Kız sevgilime tatlı yapıp göndermiş. Fevri mi davrandım?

Kiz erkek arkadaşına yaranmak, iyi gözükmek, hamaratlığını göstermek istemiş ama yanlış yolu seçmiş Erkek arkadaşı sormamış mı hayırdır ne alaka diye?
Erkek arkadaşınızın da bir suçu yok, boşuna üstüne gitmeyin. Ben olsam şakaya vururdum üstüne bir de ben de hemen arkadaşlarına tatlı yapmaya girişeceğim diye takılırdım.
Haa ama o kızı bi yakın takibe de alırdım. Sevgilimin aklına bir şey sokmadan yapmaya çalışırdım. Kız ya çok saf ya çok tilki.

Evet haklısınız ama erkek arkadaşına yaranmak istese onun en sevdiği şeyi yapardı diye düşündüm ama benim sevgiliminkini yapması tuhafıma gitti

Evet haklısınız ama erkek arkadaşına yaranmak istese onun en sevdiği şeyi yapardı diye düşündüm ama benim sevgiliminkini yapması tuhafıma gitti
Belki "yaa bak senin arkadaşlarınla bile aram iyi, sana özgür alan da bırakırım, arkadaşlarına karışmam da" mesajı vermek istiyor olabilir. Veya sevgilisinin arkadaşlarıyla arayi iyi tutup sevgilisini arada yoklamak istiyor olabilir. Veya gerçekten kız böyle herkese iyi olan, herkesle arasını iyi tutmaya çalışan, yaz dizilerindeki o cici kız tarzında biri.
Ama tabi siz gizliden takibe alın. Amacı kötü de olabilir.

Bence 4, biri daha var , ve tatlıyı beraber yapıp bunlara gönderdiler aslında ben tatlıya takılmadım . Bence o görüşmede 3 kişi yoktu.

Ayy aklima geldi. Biz eşimin arkadaşinin oturuduğu yerin yakinlarinda bir cafedeydik. O sirada eşim de arkadaşiyla konuşuyordu ve kendisini de davet etti hem tanişacaktik. Neyse adamin sevgilisi izin vermemiş diye gelememisti.

Ben de dedim ne alaka yiyecek miyiz adami, benden mi kiskaniyor filan olmustum. Demek ki 3 kişi buluşacagimiza inanmamiş olabilir. 6262726 senelik aydinlanma yaşadim suan.

Bu aydınlanma size 5383683 yıl yeter

Kiza uyuz olmustum daha tanimadan. Sonra 4lu şeklinde buluşmuştuk kendi de gelmişti vayyy beee insanlar neler dusunuyo.
Aslında erkekler kadınlara bunu düşündürüyor
Benimde başıma geldi 3lü olucaz demişti , meğerse hazin son ama sizin durumunuz farklı planlamadan gelişmiş davet etmiş . Orda kız ayıp etmiş tabii. Öyle böyle aydınlanıyoruz işte

Bence 4, biri daha var , ve tatlıyı beraber yapıp bunlara gönderdiler aslında ben tatlıya takılmadım . Bence o görüşmede 3 kişi yoktu.
Olabilir bence. Olayda konu sahibi 20, diğerleri 27 yaşındaymış. Konu sahibini yaşı küçük diye ciddiye almayıp başkasını ayarlamaya çalışmış olabilirler.

Evet plansizdi ve aksam vaktiydi adamin evine yakindi diye. Neyse evlendiler sonra kaptirmadi kimseye.

Arkadaşlar sevgilimle konuştum şimdi. Erkek arkadaşı kızın evine gitmiş beraber yemişler. Kız da çocuk giderken al bunu da x arkadaşına götür yesin demiş. Burası tamam ama aklıma yatmayan şey neden kendi sevgilisinin değil de benim sevgilimin sevdiği tatlıyı yaptığı. Olayda bir şey yok gibi görünüyor ama kıza karşı dikkatli olucam yine de.

Tanışmak da ne var tanışoırsın. Konu sahibi bunu dert etmemiş zaten. Ancak yeni tanıştığın elin adamının en sevdiği tatlıyı da koşa koşa mutfağa girip yatıp, güya flört ettiğin adamı aracı kılıp göndermezsin ya. Şöyle düşün yeni flört ettiğin adam yeni tanıştırdığın ve bir defa gördüğü bir kız arkadaşının o buluşmada söylediği bir şeyi aklında tutup emek verip hemen bulup bir de seni ulak yapsa ve ona jest olarak gönderse ne yapardın mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…