Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kapalı bi bayan için de o kadar açık giymek çok hoş değil aslında. Straplez filan, konu sahibi arkadaşım bi tül filan al bence omuzlarına
Sosyal medya dikkat edilmesi gereken bir konu gercekten. Cevresi de hassas olmadigi surece risk tasir kapali bir bayan icin. Ayrica kina sahipleri acik olabilirsiniz dediyse damat gelmeyecek demektirKonu sahibi kadinlar arasi olucak diyor, o yuzden sacini acmayi dusunuyor.
Ama benim sahsi fikrim en kucuk bebegin elinde bile telefon var, ne kadar kadinlar arasi olabilirki, herkes kendi resmini sosyal medyaya koyarken bi bakmissin konu sahibide arka planda.
Ayrica disari cikarken tulu uygun gormuyorum ben.
Tul bi kenara bi sal felan atmak konusundada bilemiyorum, boynun acikta kalicak, boynun kapali olsa dantelli elbise diyor, dekolte straplez diyor.
Ve baska en onemli deginilmesi gereken konu; damat kina gecesine iceri girmeyecekmi gelinle birlikte?
Konu sahibin teyzesinin ogluna nikah dusuyor, bunu unutmayalim.
Tabi konu ´ dul oldugum icin suslenmem uygunsuzmudur?´.
Ben konuyu bulandirmiyim.
Bence dulken sacmalik suslenmemek felan, dul oldun demek hayatin soldu demek olmuyor.
Sosyal medya dikkat edilmesi gereken bir konu gercekten. Cevresi de hassas olmadigi surece risk tasir kapali bir bayan icin. Ayrica kina sahipleri acik olabilirsiniz dediyse damat gelmeyecek demektirbizde boyle yani.
Konu sahibi kadinlar arasi olucak diyor, o yuzden sacini acmayi dusunuyor.
Ama benim sahsi fikrim en kucuk bebegin elinde bile telefon var, ne kadar kadinlar arasi olabilirki, herkes kendi resmini sosyal medyaya koyarken bi bakmissin konu sahibide arka planda.
Ayrica disari cikarken tulu uygun gormuyorum ben.
Tul bi kenara bi sal felan atmak konusundada bilemiyorum, boynun acikta kalicak, boynun kapali olsa dantelli elbise diyor, dekolte straplez diyor.
Ve baska en onemli deginilmesi gereken konu; damat kina gecesine iceri girmeyecekmi gelinle birlikte?
Konu sahibin teyzesinin ogluna nikah dusuyor, bunu unutmayalim.
Tabi konu ´ dul oldugum icin suslenmem uygunsuzmudur?´.
Ben konuyu bulandirmiyim.
Bence dulken sacmalik suslenmemek felan, dul oldun demek hayatin soldu demek olmuyor.
salonda üstümüzü değiştircektik canım burdan giyip gitmeyeceğim, damat içeri girmez herkes açık olduğu için :)
Oo gercekten inanilir gibi degil bence. Kapali olmak biyle birsey degil ki yani. Bu kadar rahatligin sebebi nedirResim cekene ´seni dava ederim sil o resmi´diye atlayamazsin sonucta. Onemli bi nokta.
Bizde damat durumu oyle degil canim, o yuzden soyleme geregi duydum.
Gelinin( ve gorumcelerinin) bazi acikti mesela en son katildigim kinada.
Gelin basini acik yapti kocam zaten diye, ben desteklemesemde bi yorumum yok buna.
Gorumceleride acti basini abim zaten diye.
Ama ardindan gorumcesinin ablasinin kocasi iceri geldi dans etmek icin esiyle.
Tabi zaten sadici his saymiyorum. Sadic damadin arkdasiydi. Gelinide gorumceleride acik gordu.
Gelinde basi acikti ve gorumcede acikti.
Ardindan ´kucuk´ olarak algiladiklari 16-17 yasindaki kuzenleri girdi iceri.
Ne kadar kuck olsada nikah dusuyordu.
Bence basini acip diken ustunde olmaktansa( laigiyle kapanmak aslinda bende hat safada) basini kapat ve olasi durumlarda gerilme. Istedgin gibi eglen tum gece.