- 2 Ekim 2023
- 4.469
- 18.883
- 138
Geçen gün bir röportajda kadının merdivenaltı kürtaja gidip beş aylık çocuğunu aldırmaya gittiğini duydum yani böyle olaylar oluyor hanımefendi düşük yapmak için de ilaçlar alıyorlar başka bir şeyler yapıyorlar etraftan duyduğum şeyler değil . Kriminoloji kayıtlarında var . Ayrıca çok iyi bildiğim başka bir kaynak var burada paylaşmak istemediğim . Haksızlık ediyorsunuz oradan buradan duyduğum şeyler değil. Bana göre anne karnındaki üç aylık bebekte dört aylık bebekte beş aylık bebekte altı aylık bebekte değerlidir. Sizden farklı düşünmesini insanların kabul edemiyorsunuz o kadar
İnsan hakları kanunlarini biliyorum her insanın yaşam hakkı vardır. Dünyada milyonlarca insan benim gibi düşünüyor sizin gibi düşünen de var tabii ki anlıyorum saygı duyuyorum siz de saygı duymayı öğrenin sizden farklı düşünüyorum evet buna hakkım var bir insanın yaşamının hangi noktada başlayacağını tabii ki bilim karar verir bilime bakacak olursak insan yaşamı zigottan itibaren başlıyor
Ve rica ediyorum saygılı konuşun.
İşinize gelmeyen bazı gerçeklere gözünüzü tamamen kapatmışsınız sorununuz bu.
Ve evet dünyada milyonlarca insan ve ben böyle düşünüyoruz on haftadan sonra bu işin olmaması gerektiğini düşünüyoruz tamam bak çok basit neyin tartışmasını yapıyorsun
Bilimle örtüşmeyen fikirlerin benim için saygı duyulur yanı yoktur. Teşekkürler.