Oğlunuz ergenliğe girmiş zaten, kızınızda ergenlikte. Mümkünse ayrı odalar.Kızlar kısa ve net bişey sorucam. Kaç aydır düşünüyorum ama herkes farklı birşey söylüyor kararsız kalıyorum. 10 yaşında bir oğlum 14 aylık bir kızım var evimiz 2+1. Oğlumun odası var kızımı da aynı odaya yatirabilirmiyim. Kendi özel alanları kalmaz mi? Oğlumun 2 3 sene sonra ergenliğe girer rahat edemez mi? Bı fikriniz var mı bu konuda?
Kiz 14 aylikmisOğlunuz ergenliğe girmiş zaten, kızınızda ergenlikte. Mümkünse ayrı odalar.
14 yaş okudum, olsun o zamandaha kötü, ergen çocuk bir bebekle aynı odada olmayı hayatta kaldıramaz.Kiz 14 aylikmis
Tabi ki. Bebekler zirt pirt uyaniyor. Yazik abiye14 yaş okudum, olsun o zamandaha kötü, ergen çocuk bir bebekle aynı odada olmayı hayatta kaldıramaz.
Bu nasil sapiklik ya? Ensesti nasil ayni oda, ayri oda meselesine indirgeyebilirsiniz. Kendi dogurdugumuz cocugu, yine kendi dogurdugumuz cocuktan mi saklayacagiz?Lütfen ayrı yapın. Rahmetli annem bana bir story anlattı. Bir kaç günlüğüne İstanbul'a akrabalara misafirliğe gitmiş ve 3 gece kalmış. Ev sahibinin bir kızı bir oğlu varmış. İkisinin odasında ayriymis. Annem kızın odasında yatmış. Yani kız 16 veya 17 yaşlarında, kendi yatağında yatmış ve annende aynı odada çekyat da yatmış. Yaşlı insanların gece uykusu düzgün olmadığı için, arada sırada bir uyandırdı annem. Uyanmış ama uyur gibi yazıyormuş ve uyumaya gayret ediyormuş. Kızın 12 yaşındaki oğlan kardesi ayaklarının ucuna basa basa yavaşça içeri giriyor ve ablasının geceliginin ilk düğmeleri acıkmış, oradan elini sokup ablasının memelerini tutmaya başlamış. Annem, ben dondum kaldım yatakta dedi. Sonra yine çıkmış gitmiş.
Kız çocuklarına çok dikkat edilmesi lazım.
Evet, nasıl kendi doğurduğumuz çocuğu beraber yaptığımız adamdan bile gerekirse saklamamız gerekiyorsa, doğurduğumuzdan da saklamamız gerekebilir. Zaten aynı oda olma ihtimali yok ki, bunun giyinmesi var, yatması kalkması, özel anları varBu nasil sapiklik ya? Ensesti nasil ayni oda, ayri oda meselesine indirgeyebilirsiniz. Kendi dogurdugumuz cocugu, yine kendi dogurdugumuz cocuktan mi saklayacagiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?