- 13 Aralık 2015
- 482
- 430
- 103
- 35
- Konu Sahibi rrrapunzelll
-
Annem geliyor zaten bizimle kayinvalidemdede çocuklar durmaz bende ayrı durmuyorlar bırakacak kimse yok yaniCocuklardan birini annenize emanet etseniz? Ikisi yorucu olur. Gerci benim bir tane, o yetiyor tek basina
Tatli yeterli bence
Kayinvalide diyecektim ben de ama durmuyorlarsa mecbur gotureceksiniz. Birkac saat idare edin. Cocuklari oyalayacak oyuncaklar alin yaniniza. Video falan acin bir aksamlik. Belki ufaklik da uyursa sorun olmaz.Annem geliyor zaten bizimle kayinvalidemdede çocuklar durmaz bende ayrı durmuyorlar bırakacak kimse yok yani
Ya babam.biraz sessiz çekingen dayiminolmasini biz istedik birazda sohbet olur hep birlikte diye :) annem.istedi sadece dayım ve eşi ne bileyim gelinimizi çok severim ama cekiniyorum yinede zaten iki kucuk çocukla her yere fazla gibi hissediyorum kendimi bi süredirDayınız ve yengenizle samimiyetiniz nedir bilmiyorum ama bence onlardan önce sizin orda olmanız gerekir tek kardeşi siz olduğunu İçin. Hiç çekinmeyin. Kız tarafında bir heyecan oluyor böyle durumlarda,çocukların olması o heyecanı ortadan kaldırır. Benim görümcem gelmişti tanışmaya çocuklarıyla ben çok sevinmiştim.
Eşim geç geliyor çok isten malesefÇocukları eşinize bırakıp gidebilirsiniz. Ama olmuyorsa da bence ayıp olmaz gitmezseniz.
Aslında her yere giderim burası ilk tanışma dite çekindim teyzemde iki çocukla gideceksin yani deyince :/ gitmem garip mi diye düşündüm yanibenim de iki cocugum var yas aralari sizinkinden de az. genel bir tavsiye vereyim bu sekilde cekinerek kendinizi kapatirsaniz hep boyle olacak. cocuklari alistirin. yaniniza mutlaka onlari oyalayacak seyler alin. kendi yiyeceklerini goturun. kensiniz de dahil olmak uzere birden fazla yedek kiyafet alin. onlar da cocuk buyuttu unutmayin. ben olsam giderdim.
Bence gidin, sonra kardeşlerinden kimse gelmedi diye darılır. Çekinmeyin. Ama söyleyin küçük çocuklardan dolayı çekindim ama yine de bugün sizi yalnız bırakmak istemedim deyin. Bir kaç saat çabuk geçer merak etmeyinYa babam.biraz sessiz çekingen dayiminolmasini biz istedik birazda sohbet olur hep birlikte diye :) annem.istedi sadece dayım ve eşi ne bileyim gelinimizi çok severim ama cekiniyorum yinede zaten iki kucuk çocukla her yere fazla gibi hissediyorum kendimi bi süredir
Cocuk 3 tanedeBence gidin, cocuklari da goturun. Sonucta iki cocugunuz var herkes de bunu bilerek cagiriyordur yani komsuya birakacak haliniz yok. Hem sicak bir ortam olur ♥
Cocuk 3 tanedebüyük teyzemde kalacak o zaten 11 yaşında
Böyle düşündüğünüz müddetçe ortamlardan soyutlarsınız kendinizi.o zaman düğüne, nişana falan nasıl gideceksiniz? Bende ilk zamanlar böyleydim kuzenlerimin nişanına falan gitmedim gerçi kardesimin herseyinde vardım. Sonra baktım böyle olmuyor artık onlarla gidiyorum biraz zor oluyor ama alışıyorlar.kizim kardesimin nişanında kinasinda burnumdan getirdi ama düğünde hep uyudu rahat ettim.Ya babam.biraz sessiz çekingen dayiminolmasini biz istedik birazda sohbet olur hep birlikte diye :) annem.istedi sadece dayım ve eşi ne bileyim gelinimizi çok severim ama cekiniyorum yinede zaten iki kucuk çocukla her yere fazla gibi hissediyorum kendimi bi süredir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?