"Kız olmasaydın sessizce çekip giderdin..."

bir bahane bulup ayrıl.ailene de anlaşamıyoruz baskı yapmayın bana dersin seni zorla evlendirecek değiller yaa
bu arada diğer erkeğede güvenme zamane çok kötü artık kimseye güvenilmiyor.önce sevgilinden ayrıl sonra sakin kafayla düşün taşın mantıklı kararlar ver

Konu bekaret olunca yine sayfalar dolmus

Konu sahibi arkadasim,yapacagin sundan ibaret:

1.Karsimdaki adamin gecmisi kirli diyorsun,buna ragmen bu adamla evlenmek istiyorsan hic cekinme,git diktir.

2.Böyle bir asagilikla evlenemem,zaten sevmiyorum diyorsan (ki bana öyle geldi) bir bahane bul,anlasamiyoruz,seni sevmiyorum,dünyaya ayni pencereden bakmiyoruz deyip ASKERE GITMEDEN ÖNCE ayril,sakin ama sakin gercekleri söyleme ona.

3.Ayrica durumunuda herkese anlatma,hele hele bir erkege ASLA,milletin agzina sakiz etmissin durumunu...illa birilerine anlatacagim diyorsan foruma yaz,yoksa Türkiye sartlarini biliyoruz,bugün yarin mahallenin "en cok sevilen kizi" olursun,dikkat et.
ALLAH yardimcin olsun

Bu tarz erkeklerin gözlerinde namus, ilişkiye girmek kadar basit mantık...
Halbuki onların deyimiyle 'KIZLIKLARI BOZULMADAN' her haltı yiyen hatta daha aklınıza gelebilecek her türlü ilişki türünü deneyerek tatmin yoluna giden insan varken karşılarındaki kadının namusunu 'kızlık zarının varlığıyla ölçen' bir toplumda 'kızlık diktirme operasyonunu' nedense daha da destekleyesim geliyor. Gerçekten hak ediyorlar bu durumu... Sonuna kadar hem de...

cnm öncelikle öç alma fikrin bana göre yanlış herkes herkesi olduğu gibi kabul etmeyebilir ama bu öç alma sanki onun mecburiyetindeymiş gibi bi duruma sokmuşşsun onu yanlış ama erkeklerin yüzde 90 böyle naparsın ama senin burda yanlışın var erkek arkadaşın varken sevgilin niye başka birini hayatına alıyorsun bu ihanete giriyor bana göre keşke önce ayrılıp sonra o kişiyi hayatına alsaydın .bu arada eğer sen kesin ayrılıp istemezsen kimse seni zorlayamaz tabi aile yapını bilmiyorum ama bence seninde hataların olmuş hatanda yanlış anlama kız olmaman değil bu zaten benim haddime değil bana göre hatan biriyle çıkarken ailenin bile bildiği bi ilişki başka bir erkeği buna dahil etmen önce ayrılsaydın keşke

Son düzenleme:
bende bu durumda hata hem erkekde hem kadında kadınları yada erkekleri dogrudan suçlamak dogru değil, ama seni her halinle kabul ederim diyen o arkadas askere gidicek çocuk kadar mert değil bence dikkat te tekrar tekrar kullanılma sakın, allahda yardımcı olsun

hayır yanlış okumuşsun kız akrabasıyla değil ondan öncekiyle beraber olmuş akrabasıda bakire olmayanla evlenmem demiş

arkadaşım öç almaktan bahsetmişsin geçmişte hata yapan sensin kimden öç alacaksın ne şaçma bir düşünce hem kız isteyebilir bu onun tercihi farklı yollara başvurmak senin geçmişte arkasında durmayacağın hatalar yaptığını gösterir madem sevdiğin için biriyle oluyosun kimseyi kandırma sevdim yaptım de şimdiki kızları anlamkta zor çok sevdim yaptım diyorlar bu zmanda önemsiz diyorlar sonra evlenince doğruyu söyleyemiyorlar..

