"Kız olmasaydın sessizce çekip giderdin..."

madem önem veriyormuş o saçma 'şeye';
''sesizce çek git'' arkadaşım..
mutlu ol diğer içinin kabul ettiği adamla..

diger adamin niyetinin ne oldugu ne maglum...eger gercekten kabul ediyorsa istesin ailesinden evlensin...oyle ben yaparim ederim bana gel demekle olmaz...laf uretmek degil icraat onemli...

alla alla hala mı bu kadar önemli o 'şey' yahu..
bak canım,sen değerlisin..eksiğin yok.. kusurlu değilsin.. bunu kabul et bi önce lütfen..
seni olduğu gibi kabul etmeli sevmeli beraber olacağın şahsiyet..
bu,bu yani!

Son düzenleme:
bence sen biraz psikiolojiden anlasan aklinda bile yoksa tesvik eedecegini dusunebilirdin...

alkisliyorum seni arkadasim tam anlatmak istedigim seyi yazmissin

psikoloji dersi vermiş bir de.insanlar buraya rahatlamak,derdine deva bulmak için konu açıyor.birileri de bu konu seni intihara götürür diyor.bu ne vicdansızlık,düşüncesizlik.hiç bir durum insan hayatından değerli değil.hele bu konu hiç.kıronun biri "ben bakire isterem" dedi diye canımıza mı kıyacağız yani.oldu başka?

kizlarda vermeyecek kader karakterli olsun o zaman simdi burda kimsenin karakterini sorgulayamayiz tanimioz etmioz nerden bilecez...ve erkeklerden bahsedioruz canim is bi yerine geldimi hic biseyi dusunmezler...

vermek ne demek Allah aşkına, bir kadın olarak böyle düşünebiliyorsunuz HAYRET ARKADAŞLAR BOŞUNA TARTIŞMAYALIM, ERKEKLERİ BEKARET KONUSUNDA ELEŞTİRİYORUZ AMA BIRAKIN ERKEKLERİ HEMCİNSLERİMİZ BİLE BU KONUYU ALGILAYAMAYCAK KADAR SIĞ.

HER KADININ BEDENİ KENDİNE AİTTİR, O BEDENLE DE İSTEDİĞİNİ YAPAR BUNUDA VERMEK GİBİ KELİMELERLE İĞRENÇLEŞTİRME HAKKINIZ YOK...

Bakın arkadaşlar bu kadar bişeyleri göz ardı etmeye meraklıysanız peki özür dilerim kurduğum intihar kelimesi için şunu kafanıza sokun ozaman böyle bi olayı yakndan yaşamış görmüş bir insanım ve böyle bir zamanda gençler kadar ailelerinde zaten başı kalabalık ne olursa olsun elbet bir problem çıkacak ve genelde de böyle şeylern sonu kaçmakla yarım bırakmakla biter bunun aksini kimse ispatlayamaz ama eğerki kendini toparlayıp gerçeği söyleyip kendi hayatını uzun bi süre ikili ilişki olmadan sürdürürse zaten o yeniden gülmeye başlıyacak. Ben o çocuktan önce ailesine söylemesinidn yanaym çünkü o çocuk dün yoktu kabul etmezse siler gider ama aile bu evladını silemez.

şu konu namus karakter meselesi haline gelmese.... herkes bu konuda sürekli imam modunda vaaz vermese gerçekten mutluluk duyucam.

ve bence bu kadar özel bişeyini anlatma.. ki anlatmak ve paylaşmak zorunda da değilsin!
sessizce çek git eğer KIZ değilsen demiş ya sana,söz dinle sende..
askere gitmeden önce hoşçakal,hayırlı tezkereler de ve uzaklaş..
hem senin için iyi olan bu..
çünküüü daha büyük bir beyin ve kalbi hakediyor tüm kadınlar...

Son düzenleme:

kimsenin hic birseyi igrenclestirrdigi yok konuyu saptirmayin tartisma konusuda aramayin vermek ne gibi kotu bi anlami var sig derken ne demek istediniz kimseyede edebiyat dersi vermezesiniz herkes dusuncesini ozgurce soyleyebiliyor sende buna katilirsin yada katilmasin ama kimseye edebiyat yapma...konu sahibine yardimci olmaya bak...ewet herkesin bedeni kendine ait ve istedigine verir

Son düzenleyen: Moderatör:

özgürlükten bahsediyor ama eleştirilmeye tahamül gösteremiyorsunuz , edebiyat yapmak felsefe yapmak v s deyimler insanlar karşılarındaki kişinin ne demek istediğini anlayamadıklarında kullandıkları bir şeydir , edebiyat yapmaktan bahsedip emir kipleriyle öğüt vermek, yada emir vermek mi demeliydim , ne yaman bir çelişkidir. cinsel ilişkide kadınların vermesi tabiri de hepimiz biliyoruz ki argo ve pis bir tabirdir.birlikte olmak demek varken VERMEK size normal gelebilir bana iğrenç geliyor katılırsınız katılmazsınız siz bilirsiniz... sığ olmak ne demek bunu öğrenmeden önce bana siz demesini öğrenmeliSİNİZ.

