kiza gicik oldum gicik giciiiiiiiiiiiiiiiiik

fikrifirar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
103
1
26
İstanbul
yeni bi ise girdim bi firmada muhasebe ayrica insn kaynaklarinada yardim edicem öyle anlastik masami ayarladilar felan filan hersey güzel ama benden 3 gün sonra bu gün kalite güvenceyede yeni bir kiz geldi tecrübelimiymis baya ( ben daha yeni mezunum ve cok azicik tecrübem var) bana gel diyolar geliyom git diyolar gidiyom sessizim ama o kiz beni sinir etti herseye atliyo benim yapmam ögrenmem gereken isleri bile o yapioooooo kendini ön plana cikarmaya calisiyo deliirceeeeeeeeeeeeem

Son düzenleyen: Moderatör:
ben olsam açık açık tehdit ederdim. kimsenin emeğini kimsenin yemesine tahammül edemem iyiki orada deilim valla yoksa çekeceği vardı benden. hedeflediğin kariyer buysa bence sende hakkını yedirmemelisin canım :)

ortada bi anormallik yok. sen deneyimsizsin diye o kız yapmayı bildiği işlere "bilmiyorum" diycek hali yok sonuçta. en iyisi her zaman kazanır.

kendimi rekabette gibi hissediyorum demişsin, hissetmelisin de.. özel sektör devlet gibi değildir ki girdim rahatım diye düşünebiliyorsun. sen bence biraz sesini çıkar bilmediğim bir şey olunca senden yardım isterim de, benim şu an bir işim yok ben yaparım de atak ol birazcık. yoksa bakarlar o kız tek başına iki kişinin işini yapıyor onun maaşına biraz zam yapıp seni de kapının önüne koyarlar.

Sonuçta işverenin deneyimli bir elemana ihtiyacı var orası kreş değil o kiz normal olanı yapiyor bence gıcık olmayı birak kızı takip et ve deneyim kazan belki kızın sayesindede birşeyler öğrenmiş olursun tatlım

daha işe yeni başlamışsın kıza gıcık olacağına ondan bir şeyler öğrenmeye çalış sonuçta senin düşmanın değil o insan
ne kadar öğrenirsen o kadar iyi kimse işe girdiğinde o işi çok iyi bilmez ama akıllı olursan çok iyi bi şekilde öğrenebilirsin o işi
daha yeni tanıdığın birine gıcık olma belki sonra çok seveceğin bi arkadaşın olacaktır
birini sevmemek sana bir şey kazandırmaz ön yargılı olmanı hiç tavsiye etmem

dedıklerını yapıp tecrube kazanmaya bakın ki söz hakkınız olsun

yoksa deneyımsızsınız dıye olan sıze olur

iş hayatından bahsediyoruz elbette rekabet olacak
eğer o işi gerçekten biliyorsa hayır bilmiyorum deyip susamaz değil mi ?
iyiyse o kız sen ondan bişiler kapıp öğrenmeye bak bence.

sakın kızla bu konuda konuşma, kızın anormal bi hareketi yok. özel firmalarda rekabet yoğundur, tecrübe edinmek adına şef-yetkili-görevli kimse ondan biraz daha aktif görevlerde rol alıp bir şeyler öğrenmek daha faydalı olmak istiyorum tarzında bi konuşma yap canım.

açık açık söyle yoksa durumu daha da abartabilir. siz zaten tecrübelisiniz de tatlı bir dille. benim öğrenmem lazım bazı yerlerde bana öncelik tanırsanız işlerin hafiflemesi için,ilerde daha iyi olur deyiver. fakat lütfen sessiz kalma

Eğer aynı departmanda aynı görevi yapıyorsanız ya da bir deneme sürecine tabi tutulduysanız , böyle uyanık tipler art niyetle bunu yapabiliyor .Sizin tek yapmanız gereken şey ; kendinize güvenip girişken olmanız

Benim de başıma gelmişti böyle bir durum . Ben de işe yeni başlamıştım , o alanda tecrübesizdim . İşi de benden önce orada olan şahıstan öğrenmeye çalışıyordum . Ama bir süre sonra davranışlarında art niyet sezmeye başladım . Çünkü patronların gözünde bana işi öğretiyormuş gibi görünürdü , ama patronlar yokken sorduğum soruya bile asla cevap vermezdi . Benim yapmam gereken işe de patronlar varken direkt atlıyordu . Ben de işi ondan öğreniyorum ayıp olmasın diye saf saf ses etmezdim . Ama bir gün çok dolmuştum ve birden tutumumu değiştirdim . Bilgi almak için gelen ilk kişiye direkt ben atladım o tabi yine atak yaptı , ama ben kendimden emin duruşumla gelen kişiyi direkt kendi masama buyur ettiğim için , o atak yapmasıyla kalakalmıştı öylece :) İnan o iş hakkında hiçbir şey bilmiyordum bile :) ama birden herşey akıp gitti bir de baktım ki yaptım o işi hehehehe . Girişken olmak gerçekten çok önemli . Hiçbir şey bilmesen bile kendinden emin duruşun , kuracağın kısa öz 3-5 cümle bile karşı tarafı etkiliyor . O yüzden sessiz kalma , hiçbir şey bilmesen bile hep girişken ol

Son düzenleme:
1.Girişken ol

2. Uyanık ol

Emin olduğun işe önce sen atla giriş direk işe ve sinirleneceğine şimdilik alttan al ki çok da ezdirme kendini uyanık ol işi kap ondan.

O biraz da yalaka tip :) sen mert ol kişiliğinden taviz verme.
Bahar geldi , giyimine dikkat et.
Dekolte ve kısacık elbiseler etekler giyecektir.
Görselliğini de kullanır bu tipler.
Müdür veya patronla yemeğe çıkarlar.

sen işini yap o kadar yardım falan bekleme tecrübe hiç bekleme ondan alacağın tecrübeden hayır gelmez herkesin kendi yöntemi vardır sende kendi yöntemini oluştur en fazla kovulursun bişey olmaz kovulmaktanda korkma :)

İkinizde işe yeni başlamışsınız.. o tecrübesiyle dikkati çekmek istiyor,sen tecrübe edinmek istiyorsun.. iş hayatındaki acımasız rekabetleri öğrenmeye başladın işte :)

Girişken ol,bilmişlik yapma ama ben yeniyim bilmiyorum modunda da çık.. gözlerini iyi aç öğrenmeye bak. kızın senin işine atlaması doğru değil ama yapıyor işte.. Sen işine odaklan,üzerine düşeni hakkıyla yaptığında sorun yaşamazsın..

Bakarsın iyi dost olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…