Kız tarafı bizi yadırgar mı?

Yasın 25cnm kadınlar araznda anladığım kadarıyla . Sen ayrılık konusunu salla genç bi kadınsın sonuçta.. senin yasındakiler orda burda dolasıyo..

Kapalı bi bayan için de o kadar açık giymek çok hoş değil aslında. Straplez filan, konu sahibi arkadaşım bi tül filan al bence omuzlarına

Konu sahibi kadinlar arasi olucak diyor, o yuzden sacini acmayi dusunuyor.
Ama benim sahsi fikrim en kucuk bebegin elinde bile telefon var, ne kadar kadinlar arasi olabilirki, herkes kendi resmini sosyal medyaya koyarken bi bakmissin konu sahibide arka planda.
Ayrica disari cikarken tulu uygun gormuyorum ben.
Tul bi kenara bi sal felan atmak konusundada bilemiyorum, boynun acikta kalicak, boynun kapali olsa dantelli elbise diyor, dekolte straplez diyor.

Ve baska en onemli deginilmesi gereken konu; damat kina gecesine iceri girmeyecekmi gelinle birlikte?
Konu sahibin teyzesinin ogluna nikah dusuyor, bunu unutmayalim.

Tabi konu ´ dul oldugum icin suslenmem uygunsuzmudur?´.
Ben konuyu bulandirmiyim.
Bence dulken sacmalik suslenmemek felan, dul oldun demek hayatin soldu demek olmuyor.

evlenip ayrılmak sizin özgürlüğünüzü kısıtlamamalı siz kendiniz gibi olun yeter bence kimin ne dediğini düşünmeyin herkesi dinlemeye kalksak her lafa kulak assa hayatımız zindan olur :KK43:

Ama benim sahsi fikrim en kucuk bebegin elinde bile telefon var, ne kadar kadinlar arasi olabilirki, herkes kendi resmini sosyal medyaya koyarken bi bakmissin konu sahibide arka planda.
Tul bi kenara bi sal felan atmak konusundada bilemiyorum, boynun acikta kalicak, boynun kapali olsa dantelli elbise diyor, dekolte straplez diyor.

Ve baska en onemli deginilmesi gereken konu; damat kina gecesine iceri girmeyecekmi gelinle birlikte?

Bence dulken sacmalik suslenmemek felan, dul oldun demek hayatin soldu demek olmuyor.
Sosyal medya dikkat edilmesi gereken bir konu gercekten. Cevresi de hassas olmadigi surece risk tasir kapali bir bayan icin. Ayrica kina sahipleri acik olabilirsiniz dediyse damat gelmeyecek demektir Hoppa bizde boyle yani.

Sosyal medya dikkat edilmesi gereken bir konu gercekten. Cevresi de hassas olmadigi surece risk tasir kapali bir bayan icin. Ayrica kina sahipleri acik olabilirsiniz dediyse damat gelmeyecek demektir Hoppa bizde boyle yani.

Resim cekene ´seni dava ederim sil o resmi´diye atlayamazsin sonucta. Onemli bi nokta.
Bizde damat durumu oyle degil canim, o yuzden soyleme geregi duydum.
Gelinin( ve gorumcelerinin) bazi acikti mesela en son katildigim kinada.
Gelin basini acik yapti kocam zaten diye, ben desteklemesemde bi yorumum yok buna.
Gorumceleride acti basini abim zaten diye.
Ama ardindan gorumcesinin ablasinin kocasi iceri geldi dans etmek icin esiyle.
Tabi zaten sadici his saymiyorum. Sadic damadin arkdasiydi. Gelinide gorumceleride acik gordu.
Gelinde basi acikti ve gorumcede acikti.
Ardindan ´kucuk´ olarak algiladiklari 16-17 yasindaki kuzenleri girdi iceri.
Ne kadar kuck olsada nikah dusuyordu.

Bence basini acip diken ustunde olmaktansa( laigiyle kapanmak aslinda bende hat safada) basini kapat ve olasi durumlarda gerilme. Istedgin gibi eglen tum gece.

salonda üstümüzü değiştircektik canım burdan giyip gitmeyeceğim, damat içeri girmez herkes açık olduğu için :)

salonda üstümüzü değiştircektik canım burdan giyip gitmeyeceğim, damat içeri girmez herkes açık olduğu için :)

Bizim burda evden hazirlanip giderler uzerlerine bi sal atip salona kosarlar sacimiz acik gormesinler diye.
Ben algilayamadim canim. Damat gelmiycek diyosan ve resim konusunda eminsen senin kararina kalmis.