SIZiinle hic tartisip konuyu saptirmayacagim...ve hala bana edebiyat dersi veriyorsunuz...siz siz dersiniz ben sen derim buda benim turkcem mecburmuyum herseyi dogru yazmaya siz cinsel iliski dersin bende vermek diyorum buda benim sorunum sizi ilgilendiren nedir?lutfen konuya yorum yapin bana degil sizinle ve edebiyat dersinizle ugrasamam...

sig...demissiniz ya sizdede var bu sigliktan...daisy87

Son düzenleyen: Moderatör:
bu kadar panik ve endiseli olma..yoksa istemedigin yanlislara suruklersin kendini..hersey gecmiste kalmis olmus,bitmis.bundan sonra onune bak..daha 8 ay olmus aileni falan bosver once senin mutlulugun gelir..bu cocuktan ayril ve kesinlikle anlatma..ayrildiktan sonra da hemen biriyle cikma.adam gibi,duzgun sana uyan birini bul ve bu iliskinde gecmisten ders almis olarak adim at..suan bunlari birine anlatmissin..insanlardan hic belli olmaz bugun sana arka cikar,yarinda vurmaya kalkar..bu kadar ozelini verme hemenn.senin guvenini saglayip baska amaclar pesinde de kosabilir..dikkatli ol..bir daha uzulme...

konu sahibine yardımcı olmak yerine ,
tartışma havasına girmiş gene kk kadınları.
konu sahibine şunu demek istiyorum,erkek arkadaşının kişisel tercihini yargılaman hata,
yok yobazca,yok medenice değil tarzı yaklaşımların sadece kendi vicdanını rahatlatmak için ,
ama sende bu durumundan eminim ki rahatsızsın,sonuçta bizim toplumumuzda kabul gören bişe değil.
tmm yaptığın hataydı,kendini arandan nikah bağı olmayan birine teslim etmen gerçekten hataydı,
ama olan olmuş,kalkıp intikam alıcam tarzı düşüncen o insana yapıcağın haksızlıktır.
seni böyle kabul ediceğine inandığın biriyle birlikte olmasın,diğer türlü mümkün değil mutlu olmazsın.
son olarak herkes kendi düşüncesini belirtmiş bende belirtmek isterim,erkek olsam bende buna önem verirdim..ne örf adetimize ne inançlarımıza nede toplumsal ahlaka uygun olmadığı gerekçesiyle.

askere gitmeden önce ayrılki askere gitmeden az da olsa etkisinden kurtulabilsin ama kesinlikle durumu anlatma.sebep dahi söylemen gerekmiyor bitmesi gerekiyordu bitti bu kadar.

diğer herşeyinle kabulumsün diyene de güvenme bence gerçek fikri ne bilemezsin.şu an boşlukta olmanın verdiği duyguyla ona sığınıyorsun muhtemelen biraz kendine zaman tanı uzaklaş herşeyden kafanı topla.emin ol seni bu halinle sevip üzerine titreyecek insanlar var kusur olarak görme kendinde bunu.

Nasıl olayları bu kadar karmaşık hale getirebiliyor bu genç kızlar anlamıyorum bazen..

Adamla beraber oldun, ama evlenemedin. E olabilir, evlenme garantisi olmadığını biliyordun zaten sevişirken.
Yani bu mevzuyu unut.

Akraban olan erkek, açıkça söylüyor derdini. Diktirsen dahi bir yalan üzerine bir ömür kurulur mu sence.. Ayrıca akrabaymış zaten, vardır bir hayır evlenmemende. Doğacak çocuklarını riske atma, akraba evliliği doğru değil.
Bu çocupa kız olmadığını falan da söyleme, eminim kendini haklı çıkartmak için "neden ayrıldın" diye soran herkese anlatacaktır. Diyelim ayrılamadı, evlendiniz. İleride birgün muhakkak başına kakar, şüphen olmasın. Yani bu evlilik bence hatalı olur.

Ve kanka meselesi.. Bu kızların "kanka" anlayışına hastayım.. Yahu evleneceğin bir adam var zaten, ne diye başka bir erkekle bu kadar samimi olursunuz, cinsel hayatınıza kadar anlatırsınız.. Sinirlerim zıplıyor vallahi..

Sonra o adam da sana "gel beraber olalım" der tabi.. Kimbilir belki "nasıl olsa bakire değil, birkaç defa da ben faydalanayım" diyor..

Kusura bakma da ben seni biraz toy ve saf gördüm. Muhtemelen o kankan da öyle görmüştür.

