Kiz kocaya kaçarsa

Hiç kaçmadım ve açıkca çok saçma gelir bana...
Neden, kimden, niye kaçmak....
Cahilce bir davranış şekli...

Geçen ay eşimin akrabası kaçtı ne ev ne eşya nede düğün yapıldı 1 ay sonra baba evine geri döndü kayınvalidesinin dayaklarından görümcelerin eltilerinin laf sokmalarından bıkmış eşi bile kafasına kakıyormuş ben mi dedim sana kaç gek sen bana deli oluyordun aileni bile silip attın.Kayınvalide her gün aynı lafı söylüyormuş kaçan geline ev açılmaz eşya alınmaz gelinlik gydirilmez o yüzden kaçtığında söz hakkın dahi olmuyor herşey tatlılıkla olsun ve aileler böyle üzülmesin

Kız kardeşim 8 yıl önce kaçtı ve hiç mutlu huzurlu olamadı ne düzenli bir evlilik hayatı nede güzel ve huzurlu bir ev, herşeyde gözü kaldı herşeyi eksikti. doğru dürüst kayınvalidesinden ilgi görmedi, kocası çok fazla değer vermedi. şuan 6 ay oldu baba evine döndü boşanacaklar.
Hiç bir erkek uğruna aile terk edilecek kadar değerli değildir.
Aile herzaman her koşulda, şartta evladını kollar, ama el kıymet bilmez hor görür. Ne kadar sevsende sevilsende aile onayı rızası çok önemli.

Kaçmak düşüncesi var galiba senin aklında, erkek her zaman bulunur arkadaşım sakın hataya düşme... Ben o kadar kaçan biliyorum birinin sonunun iyi olduğunu duymadım. Aileni düşün en önemlisi kendini düşün . Bütün kaçmayı düşünenlere sesleniyorum. Sakın hayatınızda hiç düzeltemiyeceğiniz bir hata yapmış olursunuz.

Ana baba duası alıp desteklerini görüp telli duvaklı gelin olmak varken neden bir erkeğe için kaçayım. Anamın babamın yüzünü neden yere eğeyim. Siz bu zamana kadar bana emek verdiniz herşeyimle ilgilendiniz ama artık ben büyüdüm koca buldum siz istemesenizde gidiyorum hadi eyvallah diyemem asla.

Kaçarak evlenen tanıdıklarım var hiç birisinden mutluyum kelimesini duymadım.

allah şahidim hiç bi zaman kaçmayi düşünmedim kaçan arkadaşimada herzaman sakin öle bişey yapmam dedim aslinda onunda aklinda yoktu böle bişey ama sevgilisi kandirdi işte kizi şuan hiç bişey yolunda değil doğru düzgün haberde alamiyorum. Ama söylediklerinizin her kelimesine katiliyorum. Bugüne kadar çok duymuştum kaçanlari ilk kes yakinimda oluyo sadece düşüncelerinizi merka ettim. Teşekkürler​

Benim en küçük teyzem kaçarak evlendi...
Şimdi gelde pişmanlığını ona bir sor...
Ne mutlu oldu ne rahat yüzü gördü :1no2:
Bence en güzeli ailenin rızasını almak... a.s

bende kaçarak evlendim ama benim olayım farklı eşimi ailem istemedi sebep eşimin daha önce evlenip eyrılması idi bizim kızımız bekar dul bir erkege veremeyiz dediler annem çok baskı yaptı bana ben eşimi çok seviyordum oda beni seviyordu annemin baskılarına dayanamadım ve hayatıma son vermek istedim evet aptalca birşey ama o an çıkış yolu bulamıyor insan psikolaga gittim anlattım derdimi bana kalbinin sesini dinle dedi bizde eşimle kaçtık hemen ertesi gün barıştılar hiç birşey olmamış gibi telli duvaklı gelin oldum ama anneme bu bir ders oldu insanları tanımadn yargılamak iyi degil herkesin başına gelebilr boşanmak bunun için insanlar yargılanamaz 8 senedir evliyiz şimdi anneme eşim bakıyor herşeyiyle ilgileniyor annem ve abilerim damadımız bir tane diyorlar anlayacagınız arkadaşlar ben olmadıgım kadar mutluyum herkesede mutluluklar dilerim

Cevremde kacan bir kac tanidigim oldu, hicbiride mutlu degil. Birkaci belirli bir müddet sonra zaten bosandi. Kimi ise yaptiklari hatanin farkinda ve utanclarindan ailesinin yanina dönemiyor ve yaptigi hatanin bedelini ödüyor. Ben burda bazi arkadaslarin bukadar kizmasini anlayamadim. Hatalar insanlar icindir. Önemli olan yapmis oldugu hatayi anlamak ve tekrarlamamak veya daha büyük hatalardan kacinmak. Cogu genc kiz ergenlik caginda, cahillik dönemlerinde bu hatayi yapiyor. Kimisinin ailesi fazla ilgilenmiyor ve bu kizlar hayatlarindaki birseyin yokluklarini tanidiklari erkekle doldurmaya calisiyor. Ne yazikki kactiktan sonra hicbirseyin al gülüm ver gülüm olmadiklarini anliyorlar ama is isten gecmis oluyor, bu benim cevremdeki gözlemlediklerim. Yaptiklari büyük bir yanlis ama ben yinede kacan kimseyi hor görmüyorum, büyük konusmayada gerek duymuyorum. Yarin öbürgün kendi basimizada gelebilir. Allah bu hataya düsenlerin yardimcilari olsun.

