- 13 Aralık 2015
- 482
- 430
- 103
- 35
- Konu Sahibi rrrapunzelll
-
Herşeyden önce korunmadım bile isteye yaptim daha da devamı gelmez zaten bağlattim korunmayı gayet biliyorum 9 sene ilk kızımdan sonra cocuk istemediğim için teşekkür ederim yinededusuncenizicin :)Herşeyden önce korunmakla işe başlayın, düğüne kadar çocuklar 4 tane olmasınlar.
E bunun sözü var nişanı düğünü var, aralarda gidip gelmeler olacak. Her seferinde çocuklardan sebep geri kalamazsınız, kardeşinizi yalnız bırakmayın. Çocuklarınız kontrolünüz altında olup, ortalığı savaş alanına çevirmedikçe sorun olmaz diyeceğim ama çocuklarınızın huylarını biliyorsunuzdur, yabancı ortama girdiklerinde nasıl davranırlar ona göre karar verin.
Herşeyden önce korunmadım bile isteye yaptim daha da devamı gelmez zaten bağlattim korunmayı gayet biliyorum 9 sene ilk kızımdan sonra cocuk istemediğim için teşekkür ederim yinededusuncenizicin :)
Ne kadar hadsizce bir yaklaşım.Herşeyden önce korunmakla işe başlayın, düğüne kadar çocuklar 4 tane olmasınlar.
E bunun sözü var nişanı düğünü var, aralarda gidip gelmeler olacak. Her seferinde çocuklardan sebep geri kalamazsınız, kardeşinizi yalnız bırakmayın. Çocuklarınız kontrolünüz altında olup, ortalığı savaş alanına çevirmedikçe sorun olmaz diyeceğim ama çocuklarınızın huylarını biliyorsunuzdur, yabancı ortama girdiklerinde nasıl davranırlar ona göre karar verin.
Size soruyor heralde ben kenara çekileyim.Ne kadar hadsizce bir yaklaşım.
Kadın çocuklarından şikayet ediyor, bakamıyorum diyor sanki.
Size mi soracak kaç çocuk doğuracağını?
Kimseye sormadığı aşikar, istediği kadar doğurur.Size soruyor heralde ben kenara çekileyim.
Hadi hadsizim diyelim, tasası size mi düştü?
Yazılanın ne amaçla yazıldığını anlayamayacak kapisitedeyken bana had bildirmeyi kendinize görev mi bildiniz? Kendinize yeni uğraşlar bulun?
Ayyyy uğraşamıyciim hiç
Ya yok ya sende. Biriyle sen ilgilenirsin obiruyle yenge anne vs ilgilenir.Ya babam.biraz sessiz çekingen dayiminolmasini biz istedik birazda sohbet olur hep birlikte diye :) annem.istedi sadece dayım ve eşi ne bileyim gelinimizi çok severim ama cekiniyorum yinede zaten iki kucuk çocukla her yere fazla gibi hissediyorum kendimi bi süredir
Ben olsam gitmezdim çocuklar daha küçükmüş hem yaramaz diyorsun rahat edemezsin.Erkek kardeşim için bulunduğumuz ile 2 buçuk saat uzaklıkta biyere gideceğiz kiz tarafının ailesiyle tanışma yemegine özel arabayla fakat benim biri 3 buçuk biri 1 buçuk yaşında iki kizim var biraz yaramaz oldukları için çekiniyordum yabancılar çocuklar durur mu aGlarmi gitmesemmi diyordum diger kiz kardesim uzak o gelemeyecek sadece ben varim kardes olarak ben gitmesem ayip olurmu gitmem gerekmezmi gonlum gitmek ister ama.cocuklardan dolayi cekindim kardesimin kiz arkadasida ablanda gelsin ne olacak bizde cocuk gorduk bisey olmaz demis sizce ne yapayim teyzem.falan iki çocukla ne.yapacaksin gitme bence diyor :/ annem babam.kardesim dayım ve yengem olacak kalabalık değiliz birde iftara tanışmaya giderken sizce ne goturulur onuda sormuş olayım tatlı yeterli olurmu
Ya eşiniz sizle gelmese bilmiyorum işi ne ama o bakamaz mıErkek kardeşim için bulunduğumuz ile 2 buçuk saat uzaklıkta biyere gideceğiz kiz tarafının ailesiyle tanışma yemegine özel arabayla fakat benim biri 3 buçuk biri 1 buçuk yaşında iki kizim var biraz yaramaz oldukları için çekiniyordum yabancılar çocuklar durur mu aGlarmi gitmesemmi diyordum diger kiz kardesim uzak o gelemeyecek sadece ben varim kardes olarak ben gitmesem ayip olurmu gitmem gerekmezmi gonlum gitmek ister ama.cocuklardan dolayi cekindim kardesimin kiz arkadasida ablanda gelsin ne olacak bizde cocuk gorduk bisey olmaz demis sizce ne yapayim teyzem.falan iki çocukla ne.yapacaksin gitme bence diyor :/ annem babam.kardesim dayım ve yengem olacak kalabalık değiliz birde iftara tanışmaya giderken sizce ne goturulur onuda sormuş olayım tatlı yeterli olurmu
çok iyi yapmışsın gitmekleTanışma ya bende gittim arkadaşlar düşündüğüm kadar zor olmadi küçük kizim bir ara masadaki çikolataları yemek için biraz delirdionun dışında bir sorun olmadi idare ettik iste bütün akşam cocuk peşinde koştum biraz kurulan harika sofradan ne yediğimi anlamadan kalktım birde neyse pişmanlık yok iyiki gitmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?