Kız ve erkek çocuğa ayrı oda gerekirmi

FuRmiRa

İki eylül anası 😜
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2019
79
73
88
40
Kızlar kısa ve net bişey sorucam. Kaç aydır düşünüyorum ama herkes farklı birşey söylüyor kararsız kalıyorum. 10 yaşında bir oğlum 14 aylık bir kızım var evimiz 2+1. Oğlumun odası var kızımı da aynı odaya yatirabilirmiyim. Kendi özel alanları kalmaz mi? Oğlumun 2 3 sene sonra ergenliğe girer rahat edemez mi? Bı fikriniz var mı bu konuda?

Normalde kesinkes şart değil ama öyle bir imkan varsa özel alan açısından daha iyi tabii ki. Ben erkek kardeşimle aynı odayı paylaşıyorum küçüklüğümden beri, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Sizdeki yaş farkı fazla biraz, sıkıntı yapabilir. Bizim yaş farkımız az idare ediyoruz

Kesinlikle ayrı oda olmalı,kız şu an küçük ama bikaç seneden sonra ayrı oda olmalı

İmkan yoksa olabilir bence. Herkes 7/24 odasında durmayacak sonuçta. Ben abimle aynı odadaydım ilkokul çağlarında genelde salonda olurduk ailecek. Abim odada ders çalışırdı ben salonda çalışırdım ayrı olmamız gerektiğinde. Onun dışında uyumadan uyumaya giderdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…