"Kız olmasaydın sessizce çekip giderdin..."

tırnak içindeki ironine değil bun gerçekten kirlenmek olarak kullanan arkadaşa laf dedim =)

kirlenmek kelimesini ben kullanmadim yazan arkadasin cevabina cevap verdigi icin oyle yazmis bulundum yoksa kimsenin kimseye hakaret etme gibi bi hakki yok...ayrica nikahi yapan kendini esine teslim etmis oluo ve kendini ici rahat teslim edio konuylada bi alakasi yok nikahi olupta yapsydi ne korkusu olurdu nede derdi

tırnak içindeki ironine değil bun gerçekten kirlenmek olarak kullanan arkadaşa laf dedim =)

lafin banaysa ironiden felan anlamam ben cevaben yazdim kimseye hakaret gibi bi amacim yok sizde konuyu baska seylere saptirmayinda biraz mantikli yorum yapin...

ARKADAŞLAR Türk gelenek, görenek ve adetleri belli.Özellikle kadın erkek ilişkileri konusundaki tabular kolay kolay yıkılmaz o yüzden kim haklı tartışması boş bence
Ayrıca kadın erkeğe göre çok daha kutsal bir varlıktır.Çünkü kadın olmasının yanı sıra annedirde o yüzden ben kadında bekaretin önemli olduğunu düşünüyorum
Erkeklere gelince elalemin tertemiz kızını vaatlerle kandırıp sonrada ortada bırakan ........ kişilik yapısına sahip olanları ise Allaha havale ediyorum.Kimse kimsenin haysiyeti ,namusu ile oynama hakkını kendinde bulamaz.
Sanırım bu işin en orta yolu evlenmeden birliktelik yaşamamak

etrafınızdaki bütün erkekler böyle mi sizin gerçekten? aynı memlekette mi yaşıyoruz merak ediyorum?

Erkekleri tanımam ama duyduklarım gördüklerim arkadaşlarımın canını yakan kişiler bu yönde..
Burası İstanbul kurtlar sofrası..
Kaldıkı Türkiye Cumhuriyetinin her ili her köşesi bu konuda İstanbulla yarışır bana kalırsa.
Evet arkadaşım zannetmiyorum ki hiç bir erkek önüne gelen yemeği geri çevirmez!
Nerde yaşadığım önemli değil önemli olan dünyanın ne halde olduğu..
Böyle gelmiş böyle gider..

Benim kastetiğim o değildi neyse..

Bu nasıl bi düşünce tarzıdır yahu!
Genişlikle ne alakası var bunun?
Bu kadar sacma düsünmek icin kendinizi cok zorluyor olmalısınız..

sözlerinize dikkat edin lütfen!!! düşünce yapılarımız birbirine uymuyor olabilir ama hakaret vari konuşma hakkı vermez bu size!!! bu benim düşüncem ve saçma demeye hakkınız yok!!! eğer bu hakkı kendiniz de görüyorsanız asıl siz saçmalamış olursunuz!!!..

canım bence sudan bir sebep bulup ayrıl.sakın ona gerçekleri anlatma inan daha cok uzulursun.. hele de bu mantıktaki birine...sakın arkadaşım kesinlikle ANLATMA! BAşka bir sebep bul ve ayrıl derim..

güçlü ol. .

ailene karşı da güçlü ol.

yazdıklarından hissettiğim kadarıyla ölüp bitmiyorsun da ona. öyleyse bile onun bu düşünce tarzı uzaklaştırır zaten seni.

askere gitmeden hemen bitirmelisin.

soğudum, de ayrıl.