Taç takarsan millet evlenmiş boşanmış ama bekar kızlar gibi süslenmiş püslenmiş çıtı pıtı sanıyor hala kendisini baksanıza evlenmek istiyor ellaam diyeceklerinden ağır ve asil ama bir o kadar da göz dolduran cezbeden bir elbise seçimi yapın derim . Bana kalsa takın çıkın gidin kime ne derim ama işte millet yapcak bişey yok

reklamda bile diyor kına gecelerinde saçlarımız açık, dekolte de giyiliyor mu onu bilmiyorum ama erkek illaha ki oluyor içeri alınmasa da içerisi görünebilir taç da minikse olabilir de dekolte habire açılabilecek cins ise çok abartmayın bence. ama kına gecesi ya bu eglenmek için. bilemiyorum ki.
evlenmiş ayrılmış konuları eskide kaldı sanırım artık öyle biliyorum eskiden çok önemsenir laf edilirdi de artık gereksiz tutuculuk gibi rafa kaldırıldı olması gerektiği gibi. mutluluklar dilerim.

Kimseyi ilgilendirmez bosanmaniz.
Siz bekar bir kadinsiniz.
İyi eğlenceler

Resim cekene ´seni dava ederim sil o resmi´diye atlayamazsin sonucta. Onemli bi nokta.
Bizde damat durumu oyle degil canim, o yuzden soyleme geregi duydum.
Gelinin( ve gorumcelerinin) bazi acikti mesela en son katildigim kinada.
Gelin basini acik yapti kocam zaten diye, ben desteklemesemde bi yorumum yok buna.
Gorumceleride acti basini abim zaten diye.
Ama ardindan gorumcesinin ablasinin kocasi iceri geldi dans etmek icin esiyle.
Tabi zaten sadici his saymiyorum. Sadic damadin arkdasiydi. Gelinide gorumceleride acik gordu.
Gelinde basi acikti ve gorumcede acikti.
Ardindan ´kucuk´ olarak algiladiklari 16-17 yasindaki kuzenleri girdi iceri.
Ne kadar kuck olsada nikah dusuyordu.

Bence basini acip diken ustunde olmaktansa( laigiyle kapanmak aslinda bende hat safada) basini kapat ve olasi durumlarda gerilme. Istedgin gibi eglen tum gece.
Oo gercekten inanilir gibi degil bence. Kapali olmak biyle birsey degil ki yani. Bu kadar rahatligin sebebi nedir :KK14: Bizim ortamlarimizin bambaska olduguna inanabilirsin hic boyle biraeyle karsilasmadim.

Kapalı olupda düğünde açılma işibiraz garip geldi banada Yani bir özenti var demekki içten içe bilemedim.
Hele kapalı olup düğünde straplez falan giyen gelinler (kadınlar arasında olanları kasdetmiyorum)
var onlar saçmalıkta çığır açanlar bana göre kusura bakmasınlar
Konu sahibi ,Taç kısmı kesinlikle olmasın. Elbise nasıl bilemiyorum ama böyle çocuk gibi göstercecek bir kıyafet ise biraz daha ağır bir kıyafet olması gerekir gibi düyünoüyorum ama elbiseyi görmeden birşey söylemek mümkün değil tabi

Kına gecesinde erkek olmayacak, ben böyle anlıyorum.

Biz de muhafazakar bir aileyiz, kınamı dışarıda garsonların bile bayan olduğu bir yerde yaptık. Herkes süslü püslü, saçları yapılo, içlerinde açık kıyafetler üstlerinde ferace ile geldi:) hiç de yadırgamadık.

Bence sadece başına küçül tacı takma, o biraz gelin işi. Herkes de böyle yazmış zaten.

Boşanıp boşanmamanıj da bu konuyla ilgisi yok, kimsenin karıştırmasına izin verme.

tacı takma pamuk prenses. gelinin günü sonuçta takılacaksa bişey o taksın o dikkat çeksin. bizim akrabalarımızda benim kınamda açılmışlardı hiçte sorun olmadı boşver millet ne diyecek diye düşünme kimseyi memnun edemezsinki dert etme

Back
X