Erkeklere anneleri öğretmeli bekareti iki bacak arasına bağlamamak lazım vicdanıyla beyniyle karar versin biriyle evlenip evlenemeyeceğine bekaret sonuçta bir gece de bitecek sonra o insanla ömür geçirecek...Kadının içi bozuksa bakire olarak evlenir belki başka türlü şeyler yapmıştır bilinemez sonra gider boynuzlar.Yani bakire kız namusludur bakire olmayan namussuzdur diye kesin bir ayrım yapılamaz...Bakire olmayandan kastım önüne gelenle düşüp kalkan tipler değil yanlış kişiye güvenip kendini aşka teslim eden kişiler...Gerçi bende çocukluktan beri o giderse o... olursun düşüncesiyle yetişirilmiş biriyim.Ama erkeklere sınırsız cinsellik kadınlara ise her şey korkutalarak hakkımız olmayan bir şey gibi anlatıldı...

şu zaman olmuş, hala cinsel birliktelik yaşamış kadınlara "kirlenmiş" gözüyle bakıp erkeklerin her yediği haltı normal gören ve kendini küçülten kadınlar var. asıl böyleleri yüzünden utanç duymamız gerekli!

sevgilin belli etmiş zaten işin rengini lafın içinde zaten kız olmasan çekip gderdin falan sende bir sebeb bul ve ayrıl bence.. ve o dediğin kişiyle çıkmaya başla tanı onu sonra egerkı sana uygunsa evlen

ne diktir, nede anlat...
en iyisi ayrilman, zaten belli sevmiyorsun...
kendisinin gecmisi pek temiz degil ama evlenecegini kizin bakire olmasini istemesini anlamis degilim...
peki o kadar seyi yasadigi kizlarin bakiriyetini kendisi bozmamis mi?
tabi bu durumda o kizlar namuzsuz o da kendini tatmin etmis oldugu icin erkek oluyor degil mi?
bosver arkadasim birak gitsin o kendine "kiz" olan bir kiz bulsun..
o sana gel herseyinle kabulümsün diyen adam da hic güven vermedi bana...

offf, güzel ülkemin güzel erkekleri. yine adam dürüst davranmış, ne istediğini söylemiş. sana düşen tek şey, onurunla kenara çekilmek. kimseye hiç bir şey anlatmadan, kimseye güvenmeden hayatına devam etmek. hiç bir erkeğe muhtaç olmadığını kabul etmekle işe başla. beni kimse kabul etmez falan filan bunları çıkar aklından. bu senin hayatın, seni olduğun gibi hatalarınla kabul edecek biri de mutlaka bir gün karşına çıkacaktır ama acele etmeni anlayamadım. zaten kötü bir tecrübe yaşamışsın canım, yoğurdu üfleyerek ye.

her şeyi geçtimde kadın kadına bu kadar düşman olur mu ya:26: neler yazılmış
ayıptır ya
konu sahibi, ayrıl gitsn bu zihniyetteki erkekten çocuk yapıp bi sonraki jenerasyonun hayatını mahvetme

Son düzenleme:
Yine diyeceğim son kez olmayacak hep diyeceğim !!!! Kız isterim diye tutturanlar kaç kızın günahına girdiğini düşünsün önce !!!..... Eğer ailenden baskı varsa ki anlamadım neden dolayı ...ama istemedin biriyse evlenme asla .... Eğer evlenim diyorsan bak çaresine ....Hangi erkek dürst Allah aşkına kızlar dürst ol diyorsunuz .... adamın tercihi bu yöndeyse intıkam düşünmen gereksız .... anlamadım yanı ne dıye intıkam alacan ?... Ya adamlar kaç kişiyle olurum evlenene kadar diye yarış yapıyorlar ... sen sevmişsin biriyle olmuşsun diye bunu hayatına mal edecek bir karamsarlığa döküyorsun .... tamam toplumumuz böyle ama... bence toplum dürst değil önce ! sen kime ne dürstlüğü yapacan.... istiyorsan devam et istemıyorsan boş versene askere gıtmıs kalmış boş versene ne yapar yapsın ....

bence erkeklerle kadinlarin durumu ayni degil canim bakire erkek ararsa ewde kalir cunku coook zor bence...