hiçbir evlat anne babasının başını öne eymemeli...
anne baba her zaman saygı görmeli böyle birşeyden ezik olmamalı...
eğer o yaşa getirilmişse o anne babada telli duvaklı kızını evden gelin etmeyi hakediyor bence ...
yazık çok yazık...

Walla kizlar bunda o kadar kinayacak bisey goremiyorum ben ,dogrudur yanlistir ,neyse ne ailelerde onlari o duruma getirmesinler,bunda bence oyle ailenin basini one egdirecek biseyde yok,fazla buyutuyorsunuz.Sonucta iki bekar genc insan birbirini seviyor ve kacip evleniyor.Asil bence evlenmeden birsuru insanla dusup kalkan,her onune gelenle yatan,internette tanimadiklari insanlarla,ki bunlarin cogu evli oluyo ve bunu gizliyo,her turlu muhabbete giren sonrada bulusup yatan,ne bileyim iste gazetelerden okuyoruz,sevgilisiyle otelde bilmem ne yaparken olen,yada daha gecen gun okuduk fenerli sibeli nisanlisiyla yatan ve bunu kaydetmesine izin veren kizlar bence asil ailelerinin basini one dusuruyo,tabiki kacmak iyi bisey demiyorum ama yuarda saydiklarima gore cok daha namuslu bi durum,BENCE.

akrabalarimizdan biri kacarak evlendi..ve sürekli eşini övme cabasinda maalesef..ama su götürmez bi gerçek var ki eşi ona zerre kadar saygi duymuyor :S gururundan dolayi eşini birakamiyor..ama hayati berbat olmuş durumda :S 8-9 senelik evliler..ve evlilik hayati boyunca süren bir eziklik var üzerinde..kaçmaktan daha cok ailesiyle hala barişmamiş olmasi en büyük hatasi :S

çok yanlış bir davranış bence
bende o noktaya geldimişdim ama mantıgımla hareket ettim
nişanlımın ailesi açık oldugum için beni istememişlerdi
nişanlımda aramızda sade bi nikah yapalım kendi çabalarımızla bi ev tutalım falan dedi

ama benim digerlerinden ne eksigim varda sade ve ucuz bir evlilik yapayımki
bir kızın en güzel günü dügünüdür bence
onu elinden almalarına izin vermemek gerekir

bende sabrettim dişimi gösterdim kendimi basite aldırmadım
ve 56 gün sonra düğünüm olacak
ve istedigim herşeyi yaptılar yaptırdımmm

insan hem namuslu olup hem kaçmadan duramıyor mu?
ikisinden birin yapmak zorunda mı yani genç kızlar..
saçmasapan bir kıyaslama..
konumuz evlilik öncesi cinsel ilişki değil..
kaçan kızlar 15-16 yşaında kaçıyor sizin gönlünüz otelde bu kızların erkeklerle yatmasına izin veriyorda kocası bile olamaz o yaşta nikah bile kıyılamaz eve atılmasına izin mi veriyor???

kaçan iki bekar insan olmuyor genelde,iki gerizekalı genç ergen oluyor??
ha otelde adamla yatmış ha kaçmış sevdiği adamla nihaksız 16 yaşında yaşamış..
ahlkai açıdan tek fark bile yok benim için..
bişeyi yererken diğerini övmeyin..

seviyor ve kaçıyormuş,o zaman o otelde yatanlarda seviyor yattıkları erkeği onu da mazur görün.. böyle saçma şey olur mu???​

bencede, evt...kacmak ii bisey degil ama beterin beteri var tabii ki

İşyerinde kaçarak evlenen bir kızcağız gelmişti.. Kaçarak evlendiğine pişmandı. Samimi olmadığımız için neden diye de sormadım,irdelemedim ama baya bi pişmandı...

İşyerinde kaçarak evlenen bir kızcağız gelmişti.. Kaçarak evlendiğine pişmandı. Samimi olmadığımız için neden diye de sormadım,irdelemedim ama baya bi pişmandı...

Yeni komşum kaçarak evlenmiş. Bana "daha ikinci haftasında pişman oldum " de mişti neden ailen mi arkanda durmadı dedim yoo ailem arkamdaydı, sahip çıktı bana dedi, eee neden o zaman dedim anlatmadı. O da kaçarak evlendiğine pişman. Kaçarak evliliklerde en ufak tartışmada en çok işitilen söz "ee kızım ben mi zorladım sen kendin geldin" lafı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…