaki üç aylık bebekte dört aylık bebekte beş aylık bebekte altı aylık bebekte değerlidir. Sizden farklı düşünmesini insanların kabul edemiyorsunuz o kadar
İnsan hakları kanunlarini biliyorum her insanın yaşam hakkı vardır. Dünyada milyonlarca insan benim gibi düşünüyor sizin gibi düşünen de var tabii ki anlıyorum saygı duyuyorum siz de saygı duymayı öğrenin sizden farklı düşünüyorum evet buna hakkım var bir insanın yaşamının hangi noktada başlayacağını tabii ki bilim karar verir bilime bakacak olursak insan yaşamı zigottan itibaren başlıyor
Ve rica ediyorum saygılı konuşun.
İşinize gelmeyen bazı gerçeklere gözünüzü tamamen kapatmışsınız sorununuz bu.

Ve evet dünyada milyonlarca insan ve ben böyle düşünüyoruz on haftadan sonra bu işin olmaması gerektiğini düşünüyoruz tamam bak çok basit neyin tartışmasını yapıyorsun

Back
X