elbette oldum ama bunun gibi elin erkeklerine tanımadığım insanlara canlı yayınlar yapıp yazmadım sabahlara kadar.. o yaşlarda ben çalışıp anneme babama para getiriyordum.Siz hiç 15-16 yaşında olmadınız mı?
ama aşırı gerçekten. anneme asla yardım etmiyor. hep annem yapıyor. üzülüyorum.Öncelikle bir ergen olduğunu gözardı etmeyin yetişkin davranışları beklemeyin herkesin böyle zamanları olmuştur biz kapalıyız kardeşim şöyle diye başta siz ötekeliştiriyorsunuz
Sabredin zamana bırakın geçecektir birinin hattını kırmak dövmek vs sadece onda nefret uyandırıp daha kötü olmasını sağlar
Herkesin yapısı farklıdır sizinde o yaşta para getirmeniz yanlışelbette oldum ama bunun gibi elin erkeklerine tanımadığım insanlara canlı yayınlar yapıp yazmadım sabahlara kadar.. o yaşlarda ben çalışıp anneme babama para getiriyordum.
sanırım öyle yapacağım. teşekkür edermKardeşinle konuş cnm ailene de şöyle işler daha ileri gitmeden
Ergen ergen bir açın okuyun psikolojisiniama aşırı gerçekten. anneme asla yardım etmiyor. hep annem yapıyor. üzülüyorum.
aynen hemde fazlasıyla:/Ergenlik dönemi özellikleri: aileyi beğenmemek, aileden sıkılmak, akranları ne derse onu yapmak, inatçılık...
O yaşlarda annenizin babanızın yeterli olamayıp sizi çalıştırması onların ayıbı. Bildiğim kadarıyla elleri ayakları tutuyor. Yaşayamadığınız gençliğin hırsını kardeşinizden çıkarmayın. Herkesin kendi yolu ve tercihleri var. Sanki odasına kapanıp çıplak canlı yayın yapıyormuş gibi abartmanın lüzumu yok. Ergence zevkleri olan biri. Kendinize sorun aramayın.elbette oldum ama bunun gibi elin erkeklerine tanımadığım insanlara canlı yayınlar yapıp yazmadım sabahlara kadar.. o yaşlarda ben çalışıp anneme babama para getiriyordum.
getiriyordum elbette. yokluk çektik biz hemde çok. o zaman şartlar bir değildi ve şuan 24 yaşındayım kardeşim 15.Herkesin yapısı farklıdır sizinde o yaşta para getirmeniz yanlış
O sizin göreviniz değil o yaştaki birine devlet eğitim hakkı vermiş Ailende sıkıntılı sanırım 15 yaşında hem çalıştırıp hem paranımı aldılargetiriyordum elbette. yokluk çektik biz hemde çok. o zaman şartlar bir değildi ve şuan 24 yaşındayım kardeşim 15.
babamın bir eli özürlü sadece bekçilik yapmakla yetindi annem ileri derece de sarılık hastası çalışamadı. migdesinde yara olduğu için. gerçekten anlamanızı beklemiyorum.O yaşlarda annenizin babanızın yeterli olamayıp sizi çalıştırması onlarıj ayıbı. Bildiğim kadarıyla elleri ayakları tutuyor. Yaşayamadığınız gençliğin hırsını kardeşinizden çıkarmayın. Herkesin kendi yolu ve tercihleri var. Sanki odasına kapanıp çıplak canlı yayın yapıyormuş gibi abartmanın lüzumu yok. Ergence zevkleri olan biri. Kendinize sorun aramayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?