- 5 Nisan 2011
- 1.189
- 630
- 323
o kirlenmek lafını bilerek tırnak içinde yazmıştım ki ironi yaptığım anlaşılsın diye, harbiden alıp kullanan oldu. vermek diyen de var. oh abi, hayrına şu çocuğu da alıp bakire bi tanıdığınız kıza nikahlayın olsun bitsin.
kirlenmek nasıl bi kelime ya ? bi kadın hemcinslerine hakaret edebiliyo resmen... biz cinsel obje değiliz kızlık vermek, bakireliği bozulmak falan iğrenç kullanımlar! kendimizi erkeklere resmen biz cinsel obje olarak sunuyoruz! nikahlı yapanadamı kirlendi deniliyo
tırnak içindeki ironine değil bun gerçekten kirlenmek olarak kullanan arkadaşa laf dedim =)
etrafınızdaki bütün erkekler böyle mi sizin gerçekten? aynı memlekette mi yaşıyoruz merak ediyorum?
Benim kastetiğim o değildi neyse..
Bu nasıl bi düşünce tarzıdır yahu!
Genişlikle ne alakası var bunun?
Bu kadar sacma düsünmek icin kendinizi cok zorluyor olmalısınız..
Tabiki canım.
Böyle dürüstlüğe can kurban.
Bakın kendiniz söylemişsiniz.'ben birisini sevdim'diye..o zaman kabul edip etmemek o kişiye vicdanına kalmış.Dürüst olduktan sonra herşeyi hak eder kadın.Fakat yaşayacağı şeylerde masum ve güzel olmalı ki arkasında yüzünü eğecek birşey bırakmasın ve evleneceği erkeğinde yüzü yere gelmesin hiç bir zaman.
sözlerinize dikkat edin lütfen!!! düşünce yapılarımız birbirine uymuyor olabilir ama hakaret vari konuşma hakkı vermez bu size!!! bu benim düşüncem ve saçma demeye hakkınız yok!!! eğer bu hakkı kendiniz de görüyorsanız asıl siz saçmalamış olursunuz!!!..
kirlenmek kelimesini ben kullanmadim yazan arkadasin cevabina cevap verdigi icin oyle yazmis bulundum yoksa kimsenin kimseye hakaret etme gibi bi hakki yok...ayrica nikahi yapan kendini esine teslim etmis oluo ve kendini ici rahat teslim edio konuylada bi alakasi yok nikahi olupta yapsydi ne korkusu olurdu nede derdi
Haklısınız tartısmaya cevirmeyelim
Ama sizde sözlerinize dikkat ederseniz daha uygun olur
Midenin genişliği fln bunlar hoş seyler değil..
Her neyse o msjım icin kusura bakmayın yinede..
bakir erkek süper bişi bence. bulduğuma emin olduğumda direkt bascam nikahı.
Kızlar yavaş yazın okumaya yetişemiyorum
Bütün kk bu topiğe toplanmış bu arada:82:
madem kendide biçok kişiyle yatığını ve buna rağmen kız aradığını söylemiş bence sizde aynı tavrı ona gösterin ve bende hakiki bakir birini arıyorum tercihlerime uymuyosun diyip ayrılın
kadında bi bireydir ve teslimiyeti kula olmaz... benim anlatmak istediğim bu tip kelimelerin bize zorla dilte edildiği... neden erkek bize teslim olmuyo ohhh kirlettim bıraktım geçen bi deluganlıyı diyemiyoruz çünkü biz kadın kız ayrımını önce kendimiz yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?