madem önem veriyormuş o saçma 'şeye';
''sesizce çek git'' arkadaşım..
mutlu ol diğer içinin kabul ettiği adamla..
ben onu sevıyordum... taa kı o dusuncelerıne kadar...bı tarafım hep kırık ona karsı ne yapayım..
evet belkıde su an kım kabul ederse onu severım dusuncesındeyım..
sefkate öyle ıhtıyacım var kı bırı benı tüm kotuluklerden koruyup kollasın ıstıyorum
bence sen biraz psikiolojiden anlasan aklinda bile yoksa tesvik eedecegini dusunebilirdin...
alkisliyorum seni arkadasim tam anlatmak istedigim seyi yazmissin
kizlarda vermeyecek kader karakterli olsun o zaman simdi burda kimsenin karakterini sorgulayamayiz tanimioz etmioz nerden bilecez...ve erkeklerden bahsedioruz canim is bi yerine geldimi hic biseyi dusunmezler...
vermek ne demek Allah aşkına, bir kadın olarak böyle düşünebiliyorsunuz HAYRET ARKADAŞLAR BOŞUNA TARTIŞMAYALIM, ERKEKLERİ BEKARET KONUSUNDA ELEŞTİRİYORUZ AMA BIRAKIN ERKEKLERİ HEMCİNSLERİMİZ BİLE BU KONUYU ALGILAYAMAYCAK KADAR SIĞ.
HER KADININ BEDENİ KENDİNE AİTTİR, O BEDENLE DE İSTEDİĞİNİ YAPAR BUNUDA VERMEK GİBİ KELİMELERLE İĞRENÇLEŞTİRME HAKKINIZ YOK...
kimsenin hic birseyi igrenclestirrdigi yok konuyu saptirmayin tartisma konusuda aramayin vermek ne gibi kotu bi anlami var sig derken ne demek istediniz kimseyede edebiyat dersi vermezesiniz herkes dusuncesini ozgurce soyleyebiliyor sende buna katilirsin yada katilmasin ama kimseye edebiyat yapma...konu sahibine yardimci olmaya bak...ewet herkesin bedeni kendine ait ve istedigine verir
özgürlükten bahsediyor ama eleştirilmeye tahamül gösteremiyorsunuz , edebiyat yapmak felsefe yapmak v s deyimler insanlar karşılarındaki kişinin ne demek istediğini anlayamadıklarında kullandıkları bir şeydir , edebiyat yapmaktan bahsedip emir kipleriyle öğüt vermek, yada emir vermek mi demeliydim , ne yaman bir çelişkidir. cinsel ilişkide kadınların vermesi tabiri de hepimiz biliyoruz ki argo ve pis bir tabirdir.birlikte olmak demek varken VERMEK size normal gelebilir bana iğrenç geliyor katılırsınız katılmazsınız siz bilirsiniz... sığ olmak ne demek bunu öğrenmeden önce bana siz demesini öğrenmeliSİNİZ.
Nasıl olayları bu kadar karmaşık hale getirebiliyor bu genç kızlar anlamıyorum bazen..
Adamla beraber oldun, ama evlenemedin. E olabilir, evlenme garantisi olmadığını biliyordun zaten sevişirken.
Yani bu mevzuyu unut.
Akraban olan erkek, açıkça söylüyor derdini. Diktirsen dahi bir yalan üzerine bir ömür kurulur mu sence..Ayrıca akrabaymış zaten, vardır bir hayır evlenmemende. Doğacak çocuklarını riske atma, akraba evliliği doğru değil.
Bu çocupa kız olmadığını falan da söyleme, eminim kendini haklı çıkartmak için "neden ayrıldın" diye soran herkese anlatacaktır. Diyelim ayrılamadı, evlendiniz. İleride birgün muhakkak başına kakar, şüphen olmasın. Yani bu evlilik bence hatalı olur.
Ve kanka meselesi.. Bu kızların "kanka" anlayışına hastayım.. Yahu evleneceğin bir adam var zaten, ne diye başka bir erkekle bu kadar samimi olursunuz, cinsel hayatınıza kadar anlatırsınız.. Sinirlerim zıplıyor vallahi..
Sonra o adam da sana "gel beraber olalım" der tabi.. Kimbilir belki "nasıl olsa bakire değil, birkaç defa da ben faydalanayım" diyor..
Kusura bakma da ben seni biraz toy ve saf gördüm. Muhtemelen o kankan da öyle görmüştür.
Sen hayatındaki herkesi bi bırak, azıcık kendine gel, biraz büyü. Sonra olur bir sevgilin.
Kimseyle de yatma, çünkü sonuçlarını planlamıyorsun, taşıyamıyorsun.
ne demek ben kız isterim ya...
sen insan değil misin zamanında birine güvenip birlikte olduysan senin günahın ne.. ne anlayışsız erkekler var ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?