konuyla baglamak ıcınmı benı sınır edmek ıcınmiyapıonnnn
KEÇÖREN SANATORYUM
yawww konuyuu bi sekilde baglamaya calisiyodumm kendimceeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konuyla baglamak ıcınmı benı sınır edmek ıcınmiyapıonnnn
KEÇÖREN SANATORYUM
yawww konuyuu bi sekilde baglamaya calisiyodumm kendimceeee(( pof bana neden sinir oluyosun ne diyim illa kiskaniyim mi:)))) ay ben takildim geyigin dibine vurucam simdi
zaten saat 4 e geliyo uykum bi turlu gelmiyo
gelinlik bakiyodum bi yandan da.ne zor is gelinlige karar vermek biktiriyo ya:/
Bu kıskançlık yüzünden arkadaş edinmiyorum...
cnm senmı kıskanıosun
kıskanılıosunda mı arkadas edınemıosun..
ıkısıde mumkun burda herseyı konusabılırıs kıskanclıga dair![]()
en iyisini yapıyorsun kesinlikle... bende kısknanlardan edebildiğim kadar uzak durmaya çalışıyorum.öyleleri arkadan kuyu bile kazıyorlarBen de kıskançlık hiç yok.Ben devamlı erkeklerle arkadaşlık kurdum onların arasında da ne kıskançlık ne birşey olmazdı.ben de hep öyle gördüm.sonra bir kaç kızla arkadaşlık kurdum ama onların kıskançlıkları hastalığa dönüşmüş benim haberim olmadan.çok zarar gördüm onlardan.ondan sonra da zaten kız arkadaşı edinmiyorum
demi cnm.. ınsanın artık ıcınden yenı arkadaslık kurası bıle gelmıo..zar zor yavastan belki oluo .en iyisini yapıyorsun kesinlikle... bende kısknanlardan edebildiğim kadar uzak durmaya çalışıyorum.öyleleri arkadan kuyu bile kazıyorlar
cnmm erkeklerle arkadaslık kurdugunda laf söz ısıtmedınmı ? bıde ınsanlar malum 'heerkesmı kötu ve kıskanc be demekki sendede problem var' dıe bı bakışlada yaklasabılıolar sendeede oldumu?Ben de kıskançlık hiç yok.Ben devamlı erkeklerle arkadaşlık kurdum onların arasında da ne kıskançlık ne birşey olmazdı.ben de hep öyle gördüm.sonra bir kaç kızla arkadaşlık kurdum ama onların kıskançlıkları hastalığa dönüşmüş benim haberim olmadan.çok zarar gördüm onlardan.ondan sonra da zaten kız arkadaşı edinmiyorum
demi cnm.. ınsanın artık ıcınden yenı arkadaslık kurası bıle gelmıo..zar zor yavastan belki oluo .
cnmm erkeklerle arkadaslık kurdugunda laf söz ısıtmedınmı ? bıde ınsanlar malum 'heerkesmı kötu ve kıskanc be demekki sendede problem var' dıe bı bakışlada yaklasabılıolar sendeede oldumu?
ortaokul ve lise çağlarımda tabiki oldu canım.Başta ailem ve yakın akrabalarım olmak üzere 'senin hiç kız arkadaşın yok mu ne,niye kızlarla arkadaşlık kuramıyorsun'' diyolardı.Ben kulak vermiyordum tabiki.Çünkü kendimi biliyorum.Bazıları gibi öyle samimi olmuyordum.Sadece arkadaş dost nasılsa öyleydik.sonra üniversiteye gittim.Ordada arkadaşlarım erkekti.üniversite olduğu için zaten kimse bilmez en yakın dostun kimdir nedir.Kızlarla da göüşüyordum elbette ama bir türlü rahat olamıyordum.Erkek arkadaşlarımdan hiç zarar görmedim.Tabiki bu karşılıklı iyiliğe ve güvene bakar.Erkeklerin de kıskancı çok fena olur yada bazıları kız gibi dedikodu yapar veya hemen seni süzer aklı başka yerlerde olur.Onu da iyi seçmek lazım.
Bende bir kuzen var yemin ederim yaka silktim yaa insanın yaşama sevincini elinden alıyor dengesiz aylardır konuşmuyorum ne hali varsa görsün diyorum...
Bir kaç saat önce arayıp ''mutluhatunnn bana bak sen benimle niye hala ugraşıyosunn niye onu yapıyosun niye bunu diyosun tehditler filanda cabası heee''
yaa yaa canım öyle benimde işim gücüm yok boş gezenn boş kalfasıyım senle ugraşmak hobim dedimm
ruh hastası yaa cinlerim tepemde gece gece ben bide bu kızı kardeş yerine koydum saflık bende neyine güvendiysem![]()
:)))))))))))))) bende erkeklerı daha cok severm
daha ıyı arkadas olurum
kız dostlarımda yok deıl tabı
ama bıgun eeski erkek arkadasım lanet olasıca![]()
bana nıe erkeklerle takılıon hayırdır demişti çirkin suçlar bi uslupla
ondan sanada soraym istedm
VAKAAAAAAAAAAAAA 1MILYON BILMEM KAÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ.
