Doğuma Hazırlık Kıza isim bulmak ne zor :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

MELİSin kotu anlamı neymıs canım hıc duymadım...bız balarısı dıye bılıoruz..

Bende bal arisi die baktim sobra nette ararken cocuklariniza bu isimleri vermeyin diye bi yazi okudum orda yaziyodu..suan net hatirlamiyorum bilgisayara gecince yazarim...ama sonucta bilmeden koydugunuz icin bisey olmaz

kızım olsaydı yasemin veya reyyan isimlerini düşünürdüm. çok beğeniyorum.. inşallah artık ikinciye kız olursa:)

kızım olsaydı yasemin veya reyyan isimlerini düşünürdüm. çok beğeniyorum.. inşallah artık ikinciye kız olursa:)
inş istediğiniz gibi olur
Özgü, ömür kulağıma hoş geldi...
Sağlıkla tamamına ersin inşallah.
teşekkürler

Melis, Yunan mitolojisinde 'tanrıça' demektir, şişman ve tembel anlamlarına da gelir.

bu canım

ben iki isim asla düşünmüyorum..
zeynep ismi çok hoşuma gidiyor.. klasik ama hiç eskimeyen klasik ve güzel bi isim.anlamı da babasının süsü demekmiş..eşime anlamını da söyledim. isim bulma işini bana bıraktığı halde kabul etmiyor.berilin daha güzel olduğunu düşünüyor sunduğum seçenekler arasında..
nasıl ikna edicem bilmiyorum anlamını öğrendiği halde dudak büküyor.başka isim de düşünebilirim hala kararsızım öyle tuhaf isimler de düşünmem sırf farklı olmak adına..çocuk sorun yaşamasın ilerde diye...

Kizimin ismi Erva(cesur demek ve Peygamber efendimizin halasinin ismi) ve cok begenerek koydum, herkesde cok sevdi..
2. kez hamileyim kizim olsaydi onun isminide Vera(gunahlardan kacinan demek) dusunuyorduk ama oglumuz olcagi icin oda Taha olacak insallah...

bizimki de erkek eger kız olsaydı ismi hazırdı Derin olcaktı çok istemiştim:) erkek için de Ege Ayaz istiyordum ben. benim kendi kombinimdi bu iki isim ama eşimle evlenmeden önce hep konuşurdk bebegmz olrsa ilerde Yağız koycaz dye. o yuzden şmdi onda karar kıldık:) ben de Derin ismini sana önercektm ama kapılmış diyorsun bi de ben Lavinya ismiyle Destina'yı çok begeniyorm

çok teşekkürler yardımlarınız için
ADA DEREN olcak bebeğimizin adı başka yakıştıramıyorum

Konu sahibi ve konuya dahil olan bir çok arkadaş kıza isim bulmanın zor olduğunu söylemiş.. Ben de tam aksini düşünüyorum 25 haftalık hamileyim ve oğlumuza henüz (hala) bir isim bulamadık.. Olabilecek bir fikir, kıyıda köşede dursun hiç bi'şey bulamazsak koyarız diyebileceğimiz bir alternatifimiz bile yok..

Şuan 3 kızım olsa üçüne de isim bulmuştum billahi Erkek annesi bir hamiş olarak, erkeğe isim bulmanın daha zor olduğunu keşfetmiş bulunmaktayım..

Kızınıza bir kaç isim önerisinde de ben bulunayım..

Bir kere Yağmur ismi bir kıza çok yakışıyor.. Aynı şekilde Defne de öyle..
Onun dışında değişik, modern bir isim derseniz Mina ve Zümra isimleri kulağa hoş geliyor..

Bir de Ekin var.. Yakın zamanda tanıdığım biri kızına koydu bu ismi ve çok sempatik durdu..

hala arıyor musunuz bilmiyorum ama birden duyup aşık olduğum bir isim birdaha da duymadım yanına da başka bir isim yakıştırdım kesinlikle o ikisini koyucam KAREN ; arapça farsça kökenli bir isim allahın sunduğu cennet meyvesi saf katıksız demekmiş ben ASYA KAREN koyacağım adını kızımın inşallah hem kulağıma hoş geliyor hem kimsede duymadım. karin olarak da varmış ama karen daha hoşumuza gitti bizim

kızım olursa eğer -- MİRAY koymayı düşünüyorum kısmetse. erkek ismi bulmak çok zor yengem hamileyken son güne kadar düşündük düşündük sonunda KEREM ALP koyduk .. allah herkese hayırlı evlatlar versin adına layık olsunlar inşallah..

Ayşe Sare, Asya, Elif, Mina, İkra uzaaar gider.. Kız ismi bulmak kolay da erkek ismine karar vermek daha zor olsa gerek..
Benim de bir kızım olacak inşaAllah.. Adını Ayşe Sare koyacağız kısmetse..

Yağmur, İnci, Mila, İdil, Nil, Ekin, Sedef, Cemre, Eylül, Eylem, İrem Ela, Defne

Son düzenleme:
bende de ayni sorun var ne isim koysak kizima :)) ama babasi ona daha ben bisey demeden elif im elifim diyor bile :) bi ara daha bebegiiz yokkennn bi isim kesfettimi sanmistim :) tusem diye bir isim :) meger ki varmis boyle bir isim :) vee bakin tersi de mesut yaziyorr esimin adi yanii :)) ama esim koydurmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…