• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız milleti neden bu kadar kıskanç..dostlarınız dahil?

ınsanların kotu olmasına tahammul edemedıgımden...
su son lafın cok guseldii
Allah'a şükret ki kıskanılacak mutlulukların var
agzına saglık.. nazar degmesınde yeterki yorumuna saglık cnm benmm

ayetel kürsi ve bol şükür nazar için tek reçete.. Allah daim etsin mutluluklarını kıskananlar uzak olsun :)

kızlar dikkatınızı cekerim kıskanılaninsan aynı zamAanda cok cabuk NAZAR olan kişilerdir. Allah nazarlardan saklasın herkesi Amin.

amin... nazarın ınsanı öldürdüğü bile söylenir... korkum buna. mutluluklarımı ıcımde yasıyorum artk. yada burda yasıyorum. hani nazar degcek bı ortamdan mumkun oldugu kadar uzagım ARTIK. eskiden ıyımı kötumu anlatırdımda saf gibi

agzına saglık cancagızım...
ALLAH kıskananlarımızında kalplerını guzelleştirsin ınsallah... kıskanç ınsana tahammul edemıyorum ve cimriyee.
ne demek cnm. ya kendimden örnek vereyim. çok sıcak kanlı biriyimdir hakkaten öyle insanlarla çok güzel diyalog kurar ve ilgilenirim yalnız hissettirmem. bunun sonucunda da özellikle yasca benden olgun insanlar övgü dolu sözler söylerler. bunu gören duyan hem yaslarım inanın benimle muhabbete dahi girmiyor ben soru sorarsam cevapalıyorum o kadar işte böyle kişiler benim moralimi bozuyor. ona göre de sınır epey bir koyuyorum araya

ne demek cnm. ya kendimden örnek vereyim. çok sıcak kanlı biriyimdir hakkaten öyle insanlarla çok güzel diyalog kurar ve ilgilenirim yalnız hissettirmem. bunun sonucunda da özellikle yasca benden olgun insanlar övgü dolu sözler söylerler. bunu gören duyan hem yaslarım inanın benimle muhabbete dahi girmiyor ben soru sorarsam cevapalıyorum o kadar işte böyle kişiler benim moralimi bozuyor. ona göre de sınır epey bir koyuyorum araya

bişey sorabilir miyim? ben yaşınızı çok merak ettim acaba söyler misiniz?

AL İŞTE AYNI DERT AYNI TASA. durumuma sevınıomusun dıcen smdı ama yalnız deılmısım ona sevınıorum suan.bı bana hep bana. gibi dusuncelerle mutsuz oluyordum zira

AL İŞTE AYNI DERT AYNI TASA. durumuma sevınıomusun dıcen smdı ama yalnız deılmısım ona sevınıorum suan.bı bana hep bana. gibi dusuncelerle mutsuz oluyordum zira
o zaman seni çok ama çok iyi anlıyorum. ama birde hem yaslarım derken istisnalar var tabi. ama genel olarak vasat bir durum oluyor. o zamanda sinir katsayım yukseliyor ama kesinlikle belli etmiyorum. sadece tepkimi bir daha öyle insanlarla muhattap olmamakla gösteriyorum merhaba merhaba sadece

olsun anlıyorum:34:
bu arada bende 22 yaşındayım:34:
:* yepyenı arkadasım. daha paket kokuyor:)) kendisi:) paket kokulum benm :D:D:D

hehehe allah iyiliğini versin emi:1::1: neyse canım ben sıla tanıştığıma memnun oldum şimdi çıkmam gerekiyor.. biraz hastayımda dinleneceğim.. kafana takma birşeyi tamam mı? görüşürüz yine öpüyorum :79:

hehehe allah iyiliğini versin emi:1::1: neyse canım ben sıla tanıştığıma memnun oldum şimdi çıkmam gerekiyor.. biraz hastayımda dinleneceğim.. kafana takma birşeyi tamam mı? görüşürüz yine öpüyorum :79:
sana da masallah cnm:16:

gecmıs olsun cnmm... öpüorum cokca

evet çokgeçmiş olsun. arkadarşlar birde kıyafet konusunda kıskanan kızlar var. zaten bir bayan yine bir bayan için süslenirmiş. birde bir ortama girince hakkaten kıyafetimede bakılıyor bu da kıskançlık sebebi bence

Back
X