Aynen bende mesajlarini okudum diyememSiz kardeşinize mesajlarını okuduğunuzu söyledikten sonra zaten oturup nasihat dinlemez bence. Yapacağı şey size kızıp kestirip atmak olur. Bir çok üyenin de dediği gibi kendi seçimlerinin farkında olacak yaşta. O yüzden söyleyeceğiniz hiçbir şey onu bu yoldan döndürmez. Kendisi yaşayıp görsün
Açık sözlüyüm evet ama böyle pat diye de söylemek istemiyorum kıskandığım içinKardeşini önlemeye çalışmıyor ki @Mirta . Konu sahibi kendisinin çok açık sözlü biri olduğunu söylemiş.
Açık sözlü insan , hele ki konu kardeşiyse 40 dereden su getirmez ; dosdoğru konuşur kardeşiyle.
Neden bilgisayar veyahutta telefon karıştirmak bu kadar ayıp yanlis anlamayın merakimdan soruyorum.
Ben evliyim esime güveniyorum ama hayatta her zaman bir ihtimal vardir diyorum dönem dönem bakiyorum mesaj iceriklerini okumam göz atarim.
Bunun nesi yanlis
Mesela kiz kardesimin yazistigi adamin esi de ayip diye esinin telefonunu kurcalamıyor büyük ihtimalle ama aldatıyor kocasi
Kardesim ayni tabaktan yemek yedigim insanin telefonuna bakmak bence ayip degil öyle yetismektik birbirimize çok bagli kardesler olarak yetistik.
Gerçekten kişisel eşyalarını karıştırdığınızı öğrenince normal karşılayacağını mı düşünüyorsunuz kardeşinizin? Ya da sizden korkacağını çekineceğini? Aşırı tepkiler verecektir, kapıyı çarpıp gitse terketse sizi, kim tutabilir onu? Koca kadın, işi gücü var. Nasıl tutacaksınız?Neden bilgisayar veyahutta telefon karıştirmak bu kadar ayıp yanlis anlamayın merakimdan soruyorum.
Ben evliyim esime güveniyorum ama hayatta her zaman bir ihtimal vardir diyorum dönem dönem bakiyorum mesaj iceriklerini okumam göz atarim.
Bunun nesi yanlis
Mesela kiz kardesimin yazistigi adamin esi de ayip diye esinin telefonunu kurcalamıyor büyük ihtimalle ama aldatıyor kocasi
Kardesim ayni tabaktan yemek yedigim insanin telefonuna bakmak bence ayip degil öyle yetismektik birbirimize çok bagli kardesler olarak yetistik.
Burhan Altıntop'un ağzında çakıl taşıyla konuşması geldi aklımaDiksiyonu düzgün cümleler kuruyor derken?
Tüm konuda buna takıldım, evet
Elitiz enteliz bu elitlik ne kardes dinler ne arkadas kiskandigimi bile diyen oluyorİster 28 ister 38 ister 18 olsun,kardeş değil arkadaş eğri saçma sapan bir yolda gidiyorsa bunu değil kardeşi arkadaşı olsun önlemek istemesinin neresinde suç var ? Bu kk her sene bir level atlıyor şaşırtıcı,neredeyse aferin iyi etmiş kardesiniz diyecekler şaka gibi .
Konu sahibesi demek ki biseylerden şüphelendiniz, gördünüz kaldı ki arkadaşı söylemiş evli olduğunu,size uyarmak düşer korkularinizi gayet iyi anlıyorum ama uyarıdan sonrası kendi bileceği iş kendi düşen ağlamaz deyin yapacak bişey yok kazık kadar olmuş çokta eğitimli,kariyerli olsun .
biz elit entel degilik köylüyük bizde secim yoktur gardasimSizi ilgilendirmez,kaç yaşında çocuk değil ki doğruyu yanlisi kendi ayırt ediyordur,seçimleri onu bağlar
Kardeşinize bilgisayarını, telefonunu karıştığınızı rahatça söyleyebilirsiniz o zaman değil mi? Çok doğal ya bu sizin için.Neden bilgisayar veyahutta telefon karıştirmak bu kadar ayıp yanlis anlamayın merakimdan soruyorum.
