- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
- Konu Sahibi adaderenim
-
Allah analı babalı büyütsün olmayanlara bekleyenlere de versin :) hadi bir kaç isim de ben söyleyeyim esma, esme, çiçek , şahender, enda , melek, sude , ahsen, gökçe , ceylin, duru :)
oglumuz olsaydi ömür ayaz olcakti seviyorum bnde bu ismiBende bi kaç isim veim sana ben yaren koydum ömür . Defne , ada , maya
Buğlem
sure
elizan
lalin
pırıl
ilksen
aden
burçe
begüm.............
Asel de begendigim isimlerden ama esime cok tuhaf geliyoasel, rulin ,efsa ,tuğde
nehir, yağmur, eylül, ela, aslı, duygu, begüm, bengü, derya, pınar, cansu, ceren, masal, tuğçe, defne, nil, selin, pelin, sedef, beren, doğa....
Asel de begendigim isimlerden ama esime cok tuhaf geliyo
Aralarindan teki benim gercek adimbugun DEREN ve Ömür ismini buldum nasil sizce
ooff nedir bu eşlerin her isme itirazı :111: benimki de öyle, bazı kadınlar var, gönlünden geçen ismi koyuyor, kocası karışmıyor ya, o kadınlara imreniyorumkızımın DEREN isimli arkadaşı var, söylenşi çok güzel de manasızmış gibi sanki Ömür de erkeklere de konulduğu için
ben sana tuğsem ve burçe isimlerini önereceğim, hem değişik hem modern
merhaba bayanlar
bende bir kız annesi olduğumu öğrendimeğer oğlumuz olsa ismi hazırdı AYAZ olcaktı ama kıza hiç bişe yakıştıramıyoruz
Benim favorim ALYA ismi ama eşim hiç beğenmiyo..
zeynep,derin,duru,ecem,öykü,elif gibi güzel isimler akrabalarım tarafından kapılmış olmakta
sizin favori isimleriniz neler bana yardımcı olurmusunuz:26::26:
iki isimde olabilir
yakın çevremizde o isimdende var kalabalık ailede kötü'Berre' nasıl canım?
öykü kızımın ismi.
kıza ısım bulmak gercekten zor.
benım favorim çisem ırmak nehir
buarada Allah analıı babalı buyutsun sağlıkla kucagınıza almayı nasıp etsin inş.
merhaba bayanlar
bende bir kız annesi olduğumu öğrendimeğer oğlumuz olsa ismi hazırdı AYAZ olcaktı ama kıza hiç bişe yakıştıramıyoruz
Benim favorim ALYA ismi ama eşim hiç beğenmiyo..
zeynep,derin,duru,ecem,öykü,elif gibi güzel isimler akrabalarım tarafından kapılmış olmakta
sizin favori isimleriniz neler bana yardımcı olurmusunuz:26::26:
iki isimde olabilir
seçeneklere alalımeslem
esila olabilir.
asya komşumuz azra kuzenimin çocuğu:18::18:bende asya adını çok severim. azra isminide düşünebilirsin.
esra kuzenimin adı ama özgüde güzelmişSenin seçtigin isimlerden Ömür güzel canim...
Ona benzeyen bir isim geldi aklima: Özgü.
Ben kendi ismimi de öneriyorum: Esra. Peygamberimizin Miraç gecesinin ilk kismina verilen isim.
bız esımle unv tanıstık ozamandan berı Zeynep ısmını ıkımızde begenıyoruz..o yuzden pek sıkıntı yasamadık ısım konusunda.Eşim de melis ısmını teklıf ettı....kızımın adını Zeynep Melis koyduk.....Melis ısmı benım kızıma coooooooooook yakıstı...melis bal arısı demekmıs..masallah hıc 1 dakıka yerınde durmuyor..arı gıbı..bı orda bı burda:)1.5 yasında daha uykusu da sduzelmedı... o yuzden melıs adını pek tavsıye etmıyorum..bence sakıne falan koy:) bu arada Allah sagsaglım kucagına almayı nasıp etsın canım..sende saglıkla ınsallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?