- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.041
- 748
- Konu Sahibi zeynep2012
Benim bir oğlum var ve günün birinde böyle talihsiz ve iğrenç bir soru sorarsam ona, o da bana "bu seni ilgilendirmez. Duracağın yeri bil anne" demeyip bir de sevgilisine taşırsa lafımı, yazıklar olsun yetiştirdiğim evlada. Adam değil lavabo pompası doğurmuşum der kahrımdan ölürüm. Sorun sevgilinin annesinde değil, sevgilinde. Maalesef orta yaş üstü birçok kadın böyle konulara müdahil oluyor günümüzde. Umudum odur ki bizim nesil böyle olmayacak. Ancak sevgilin bu lafı annesinin ağzına tıkmayıp bir de size söylüyorsa yüzde yüz annesi ile aynı sığ kişiliğe sahip. Onun küçük bir kopyası.
Bu arada bir anne inancı ya da yaşam tarzı gereği evladının sevgilisi ile baş başa tatil yapmasını istemiyor olabilir. Bunda sıkıntı yok. Ancak bunu oğluna "oğlum bu bizim inancımıza/yaşam tarzımıza uygun bir durum değil" der, sizin ruhunuz bile duymaz. Kaldı ki mevzu inanç ya da görüş farkı olsa oğlu böyle bir öneri sunamazdı ne size ne annesine. Mevzu, leş gibi zihniyetler ve üsluplar. Hiç boşuna kaynana adayına bok atmayın. Sevgiliniz de leş gibi bir kişiliğe sahip ki böyle Talihsiz bir cümleyi size aktarıyor.
Bu arada bir anne inancı ya da yaşam tarzı gereği evladının sevgilisi ile baş başa tatil yapmasını istemiyor olabilir. Bunda sıkıntı yok. Ancak bunu oğluna "oğlum bu bizim inancımıza/yaşam tarzımıza uygun bir durum değil" der, sizin ruhunuz bile duymaz. Kaldı ki mevzu inanç ya da görüş farkı olsa oğlu böyle bir öneri sunamazdı ne size ne annesine. Mevzu, leş gibi zihniyetler ve üsluplar. Hiç boşuna kaynana adayına bok atmayın. Sevgiliniz de leş gibi bir kişiliğe sahip ki böyle Talihsiz bir cümleyi size aktarıyor.