- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
- Konu Sahibi birkedilianne
-
Geçmiş olan bir şey değil ki. Bu kişi sürekli kırıcı ve rencide edici bir şekilde konuşuyor hemde annemle bile böyle konuşuyorEvlenmişler artık. Geçmişi bırakın. Kardeşinizi üzmeyin.
Evlenmişlerse ailecek kabul göstermişsiniz demektir. Alttan almaya devam etmeniz kardeşinizi üzmemek adına yapılacak en mantıklı yol şu an için. Hiç tahammül edemeyecekseniz zaten ilişkiler zedelenir.Geçmiş olan bir şey değil ki. Bu kişi sürekli kırıcı ve rencide edici bir şekilde konuşuyor hemde annemle bile böyle konuşuyor
Mmm. O zaman zedelenecek gibi görünüyor. Çünkü haketmeyen kimseyi kardeşim için bile olsa alttan alamamEvlenmişlerse ailecek kabul göstermişsiniz demektir. Alttan almaya devam etmeniz kardeşinizi üzmemek adına yapılacak en mantıklı yol şu an için. Hiç tahammül edemeyecekseniz zaten ilişkiler zedelenir.
Kardeş bu.. Dilin böyle söyler de gönlün yapamaz..Mmm. O zaman zedelenecek gibi görünüyor. Çünkü haketmeyen kimseyi kardeşim için bile olsa alttan alamam
Kardeşimle bir problemim yok ki. Kaç yaşında insan kaç senelik ablasını tanıyarak alınmayacak. Benim kalbim çok dolu. Armutla elmayı ayırt edemeyecekse kardeş bile bir yere kadar.Kardeş bu.. Dilin böyle söyler de gönlün yapamaz..
Peki siz bilirsiniz.Kardeşimle bir problemim yok ki. Kaç yaşında insan kaç senelik ablasını tanıyarak alınmayacak. Benim kalbim çok dolu. Armutla elmayı ayırt edemeyecekse kardeş bile bir yere kadar.
Alttan almanıza gerek yok ki . Görmezlikten gelin. nasılsın iyiyimden başka muhabbet kurmayın yeterMmm. O zaman zedelenecek gibi görünüyor. Çünkü haketmeyen kimseyi kardeşim için bile olsa alttan alamam
Siz kardeşinizle baştan ipleri kopartmaya razısınız resmen. Yazdklrınızdan o anlaşılıyor.. Kardeşiniz bir aile olduğunuzu düşünüp sizinle görüşmek istiyor ama siz kocasına olan kininizden kardeşinizi bile yok sayıyorsunuz. Ne diyelm hayrlsı olsun.Kardeşimle bir problemim yok ki. Kaç yaşında insan kaç senelik ablasını tanıyarak alınmayacak. Benim kalbim çok dolu. Armutla elmayı ayırt edemeyecekse kardeş bile bir yere kadar.
SevgiliSiz kardeşinizle baştan ipleri kopartmaya razısınız resmen. Yazdklrınızdan o anlaşılıyor.. Kardeşiniz bir aile olduğunuzu düşünüp sizinle görüşmek istiyor ama siz kocasına olan kininizden kardeşinizi bile yok sayıyorsunuz. Ne diyelm hayrlsı olsun.
Ve evet hayatta her insanın belli bir sınırı vardır benim için.Siz kardeşinizle baştan ipleri kopartmaya razısınız resmen. Yazdklrınızdan o anlaşılıyor.. Kardeşiniz bir aile olduğunuzu düşünüp sizinle görüşmek istiyor ama siz kocasına olan kininizden kardeşinizi bile yok sayıyorsunuz. Ne diyelm hayrlsı olsun.
Sizin hayatınıza bu kadar müdahale etmesine keşke başta izin vermeseydiniz.. Siz sadece kardeşiniz ile iletişim kurun. Ama gitmek istemeyişinzin nedenini falan açık açık konuşun.kardeşinizle.SevgiliHuMerTurk
Hissettiğim şey kin değil. Bu kişiyle ne zaman aynı ortama girsek ya bana ya anneme ya ailemden bir başkasına kötü davranıyor ve hakaret ediyor.