Kızlar için neler derlerrrrr kaş......r dıye sanki kendileri ne oluyor kımınle oluyor kiminle paylaşıyor kendını .... demek kendileride öyle ki öyleleriyle oluyor..lar .

Yazıklar olsun böyle adamlaraa..
Arkadaşım derhal ayrıl ama sen bakire olmadığın için değil,böyle sığ düşünceli bir adamla beraber olmak istemediğin için ayrılmalısın!!!!!!!
Oldu, sen her haltı ye,ama evleneceğim kız bakire olsun de..
O adamın beraber olduklarının duyguları yok mu,oNLAR bir hayat kurmayacak mı diye düşünmez kendi mantığı çerçevesinde.
Böyle adamlara şahit oldukça kendi sevgilimle gurur duyuyorum.
Ben onun ilk ilişkisiyim,ama benim kendisi 2.ilişkim ve geçmişime dair tek bir soru bile sormadı.
Zaten bu övünülecek bir durum bile olmamalı,olması gereken bu.
Bekaret iki bacak arasında değil..Anlasalar bi....

bence kesinlikle anlatma ve bir şekilde ondan ayrılıp seni kabul edenle şansını dene olmadı yeni birini bekle..

Hayatta tek başarısı "zar"ını korumak olanlar döktürmüş yine, dua edin de bir kaza ya da tecavüz sonucu sizin, kardeşinizin, kızınızın kıymetli zarı bozulmasın, sonra sizi "o halinizle kabul edecek" birini nerden bulursunuz???
Namusu, bacak arasındaki zarın yırtılmasıyla kirlenecek insanın kalkıp namustan, ahlaktan sözetmesi bile komik, gerçek namus bir zar yırtılmasıyla kirlenmez...

Neyse konu sahibi arkadaşım, hemen ayrıl o adamdan, bu zihniyetteki biri seni haketmiyor, gitsin kendine zar sahibi bir KIZ bulsun, hatta kirletmemek için elini de sürmesin o KIZ a, saksı çiçeği gibi karşısına koyup seyretsin.
Seni gerçekten seven adam bacakarana değil, kalbine, beynine bakacaktır, sormayacaktır bile bakire misin diye, bu erkekler de sandığın kadar az değil emin ol, kızlık gibi şeylere erkeklerden çok kadınlar önem veriyor, çünkü her erkeğin elinin altından kızlığını bozdurmadan her haltı yiyen bir kız geçmiştir...

Son düzenleme:
kimseye anlatma gerçekten kullanmak isteyen çok olacaktır aşk meşk lafları kandırıp seni kullanıp sonrada sıkıldım diyen çok olur

özellikle akılnda bulunsun ben seni kabul ederim çok seviyorum diyen normal kesimden bir insana kesinlikle güvenme hayatın boyunca başına kakılır

malesef ki müslüman ülkelerde bu tür bir durumla normal bir aile ve çevre kesiminde yaşamak çok kolay değil felaket cümleleri kurmak istemiyorum ama hayatın boyunca üzüleceksin canım
pişmanlık pişmanlık pişmanlık olacak hep geri gelmeyecek

zorla kimseyle evlenme illaki kültürlü bu tür durumları değilde gerçekten insanların dürüstlüğün isteyen biri ile illaki evlenirsn çıkar karşına cnm ve 30 yaşlarında falan zaten önemsenmiyor mecburen herşeyde karşına çıkacak

çünkü biz müslüman ülkede yaşıyorz tutucuyuz tek kötü yönü bu işte

"beğenmedi" butonu istiyorum ben. lazım oldu şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…