Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız milleti ne kadarda kıskanç ya..dost dıosunuz o bıle kıskanç.kımse senın rahat oldugunu ıyı oldugunu ıstemıo . guzel ol kıskanclık.. ıyı ol kıskanclık..mutlu ol kıskanclık.. yok yanı snınle bırlıkte sevınebılecek kımse yok aılenden baska. bu durumda olan bır benmıyım
kimseyi kıskanmam banane
beni kıskanan varsada onu onlar düşünsün![]()
ışte sende bnm gbısın :))) bnnde bızım gbı dostlar ıstıyorum. Ama nerde
bilmiyorum valla. ben hayatım boyunca kimseyi kıskanmadım kıskanmam da herkes mutluluğu hak eder. birinin beni kıskanmasından da hiç hoşlanmam. biri beni kıskanıyo mu kıskanmıyo mu hiç bilmem öyle şeylerede pek dikkat etmem. bi ara öyle bi his oluşmuştu karşı taraf bunu bana çok hissettiriyodu. ne yaparsam aynısını yapıyodu vs. çok gözüme batmıştı görüşmeyide kestim zaten
kız millleti neden kıskanç :) açtığın yer bayanların toplandığı forum ilginç oldu :)) kimin kimi kıskandığının önemi yok bence erkek arkadaşım hariç kimseyi kıskanmam(erkek arkadaşımı da herkesten kıskanmam karşıdaki bayandan garip elektrik alırsam çok fena ollabilirim ama neyse )haset huyum yoktur.. malı mülkü kıyafeti parayı asla kıskanmam.. erkekllerin de kıskançlık huyu çok bence arabaları mevkileri vs kıskanıyolar sadece bunun dedikodusunu birbirleriyle yapmadıklarından pek adlları çıkmadı :)
INSANLIKDAN CIKMIS COKKKCA TANIDIGIM VAR.BENIM ınsan olanlra ıhtıyacım var... benmle sevın ıstıyorum. benı övsün guzel olmussun şöyle yakısmıs böyle yakısmıs desınler demıyorum..benımle sevın lan. kız mutluysa bı kem gözlerle bakma. sevın sevın benle sevın bu kadar mı kalplerınız karardı dıyorum içten içekıskançlık zamanla insanı insanlıktan çıkarır.. öyle insanlar hepimizden uzak dursun..
ben kimseyi kıskanmam sadece güzel olan bişey varsa ona imrenebilirim.. ama hiç bi zaman kötülüğünü isteyemem![]()
bibibibbibi
öyle malesefff herkes çıkar içindee![]()
cok cok cok garıp gercekten... evet ılgınç olduu:))) ama kıskanmayan kadında varmı yoksa bı tek benmıyım kıskanmayan tekmı kaldım ortada la . gibi dusunup :)) fıkır almak ııstedım..benımde kıskanclık huyum yok hıc yok. herseyı acık acık soylerım söyle guzelsın boyle guzelsın mutlu olsun dıye ben de katkı saglarım fılan ama yok yani baska kımsede goremıyorum bunu. bı ablam bı ben .. cevremde.
ERKEK ARKADASIMI COK KISKANIRIM DELİ GİBİ KISKANIRIM AILESINDEN BILE KISKANIRIM:d
INSANLIKDAN CIKMIS COKKKCA TANIDIGIM VAR.BENIM ınsan olanlra ıhtıyacım var... benmle sevın ıstıyorum. benı övsün guzel olmussun şöyle yakısmıs böyle yakısmıs desınler demıyorum..benımle sevın lan. kız mutluysa bı kem gözlerle bakma. sevın sevın benle sevın bu kadar mı kalplerınız karardı dıyorum içten içe
demek ki karşındakini tanımadan arkadaşlık yapıyosun.. sana değer verene değer vermelisin canım.. anlamıyorsa bırak herkes kendi yoluna gitsin..
haha :) yok ben onu bile o kadar kıskanmıyorum.. kadınlar hisseder derler ya işte bana o hissi yaşatan kızları etrafında istemiyorum o kadar.. zaten korkar benden yaşadık 1 defa tepkimin sertliğini görünce tırstı haliyle şimdi görüşmeyeceksin demem yetiyo ikiletmez lafımı :) kıskanan da seni kıskansın niye taktın ki bu kadar.. gururun okşansın bu durumlarda Allah'a şükret ki kıskanılacak mutlulukların var.. ya olmasaydı :)))
:)))ınan eleye eleye 4 arkadasımmı ne kaldı :))) cocuklugumuzu bırlıkte gecırdıgım adamlar bu benı kıskanmasa olmasmı dediğim insanlar. ve evet 10 yılımıda 20 yılımıda versem tanıyamamışım yada cok ıyı tanımısımda katlanıyorum.. ıkısı arasında bı terazı dengesı..
agzına saglık cancagızım...kızlar bir kenara kıskanç insan hangi konuda olursa olsun sizinde arkanızdan emin olun konuşan insandır.hiç kimseyi şimdiye dek kıskanmadım ama imrendiğim olmustur. ancak çok kıskanıldım. bunuysa arkamdan konustuklarını anlayınca teyit ettim. bence her insan kıskanıldıgına kanaat getirdiği insandan özellikle uzak durmalı yoksa sizinde sinirlerinizi zıplatalarak moral bozukluguna sebep olur
kızlar dikkatınızı cekerim kıskanılaninsan aynı zamAanda cok cabuk NAZAR olan kişilerdir. Allah nazarlardan saklasın herkesi Amin.ınsanların kotu olmasına tahammul edemedıgımden...
su son lafın cok guseldii
Allah'a şükret ki kıskanılacak mutlulukların var
agzına saglık.. nazar degmesınde yeterki yorumuna saglık cnm benmm
şuan yeni bi arkadasım oldu bileeeeeeeeeeeeecanım seni anlayabiliyorum verdiğin emeklere acıyorsun ama bi insanın gerçek yüzünü gördüysen o yüze tekrar bakmanın anlamı yok.. arkanı dön ve yoluna bak.. yeni arkadaşlar edinirsin zamanla..hiç canını sıkmaya değmez bence![]()