Sen hayatındaki herkesi bi bırak, azıcık kendine gel, biraz büyü. Sonra olur bir sevgilin.
Kimseyle de yatma, çünkü sonuçlarını planlamıyorsun, taşıyamıyorsun.

Bu konuya yapılabilecek en güzel ve mantıklı yorum bence. +1

Benim anlamadığım,hem gözükara davranıp birliktelik yaşıyorsun,hem de "bu halimle beni kim kabul eder" diye paniğe kapılıyorsun.Madem bekareti önemsemedin,böyle bir karar aldın,arkasında dur,hayatını bekarete göre şekillendirme.

İlk ilişkin bitmiş,akrabanla yakınlaşmışsın.Akraba ilişkilerine karşıyım,üstelik yakın akraba demişsin.Herhalde bana sahip çıkar,korur kollar,ortada bırakmaz diye düşündün.Yine bekaret başrolde.Yazanlar olmuş,ben de katılıyorum : Normal bir ilişki akışında, erkek durduk yerde "ben kız istiyorum" demez,bu konular açılmaz.Ya soruyorsun,ya sezdiriyorsun,mutlaka bir sebebi var.

Bu akrabanı sevseydin,ikinci adam devreye girmezdi.İkinciyle de bekaret başrolde ! Durumunu anlatıyorsun,kabulümsün bana gel diyor.

Şimdi sana tavsiyem,ikisinden de ayrıl ve bekareti hayatının başrolünden çıkar.

Askere gidecek çocuğa yazık.Şimdiden aklın başkasına kaymış,askerde iken iyice gözden gönülden uzak olacak.İkinci çocuk fırsatçı olabilir.Sana da sadece durumunu kabul etmesi cazip geliyordur.
Şu an mantıklı bir karar verecek durumda değilsin.Bir süre ilişki defterini kapamanı ve hayatına başka öncelikler almanı öneriyorum.

YAZIK...

Konu sahibi zaten ne yaptığını biliyor, buraya hakaret yemek için konu açmadı..Bir konuda fikrimizi almak istedi..

İnsanları yargılamaya hakaret etmeye nekadar meraklı olanlar varmış aramızda MİĞDEM BULANDI..

Ne kadar basitleştiriyoruz KADIN lığı..Vermek nedir ? Malmıyız biz ?

Ben mi ? Ben 26 yaşındayım..Bekaret benim için hem önemli, hem değil..Kişisel tercihim yaşamadım şuana kadar cinsel birliktelik..Ancak yaşayanıda yadırgamam, yargılamam asla..

Sevgilim 26 yaşında ve bakir..Bana dediği şey şuydu; sen bakire ol veya olma hiç bir şekilde benim içimdeki hisler değişmez benden önce yaşanan senin özelindir..Önemli olan benden sonra olmaması..

Bu yaşa gelmiş ve bakir olan bu insan miğdesiz mi oluyor şimdi ?

Bence erkeğin kralı..Adam gibi adam, herşeyden önce biliyor namus kavramının iki bacak arasındaki o zar olmadığını..

Ben demiyorum ki her önüne gelenle yatılmasını onaylıyorum..Cinselliği bu şekilde yaşayanın adı zaten belli..Onu konu içerisine almaya bile gerek yok..

Yalnız acıyorum bazen halimize..Yıllarca saklıyoruz kendimizi evleneceğimiz insana evlenip aile kuruyoruz güzel evlatlar veriyoruz birde öğreniyoruz ki bizimkisi biz evde çocuklarla ilgilenirken dışarıda çıtırlarla :)

Sakladın da ne oldu ? Kıymete mi bindin ?

Evlenmeden önce uçkurunu tutamayıp bakir kalamayan fakat evlenmeye geldimi BAKİRE EL DEĞMEMİŞ KIZ OLAN KIZ İSTEYEN beyimiz, evlendikten sonrada dışarıda VERİŞİYOR bazılarınızın tabiriyle..

Çok üzülüyorum bu çifte standarta..Ülkemizde güvenilecek erkek yok denecek kadar az bu nedenle cinsel birliktelik yaşamak tehlikeli..Kullanılma ihtimalimiz çok yüksek..

Ve gerçekten bakir olmayıpta bakire kız isteyenlere saygı duyamıyorum..Miğdem bulanıyor acıyorum adeta..

Bunun adı ZAVALLILIK

ne demek ben kız isterim ya...
sen insan değil misin zamanında birine güvenip birlikte olduysan senin günahın ne.. ne anlayışsız erkekler var ya..

Kendi konunda "bekar evlerinde sevgilisiyle yatmış bir kıza mı acıycam, hak etmiş" diyordun..
Demek asıl düşüncen bu değilmiş.
Bir büyüğün olarak sevindim bunu öğrendiğime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…