selam arkadaslar:) bebegimizin cinsiyeti belli.degil ögrenemedik daha ama isim.konusunda bi sonuca ulasamadim.lütfen yardimci olur musuniz.sevdiginiz duydugunuz erkek ve kiz isimlerini yazarsaniz sevinirim.simdiden tesekkurler :)))
arya : Opera eserinde solistlerden birinin orkestra eşliğinde söylediği,kendiiçinde bütünlüğü olan şarkı. Denizciliktede kullanılan bir terim. Hind. Avrupa kültüründe soylu anlamında kullanılıyor.
kızlar ben de bulamıyorum kızım olacak inş sizce hangisi güzel..eylül ,beren, beyza, nisa ,ikra ,elif..ya da başka öneriniz varsa yorumlarınız bekliyorum
kızlar ben de bulamıyorum kızım olacak inş sizce hangisi güzel..eylül ,beren, beyza, nisa ,ikra ,elif..ya da başka öneriniz varsa yorumlarınız bekliyorum