- 27 Nisan 2008
- 6.671
- 18
- 158
- Konu Sahibi sevda_yakar
-
:1shok::1shok:[/QUOTMERHABALAR
BEKAR BİRİRYİM AKLIMDA KAÇMAKTA YOK ASLINDA AMA YAKIN ARKADŞIMDAN BİRİ DÜN GECE SEVDİĞİ ÇOCUKLA KAÇTILAR YANİ EĞER BU ŞEKİLDE KAÇARAK EVLENEN VARSA HAYATINDAN MEMNUNMU YADA KAÇTIĞI İÇİN KOCASI YADA AİLESİ NASIL DAVRANIYOLAR DEĞERİNDE Bİ EKSİLME OLUYOMU?? NELER DEĞİŞİYO MERAK EDİYORUM HAYAT TECRÜBESİ OLANLARDAN BİŞEYLER ÖĞRENMEK İSTİYORUM. YADA BU KONUYLA İLGİLİ FİKRİ OLANLAR
TEŞEKKÜREDERİM
babanın evinden gelinliğinle çıkmak varken ne kocaya kaçması be,gelsin ailenden istesin,ailen vermiyosada bi bildikleri vardır,illaki kaçmakmı gerekir...ailenin onurunu hiçmi düşünmüyosun...çok sevsemde ailemi çiğnemem,kaçarsan senin sonun görür gibiyim....:mymeka:
Ana baba duası alıp desteklerini görüp telli duvaklı gelin olmak varken neden bir erkeğe için kaçayım. Anamın babamın yüzünü neden yere eğeyim. Siz bu zamana kadar bana emek verdiniz herşeyimle ilgilendiniz ama artık ben büyüdüm koca buldum siz istemesenizde gidiyorum hadi eyvallah diyemem asla.
Kaçarak evlenen tanıdıklarım var hiç birisinden mutluyum kelimesini duymadım.
:1shok::1shok:MERHABALAR
BEKAR BİRİRYİM AKLIMDA KAÇMAKTA YOK ASLINDA AMA YAKIN ARKADŞIMDAN BİRİ DÜN GECE SEVDİĞİ ÇOCUKLA KAÇTILAR YANİ EĞER BU ŞEKİLDE KAÇARAK EVLENEN VARSA HAYATINDAN MEMNUNMU YADA KAÇTIĞI İÇİN KOCASI YADA AİLESİ NASIL DAVRANIYOLAR DEĞERİNDE Bİ EKSİLME OLUYOMU?? NELER DEĞİŞİYO MERAK EDİYORUM HAYAT TECRÜBESİ OLANLARDAN BİŞEYLER ÖĞRENMEK İSTİYORUM. YADA BU KONUYLA İLGİLİ FİKRİ OLANLAR
TEŞEKKÜREDERİM
Walla kizlar bunda o kadar kinayacak bisey goremiyorum ben ,dogrudur yanlistir ,neyse ne ailelerde onlari o duruma getirmesinler,bunda bence oyle ailenin basini one egdirecek biseyde yok,fazla buyutuyorsunuz.Sonucta iki bekar genc insan birbirini seviyor ve kacip evleniyor.Asil bence evlenmeden birsuru insanla dusup kalkan,her onune gelenle yatan,internette tanimadiklari insanlarla,ki bunlarin cogu evli oluyo ve bunu gizliyo,her turlu muhabbete giren sonrada bulusup yatan,ne bileyim iste gazetelerden okuyoruz,sevgilisiyle otelde bilmem ne yaparken olen,yada daha gecen gun okuduk fenerli sibeli nisanlisiyla yatan ve bunu kaydetmesine izin veren kizlar bence asil ailelerinin basini one dusuruyo,tabiki kacmak iyi bisey demiyorum ama yuarda saydiklarima gore cok daha namuslu bi durum,BENCE.
bende kaçtım eşimde ilk tartışmamıza şahit olan kaynımın yorumju şu oldu
BİZ SENİ İSTEMEDİK Kİ SEN KENDİN GELDİN
hayatımda kendimden nefret ettiğim başka bir an daha olmamıştı..
Walla kizlar bunda o kadar kinayacak bisey goremiyorum ben ,dogrudur yanlistir ,neyse ne ailelerde onlari o duruma getirmesinler,bunda bence oyle ailenin basini one egdirecek biseyde yok,fazla buyutuyorsunuz.Sonucta iki bekar genc insan birbirini seviyor ve kacip evleniyor.Asil bence evlenmeden birsuru insanla dusup kalkan,her onune gelenle yatan,internette tanimadiklari insanlarla,ki bunlarin cogu evli oluyo ve bunu gizliyo,her turlu muhabbete giren sonrada bulusup yatan,ne bileyim iste gazetelerden okuyoruz,sevgilisiyle otelde bilmem ne yaparken olen,yada daha gecen gun okuduk fenerli sibeli nisanlisiyla yatan ve bunu kaydetmesine izin veren kizlar bence asil ailelerinin basini one dusuruyo,tabiki kacmak iyi bisey demiyorum ama yuarda saydiklarima gore cok daha namuslu bi durum,BENCE.
İşyerinde kaçarak evlenen bir kızcağız gelmişti.. Kaçarak evlendiğine pişmandı. Samimi olmadığımız için neden diye de sormadım,irdelemedim ama baya bi pişmandı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?