- 1 Ocak 2015
- 39
- 14
- 8
- 33
- Konu Sahibi lillyyummm
-
Merhaba arkadaşlar kısmetse 2-3 ay içerisinde sözlenmeyi düşünüyorum. Düğün olup bitene kadar çeyiz eşya vs vs kız tarafının alacağı şeyler, yapacağı masraflar ne kadar olur birikim yapmayı düşünüyorum önceden bişeyler alıp koymak yerine aileme de çok yük olmak istemiyorum fikirlerinizi bekliyorum kızlarr(çok fazla lükse kaçmayı düşünmüyorum onu belirteyim)
Evet canım haklısın değişir baya ama ben de hesap edemiyorum acaba ne kadar olur vs sıkıntı yaşar mıyım diye bilemiyorum Allah yardımcımız olsun :)Hayırlı olsun şimdiden.. bende nişandan sonra başlamıştım çeyize..masraflar kişiden kişiye değişir aslında..
Evet canım haklısın değişir baya ama ben de hesap edemiyorum acaba ne kadar olur vs sıkıntı yaşar mıyım diye bilemiyorum Allah yardımcımız olsun :)
sizin düğününüz oldu mu yaklaşık ne kadar masrafınız oldu cnm kız tarafı olarak
anladım canım allah hayırlı uğurlu etsin bi yastıkta kocatsın ınsallah darısı bize:)2 ay oldu evleneli, ben ailemi dahil etmedim düğün ve çeyiz masraflarına.. (kına mekanı, çeyiz,vs) benim 20 bini buldu geçmiş bile olabilir
anladım canım allah hayırlı uğurlu etsin bi yastıkta kocatsın ınsallah darısı bize:)
Başka arkadaşlarda fikirlerini belirtirse sevinirim
Aynen öyle Allah yardımcımız olsun sizinki de hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin. çeyiz alışverişi vs başladınız mı önceden hazırlığınız var mıydıBen de daha evli değilim.. Sadece evde nişanım oldu onda da sanıyorum 3 4 bin civarı harcamam olmuştur herşey içinde. Arkadaşa katılıyorum herkesin masrafı değişebilir ama epey masraflı işler bana kalırsa :)
Amin aminAynen öyle Allah yardımcımız olsun sizinki de hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin. çeyiz alışverişi vs başladınız mı önceden hazırlığınız var mıydı
Bende de hic bisey yok henuz yani annemin elislerini saymazsak tabii :) ben simdilik biraz para birikimi yapmayi dusunuyorum sonradan da sirayla eksikleri almayi dusunuyorum oyle bi butce belirleyeyim diye dusundum biraz da internnetten bakiniyorum cok guzel seyler var insan hevesleniyoAmin aminBir kaç şey almıştım ama daha çok eksiğim var ne yazık ki.. Bir de çok kararsızımdır ben her gün fikrim değişir o da zorluyor.. Sizin var mı çeyiz :)
Amin amiinn 30-40 cokmus yaKız kardeşim evlendi 1ay olmadı. .
30 - 40 milyar civarı para harcandı. .
Rabbim kolaylık versin. .
Başımıza ne geliyorsa o internetten geliyor zatenBende de hic bisey yok henuz yani annemin elislerini saymazsak tabii :) ben simdilik biraz para birikimi yapmayi dusunuyorum sonradan da sirayla eksikleri almayi dusunuyorum oyle bi butce belirleyeyim diye dusundum biraz da internnetten bakiniyorum cok guzel seyler var insan hevesleniyo
Kesinlikle en iyisi biriktirip toptan almak tadini cikara cikara harcamakBaşımıza ne geliyorsa o internetten geliyor zatenBiraz biriktir öyle başla o zaman en iyisi bence o.. Parça parça alınca aklım hep alamadığımda kalıyor
Amin amiinn 30-40 cokmus ya
Dogrudur allah mutlu etsin gule gule kullansin :)Hep özel yapım ..
mobilya çok tuttu. .
Sağol kuzum. .Dogrudur allah mutlu etsin gule gule kullansin :)
Bir sene de ancak birikir zatenKesinlikle en iyisi biriktirip toptan almak tadini cikara cikara harcamak
Sagoll canim inşallahSağol kuzum. .
Rabbim kolaylık versin. .
Herşey gönlünce olsun inşallah. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?