Bunun nesi yanlis
Tepkinizi bildiği için size anlatmamış. Bir yerde dayanamayıp anlatır belki. Bence o size gelip durumu anlatıncaya kadar bekleyin. Diğer türlü ters tepebilirAynen bende mesajlarini okudum diyemem
Esasinda pat pat diye konusan biri olsam soylerdim
Ama kendisini kırmak istemiyorum
Salaklik ettiginin farkina varmasini bekliyorum.
Sevgilisi ile olan konusmasini asla okumamKız kardeşiniz de sizin eşinizle özel yazışmalarınızı okusun o zaman. Ne saçma bir mantık.
Valla hic tutmayiz babama soylesem evlatliktan red eder? Babami kim tutarGerçekten kişisel eşyalarını karıştırdığınızı öğrenince normal karşılayacağını mı düşünüyorsunuz kardeşinizin? Ya da sizden korkacağını çekineceğini? Aşırı tepkiler verecektir, kapıyı çarpıp gitse terketse sizi, kim tutabilir onu? Koca kadın, işi gücü var. Nasıl tutacaksınız?
Burada sizin duygu durumunuzu norm veya kurallara göre yargılamak kimsenin haddi değil kötü olan bişey varsa o da kardesinizle karşıdaki erkek müsveddesinin yediği haltlar,o yüzden sizin şuan yapmanız gereken şey kardeşinizi kırmadan incitmeden empati kurmasını sağlayarak bu durumu bitirmeye çalışmanız. Kadın 50 yaşında kocasını aldatıyor ,diğer kız kardeşi ve erkek kardeşi evini açmıyor ? Hangisi abla kardeş ilişkisi veya genel eve düştü diye insan kardeşini arkadaşını kurtarmak istemez mi ? Evet örneklendirme biraz abartı oldu ama sonuçta ortada bir "ahlaksızlık " var . Karşınıza alın güzelce konuşun umarım bu saçmalığı devam ettirmezElitiz enteliz bu elitlik ne kardes dinler ne arkadas kiskandigimi bile diyen oluyor
Ayni tabakta yemek yedigim canimdan kanimdan insanin hatasini duzeltmek istiyorum
Nasil konussam diye öneri istiyorum
Ama kadinlar klubü her defasında beni pişman ediyor
Ama bu kez kötü yorum yapanlari trollemeyi sevdim
Ay ne enteli ya bu lafı da nerden öğrenmişseniz. Türkiye Cumhuriyeti'nde var olan kanunlardan bahsediyor insanlar, siz başka ülkede mi yaşıyorsunuz?Sevgilisi ile olan konusmasini asla okumam
Konu etik olmayan konu biz entel olamadik o levele gelemedik ablacim.
Red ederse ne olur? Ben size şunu anlatmaya çalışıyorum, kendi ayakları üstünde durabilen birine bunları yaparsanız ters teper, kaybedersiniz onu .Valla hic tutmayiz babama soylesem evlatliktan red eder? Babami kim tutar
Kiz kardesim evlilik adi altinda bir kac kez ciddi iliskileri oldu maalesef anlasamadilar bitti.Burada sizin duygu durumunuzu norm veya kurallara göre yargılamak kimsenin haddi değil kötü olan bişey varsa o da kardesinizle karşıdaki erkek müsveddesinin yediği haltlar,o yüzden sizin şuan yapmanız gereken şey kardeşinizi kırmadan incitmeden empati kurmasını sağlayarak bu durumu bitirmeye çalışmanız. Kadın 50 yaşında kocasını aldatıyor ,diğer kız kardeşi ve erkek kardeşi evini açmıyor ? Hangisi abla kardeş ilişkisi veya genel eve düştü diye insan kardeşini arkadaşını kurtarmak istemez mi ? Evet örneklendirme biraz abartı oldu ama sonuçta ortada bir "ahlaksızlık " var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?