KISKANCLIK ALMIS BASINI GIDIYOR
uzulme sen o kendı derdıne yansın
neyıne taktı snn bu anlatmak ıstermsn[/QUOT
Ona benzer bir kuzen bende de var.İşin kötü tarafı benden başka kimseye farkettirmiyor bunu.Annem bile bana inanmıyor bu konuda.Bakışları konuşması inanılmaz kıskanç ya.Geçen aylarda kendine ehliyet aldı.Ben de bu tür şeylere karşıyım kendimce.Ehliyet almak zaten türkiye de çok basit.benim de arabam yok.Bana göre almak için bir nedenim yok.Bu konuda bunu savunuyorum.Ayrıca benim ehliyet alıp almamam kimi alakadar eder? aman efendim ehliyeti ben almadım devlet bize kazık sorun sorcakmış çok zorlaştırmışlar.ama anlatırken öyle bakışları var gözleri öyle parlıyor ki anlatamam.uzak durmaya çalışıyorum ama hergün bizde.beni sinir ediyor.
Erkekler öyle ya kız arkadaşlarını kıskanırlar.Kıskançlıktan başları döner saçmalarlarArtık ciğerlerini biliyorum erkeklerin.Basit yaratıklar
ayrıntıcı olanları çok nadir bulunur.Ben de eğer ii niyetli kendim gibi bir kız arkadaş bulsaydım hiç bırakmazdım açıkcası.çünkü erkek arkadaşlar bir yere kadar devam ediyor
evleniyor gidiyor.görüşmek için pek fazla neden olmuyor.Allah cümlemize iyi huylu iyi niyetli arkadaşlıklar nasip etsin :)
VAKAAAAAAAAAAAAA 1MILYON BILMEM KAÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ.
KISKANCLIK ALMIS BASINI GIDIYOR
uzulme sen o kendı derdıne yansın
neyıne taktı snn bu anlatmak ıstermsn
valla benm kuzen kafayı yemıs hıc bahsedmıorum bile.
benim hikaye yılan hikayesi gibi canım ...
bende bi teyze bide kuzen var işte
teyzem o kuzenimi sürekli bana kötüler gitme gelme yapma etme d,ye kocası öyle bi ruh hastası ki teyzemi bi yere bırakmaz bende evine gider onunla vakit geçirirdim...
teyzem bu kuzenimi bana kötülediği gibi beni kuzenime kötülüyormuş ve benim teyzeme yapmadığım iyilik yoktur... çocugunun hastalığında doğum gününde her anında yanındayım....
kuzenimde kardeşim diyorum her haltımı bilir herşey için fikir alırım varımı yoğumu paylaşırım sevgilimle olan bitenin dedikodusunu yaparım.... ama ben bunların hepsini hava atmak ve onun canını yakmak için yapıyomuşum...
bunlar facede benim hakkımda atıp tutmuşlar teyzem aklımın ucundan geçmeyen şeyleri kuzenim için söylemişim gibi anlatmış kuzenim bambaşka bi alemde aten...
ben bunları şans eseri görüyorum ve teyzem yalanlıyorr yok enişten yazmış senden hoşlanmıyor filan dedi ...
neyse kuzenim ben ve teyzem yüzyüze geldik ve teyzem yapmadığım söylemediğim şeyleri yaptığımı söyledi çocugu üzerine yemin etti...
kuzenim ona inandı inanmasa pek umursamazdım arkamdan o kadar laf diyen insanı napıyım nayatımda..
bi kaç saat önced aradı ben onunla ugraşıyomuşum...
heee bide kuzenimin dünya ahiret kardeşim dediği bir çocuk vardı biz çocukla 1 hafta filan çıkmıştık kuzenimm işte iyi çocuk ama dost olarak asla sevgili olamaz filan dedi beni soguttu şimdi çocukla beraber telefonda diyoki dün kardeşim dedim bugün sevgilim yarın kocameee napıyım şimdi dügününüzde göbek atcam söz dedim
![]()
Allah sana yardım etsin dicem amasen ne yap ne et uzaklaş onlardan çünkü zamanla psşkolojin bozulur canım.işin yoksa işe gir.kpss ye hazırlan.uzaklaş onlardan.sana zarar verir öylesi kişilikler.zaten akraba akbaba kökeninden gelir.kötülükler hep akrabadan gelmez mi zaten? müge anlı da görüyoruz.adam çıkmış ağlıyo karısını öldürmüş ablasını bacısını kardeşini yok uzaktan akrabasını.sen uzaklaş canım ordan
![]()