- 20 Kasım 2018
- 14.446
- 55.004
- 598
- 35
- Konu Sahibi Zeynep190333
-
Bankada arkadaki kadınla konuşurken yanında sevgilisi olan kız size dik dik mi baktı?Ya bankadayiz arkadaki kadınla konusuyordum sonra oda bizi dinledi belki böyle bakmaktan vazgeçer diye gülümsedim
önce sevgilisine baktın o zaman.Ben kız bana bakıyor diye kıza bakıyorum
Allah vermesin tabi ama insanın illa derdi olur ya. Günlük hayatta yaşadığımız böyle saçma detayları forumlara soracak kadar kafamıza takacaksak ohooo. Vefat eden ablasına benzetmistir ondan bakmıştır, sevgilisinin eski sevgilisine benzetmistir ondan bakmıştır, sevgilisine baktığınızi görmüştür ondan bakmıştır bin tane olasılık mi sayalım kıza sorsaydiniz keşke neden bakiyosun gülmüyosun diyeNe derdim olması lazım hanımefendi illa insanın derdi mi olmali
Bilmiyorum almam veremedigim için soruyorumBankada arkadaki kadınla konuşurken yanında sevgilisi olan kız size dik dik mi baktı?
Yani bunu dert etmek gerçekten başka derdinizin olmaması demek, Allah da başka dert vermesin gerçekten.
Hiç tanımadığınız biri 5 dakika baktı diye niye dertleniyorsunuz?
Belki yüksek sesle konuştunuz, rahatsız oldu, sevgilisiyle alakası yok.
Belki konuşma içeriğinizden dolayı baktı.
Yani sevgilisi olması bile konuyla alakalı değil. Bankada sıra bekleyenden de kıskanmaz herhalde.
Hayır önce kıza baktım dik dik bakınca yanındaki sevgilisne baktımönce sevgilisine baktın o zaman.
Suçlu benim yani hiç gülümseme den zaten öyle bakıyordu bana böyle bakmayı bırakması için gulumsedim hata mı yaptımKız kompleksli biri olabilir, neden millete bakıp gülümsüyorsunuz? En en en nefret ettiğim şey iletişim kurmadan bana bakılması olduğu için kızı anlıyorum.
Hiç kimse durup dururken başkasına sinirle bakmaz. Tamam yargilayarak bakabilir, küçümseyerek bakabilir falan ama sinirle bakmak bambaşka bir şey.
insanları süzersen o da seni süzer öyle dik dik.Hayır önce kıza baktım dik dik bakınca yanındaki sevgilisne baktım
Çok saçma ya bir insanin bana sinirle bakmış olmasına sebep olmuş olmak için ne yapmış olabilirim sabır yaSuçlu benim yani hiç gülümseme den zaten öyle bakıyordu bana böyle bakmayı bırakması için gulumsedim hata mı yaptım
Ya bakarsa baksın, nolacak? Gelip saçınızı başınızı yolacak değil. "Ne değişik insanlar var" deyip önünüze bakın geçin. Banka sırasındaki kızı da bu kadar umursamayın yani.Suçlu benim yani hiç gülümseme den zaten öyle bakıyordu bana böyle bakmayı bırakması için gulumsedim hata mı yaptım
İnsanlara normal bakıyorum normallllinsanları süzersen o da seni süzer öyle dik dik.
Ne tuhaf insanlarsiniz dik dik bakan ben oldum şimdi amkE dik dik sen niye bakıyorsun çevirsene gözünü, sen bakiyorsun diye bakmıştır.
insanlara bakılmaz öyle normal normal, oturup izlemişsin işte belli bir de normal diyorsun, memlekette yan baktın diye adam öldürüyorlar halen normal baktım diyorsun.İnsanlara normal bakıyorum normallll
Bak bak sen eksik kalmaYazdığınız konuya dik dik bakiyorum şuan inşallah sorun olmaz, olursa da bı konu daha açarsınız artık
Kime yan bakmışım ne saçma insanlarsiniz yqinsanlara bakılmaz öyle normal normal, oturup izlemişsin işte belli bir de normal diyorsun, memlekette yan baktın diye adam öldürüyorlar halen normal baktım diyorsun.
Sanal olunca kolay oluyo di mi gidip kıza yapsaydin ya bu artistligini ne bakiyosun diyeNe tuhaf insanlarsiniz dik dik bakan ben oldum şimdi amk
sen pamuğun kız kardeşi misin?Kime yan bakmışım ne saçma insanlarsiniz yq
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?