kiz ve erkek bebek isim önerileriniz.

blumenn

♡♡En minnos Anne♡♡:)
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2015
233
123
33
selam arkadaslar:) bebegimizin cinsiyeti belli.degil ögrenemedik daha ama isim.konusunda bi sonuca ulasamadim.lütfen yardimci olur musuniz.sevdiginiz duydugunuz erkek ve kiz isimlerini yazarsaniz sevinirim.simdiden tesekkurler :)))

cook sukur birileri yazmis gercektwn umidimi kesmistim artik:KK12::) cok tesekkurler canlarim aryanin anlami neymiski acep hosmus elifide dusundum aslinda :KK46:

cook sukur birileri yazmis gercektwn umidimi kesmistim artik:KK12::) cok tesekkurler canlarim aryanin anlami neymiski acep hosmus elifide dusundum aslinda :KK46:[/QUO

arya : Opera eserinde solistlerden birinin orkestra eşliğinde söylediği,kendiiçinde bütünlüğü olan şarkı. Denizciliktede kullanılan bir terim. Hind. Avrupa kültüründe soylu anlamında kullanılıyor.

kızlar ben de bulamıyorum kızım olacak inş sizce hangisi güzel..eylül ,beren, beyza, nisa ,ikra ,elif..ya da başka öneriniz varsa yorumlarınız bekliyorum

kızlar ben de bulamıyorum kızım olacak inş sizce hangisi güzel..eylül ,beren, beyza, nisa ,ikra ,elif..ya da başka öneriniz varsa yorumlarınız bekliyorum
canim saglikla kucagna alirsn ins.ikra cok guzel

bence eylül güzel, bir de ekin ismini beğinirim ben :) allah sag salim kucagınıza aldırsın :KK46:

Back
X