Misafir olarak gittiğinizde bir daha 5-6 ay sonra görüşelim diye açıkça söylüyor ve annem dahi evine gitmeye çekiniyor.
Apaçık bir şekilde uygunsuz el şakaları yapıyor. Baldıza yapılmayacak el şakalarından bahsediyorum. Aynı şekilde nişanımda beni ağlatmış bir insan.
Yani bence direkt bu kadar keskin yargılamamak gerekir ki genel yorumlarınız her zaman yapıcı olmuştur.
Aynı zamanda bu kişi zamanında eşimle benim aramı dahi açmaya çalışmış bir insan.
Benim neler yaşadığımı bir bilseniz neden bu kadar tahammülsüz olduğumu anlarsınız ama o kadar zamanınızı almam mümkün değil.
Bütün bunlar karşısında kardeşimin bana alınması garibime gidiyor anlatabiliyor muyum?
İzin vermedim ki. Bu izinle alakalı bir şey değil. Bir şeyi yapmaması gerektiğini güzellikle de söylesem bağırarakta söylesem hiçbir şey değişmiyor. Biz defalarca kez büyük kavga ettik. Şuan görüşünce daha sakin kalmaya çalışıyorum kardeşim üzülmesin diye. Ama bazı insanlar laftan anlamıyor ve hayatında hissettiği eksikliklerin cezasını karşısındakine kesebiliyor. Ve ben de iş saygısızlığa dönüşünce daha fazla kendimi tutamıyorum. Kardeşim de durumun farkında o da tam tersi daha çok görüşürsek düzelir kafasında maalesef.Sizin hayatınıza bu kadar müdahale etmesine keşke başta izin vermeseydiniz.. Siz sadece kardeşiniz ile iletişim kurun. Ama gitmek istemeyişinzin nedenini falan açık açık konuşun.kardeşinizle.
büyük ablamın ilk eşi aynı türden sinir bozucu saygısız bir adamdı, öyle büyük kavgalar ettik ki, ankardaki evimden kovmuşluğum var, arkasından hızımı alamayıp bindiği asansöre tekme atmıştım. Ablamın ise dili bağlanmış gibiydi, adam öyle bir bastırmıştı ki ablamı, ikisi de doktor bir de, boşan şu adamdan diye adamın yanında söylemişliğim bile var. Bu kadar yüz göz olduk yani. Ben sizin tersinize adama güvenmediğim için sık sık ablama gittim, adam benden biraz tırsıyordu, ablam sürekli ağlıyordu. Boşandılar kurtulduk hepimiz, ablam şimdi ikinci eşiyle çok mutlu. Bu tiplerin düzeldiğini de görmedim. Boşanmadan sonra küçük kardeşi yıktı evliliğimi falan demiş, mahkemede ablam yumuşayacak gibi oldu, izin vermedim, ablam hala söyler bir tek sen kararlı durdun, sen olmasaydın boşanamazdım der.İzin vermedim ki. Bu izinle alakalı bir şey değil. Bir şeyi yapmaması gerektiğini güzellikle de söylesem bağırarakta söylesem hiçbir şey değişmiyor. Biz defalarca kez büyük kavga ettik. Şuan görüşünce daha sakin kalmaya çalışıyorum kardeşim üzülmesin diye. Ama bazı insanlar laftan anlamıyor ve hayatında hissettiği eksikliklerin cezasını karşısındakine kesebiliyor. Ve ben de iş saygısızlığa dönüşünce daha fazla kendimi tutamıyorum. Kardeşim de durumun farkında o da tam tersi daha çok görüşürsek düzelir kafasında maalesef.