çok uzun süre diretirse bakire değildim dersin, ona rağmen seni geri istemezse de adam değilim.

sakın üzülme bakire değilim vs vs diye. o adamdan kurtulmaya bak. askerde beklersen çok büyük sorun olur.

iş fantazi falan ayaklarına gitmemiştir zaten duygularınla dokunmak hissetmek bunlardır yaşadıkları elbet

Haklısınız tartısmaya cevirmeyelim
Ama sizde sözlerinize dikkat ederseniz daha uygun olur
Midenin genişliği fln bunlar hoş seyler değil..
Her neyse o msjım icin kusura bakmayın yinede..

ne yazık ki erkekler böyle EL DEĞMEMİŞ KIZ arıyorlar ama kendilerinin aynı anda birçok sevgilisi olabiliyor akrabanıza kızmayın onun görüşü böyle ben farklı düşünüyorum diyorsan bitir bu ilişkiyi hayatta hiç bir şey gizli kalmaz ayrıca diğer adama durumu anlatacak kadar güveniyor olmanıza da şaşırdım Allah korusun sizin bu durumunuzu kullanmaya kalkabilir

Kızlar yavaş yazın okumaya yetişemiyorum
Bütün kk bu topiğe toplanmış bu arada:82:

kadında bi bireydir ve teslimiyeti kula olmaz... benim anlatmak istediğim bu tip kelimelerin bize zorla dilte edildiği... neden erkek bize teslim olmuyo ohhh kirlettim bıraktım geçen bi deluganlıyı diyemiyoruz çünkü biz kadın kız ayrımını önce kendimiz yapıyoruz

Bence de ayrıl arkadaşım, bekaretine senden daha çok kıymet veren biri seni ne kadar mutlu edebilir ki ?!

Haklısınız tartısmaya cevirmeyelim
Ama sizde sözlerinize dikkat ederseniz daha uygun olur
Midenin genişliği fln bunlar hoş seyler değil..
Her neyse o msjım icin kusura bakmayın yinede..

sorun değil.. ben de çirkinleştim farkındayım.. siz de kusura bakamayın..

bakir erkek süper bişi bence. bulduğuma emin olduğumda direkt bascam nikahı.

çok tatlısın cnm yaa

Kızlar yavaş yazın okumaya yetişemiyorum
Bütün kk bu topiğe toplanmış bu arada:82:

madem kendide biçok kişiyle yatığını ve buna rağmen kız aradığını söylemiş bence sizde aynı tavrı ona gösterin ve bende hakiki bakir birini arıyorum tercihlerime uymuyosun diyip ayrılın

Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar. Sakın ona gerçeği söyleme. Zten tavrını belli etmiş. Yarın öbür gün ailene söyler, çok zor durumda kalırsın. Diktiririm vs. düşünceni onaylamıyorum. Sen onun yerinde olsan, kabul edemeyeceğin bir şey için sana yalan sölense sen ne hissederdin Yalan, dolan üzerine ömür kurulmaz..

Tanıştığın kişiye açıkça anlatmışsın. Bence ona da çok güvenme.. Neler neler okuyoruz her gün. İnsanlar bir garip olmuş. Birbirinlerini kullanmanın derdinde. Çok acımasızlar.. Sadece erkekler değil kadınlar da öyle.. Ben hemen birinin seni sahiplenmesi isteği ile birine açılmanı da doğru bulmadım. Çünkü bunu bir hata vs. olarak görmeyen ve normal karşılayan erkekler de var. Ama senin bunu sorman yerine karşındakinin görüşlerini belirtmesi daha önemli.. Yerinde olsam, bir şekilde askere gitmeden bu çocuktan ayrılır ve kafamı dinlerdim.

şu konuda en çok üzüldüğüm kadınlarımızın birbirini savunacağı yerde erkek müsvetlilerine hak vermesi:95:

canim kadinla erkegi her konuda esit tutabiliriz ama bu konuda tutamayiz bunu anlayin once sana kimseyle yapmadim bisey dese nerden bileceksin erkegin yapip yapmadigini kanitlayacak birsey yok ama biz kadinlarda kizlik zari var yaptiysak birseyi yalanliyamayiz...biseyler iki kisi arasinda yasaniyor aslinda bizde erkegi kirletmis oluoruz ama erkek farkli kadin farkli kulvarda...bu toplumdada boyle her yerde boyle erkek yapmassa sorun arar bizim toplum yaparsa erkektir...ama kadin yaparsa ...... dur yapmassa namuslu...sen biseyleri isteyerek yaparsin ama sonunu dusunmek gerekir...herkes kendinden sorumlu ve nelerin nelere mal olacagini herkesten daha iyi kendi bilir...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…