Kız kardeşiniz bu konu yüzünden sürekli size kırılsa alınsa ne yapardınız?

Dediğin gibi yapmaya çalışıyorum. Eşiyle tartışma çıkacak hiçbir konuya girmiyorum. Öfkeli değilim. Konuşma üslubumdan öyle anlamış olabilirsin ama gerçekten değilim. Bir insanla anlaşamıyorsam herhangi bir duygu hissetmiyorum. Zaten asıl problem de şu kardeşim onunla anlaşamadığımı bildiği halde bunun için zorluyor beni. Yani illa anlaşmamızı istiyor. Ama bu mümkün değil. Ben defalarca kez adım attıysam da karşı taraf dengesizce konuşuyor. Ve kardeşim de sonunda beni suçluyor. Maalesef eşinin evde olmadığı bir zamanda gidemem. Çünkü evi başka ilde gitti mi kalmak gerekiyor ve orada da bir sürü dengesizlik. Yani yediğiniz yemek lokma bile boğazınızda kalıyor.

Evlenmeden önce çok farklıydı. Anneme en çok o düşkündü. Her gün arardı vs.
Bana yine yapardı saygısızlık ama aileme yapmadığı için sakin kalıp tolerans gösterebiliyordum. Lakin nikah günüyle aniden değişti. Kız kardeşimde söz konusu annem olunca çok kızıyor ona ama sonuç değişmiyor. Yani laftan anlamayan bir insan. Benim tek istediğim çok sık karşı karşıya gelmemek. Ki dediğim gibi daha yeni evliyim 3-4 haftasonu gelip bende kaldılar. Kardeşim hep gelsin sıkıntı yok ama o adamı istemiyorum.
Bana gelmediği zamanlarda da bizi çağırıyorlar ben de gitmek istemiyorum eşimle de bir haftasonumuz var üzerine de tavır trip yiyorum

Görüyor ama sanırım gerçekten aşkın gözü kör. Ne diyebilirim ki. Haklısınız açıkça söylemek en iyisi.

yeni evliler olarak bence zaten bu kadar sık gidip gelmek iyi değil. herkes önce kendi rutinini kursun, bunu bahane edip daha az görüşebilirsiniz.
gelmek istedikleri zaman başka planlarınız olduğunu, evde olmayacağınızı söyleyin bence.
mesafe her zaman iyidir.

Teşekkür ediyorum keşke bu şekilde olmasaydı. Haklısınız. Kardeşim başımın üstüne. Ama o sevimsize hislerim değişmiyor

cok hayirsiz bir insansa kardesinize soylemeliydiniz yedigi naneleri evlenme bununla demeliydiniz. evlenmis artik aile olmussunuz ikinci bir sans verin damada kardesiniz hatrina. herkes ikinci sansi hak eder. degisir belki evlendim artik diye olgunlasmistir damat. yine sacmalarsa o zaman mesafeyi koyarsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…