Ablam değil kız kardeşim. Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Kardeşim de onun davranışlarının farkında ama o davranışlarla o uğraşabiliyor. Herkese karşı öyle. Mutlulular ama çok da kavga ediyorlar. Ona karışmam herkes seçtiği hayatın sorumluluğunu almalı bana göre. Onlar da yeni evli. Bunu da dedim hani yeni evliyiz gelince kalmak gerekiyor filan istemiyorum dedim. Telefonu suratıma kapattı.büyük ablamın ilk eşi aynı türden sinir bozucu saygısız bir adamdı, öyle büyük kavgalar ettik ki, ankardaki evimden kovmuşluğum var, arkasından hızımı alamayıp bindiği asansöre tekme atmıştım. Ablamın ise dili bağlanmış gibiydi, adam öyle bir bastırmıştı ki ablamı, ikisi de doktor bir de, boşan şu adamdan diye adamın yanında söylemişliğim bile var. Bu kadar yüz göz olduk yani. Ben sizin tersinize adama güvenmediğim için sık sık ablama gittim, adam benden biraz tırsıyordu, ablam sürekli ağlıyordu. Boşandılar kurtulduk hepimiz, ablam şimdi ikinci eşiyle çok mutlu. Bu tiplerin düzeldiğini de görmedim. Boşanmadan sonra küçük kardeşi yıktı evliliğimi falan demiş, mahkemede ablam yumuşayacak gibi oldu, izin vermedim, ablam hala söyler bir tek sen kararlı durdun, sen olmasaydın boşanamazdım der.
ama sizin ablanız mutlu anladığım kadarıyla. Benimki çok mutsuzdu. Ablanız eşinin kusurlarının farkında değil mi? Neden sizin gelmenizi istiyor? Ablanız mutluysa gitmeyin, "bana ihtiyacın varsa gelirim" deyin. Eşine tahammül edemediğinizi, eşinin bulunduğu ortamda sinirlerinizin bozulduğunu söyleyin. Ağzımdan ters bir laf çıkacak diye korkuyorum falan dersiniz. Benim yaşadıklarımı bir tanıdığınız gibi örnek verebilirsiniz, sonu pek hoş olmuyor, daha büyük yaralar açılmasın
ayrıca daha üç aylık evlisiniz, yatılı gezi bana göre yanlış, gidecekseniz eşinizle gidin, adamla muhatap olmayın diyeceğim ama eşinizle de kavga edebilir. Gerçi bu olursa bahaneniz de hazır.
E kardeşiniz bunları görmüyor mu böyle bir adamla neden evlendi? Benimde bu tarz bir kuzenim vardı kuzen olduğu halde yüzüne bakmam merhaba merhaba ki önceden kardeş gibiydik.. Bırakın ne halleri varsa görsünler başkaları üzülmesin diye kendi hayatınızı zorlamayın.. Kardeşinize bence açıkça söyleyin ne zamana kadar bahane uydurabilitsiniz ki? Bende bu tarz insanları çok gördüğüm için biliyorum tabiki siz haklısınız..SevgiliHuMerTurk
Hissettiğim şey kin değil. Bu kişiyle ne zaman aynı ortama girsek ya bana ya anneme ya ailemden bir başkasına kötü davranıyor ve hakaret ediyor.
Misafir olarak gittiğinizde bir daha 5-6 ay sonra görüşelim diye açıkça söylüyor ve annem dahi evine gitmeye çekiniyor.
Apaçık bir şekilde uygunsuz el şakaları yapıyor. Baldıza yapılmayacak el şakalarından bahsediyorum. Aynı şekilde nişanımda beni ağlatmış bir insan.
Yani bence direkt bu kadar keskin yargılamamak gerekir ki genel yorumlarınız her zaman yapıcı olmuştur.
Aynı zamanda bu kişi zamanında eşimle benim aramı dahi açmaya çalışmış bir insan.
Benim neler yaşadığımı bir bilseniz neden bu kadar tahammülsüz olduğumu anlarsınız ama o kadar zamanınızı almam mümkün değil.
Bütün bunlar karşısında kardeşimin bana alınması garibime gidiyor anlatabiliyor muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?