- 28 Ağustos 2014
- 407
- 64
- 73
- Konu Sahibi siirdelisii
Unutmadim ama cok ozledim ona inanmak istiyorum bir gelip siirdelisii sen bana aldattin diyorsun ben oyle yapmadim falan dese inanicam o derece yanialdatıldıgını unuttun mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Unutmadim ama cok ozledim ona inanmak istiyorum bir gelip siirdelisii sen bana aldattin diyorsun ben oyle yapmadim falan dese inanicam o derece yanialdatıldıgını unuttun mu ?
Diyorum ya bana bir gelse aldatmadim dese inanicam.. Cunku inanmak istiyorum o gun yakalama olayinda aldattin falan dedim kabul etmedi git ara aldatmismiyim sor demistiİyide ona neden güveneceksiniz ki?Aldatan insana güvenilirmi
Unutmadim ama cok ozledim ona inanmak istiyorum bir gelip siirdelisii sen bana aldattin diyorsun ben oyle yapmadim falan dese inanicam o derece yani
Ulasmaktan ziyade bir seyleri kurtarmak cunku istedigim an ona ulasirim gururum el vermiyor sadece facebookta ekli whatsappta kayitli akrabalari ekli bende akrabayiz yani her turlu ulasiriz birbirimizebirgün bu dediklerine pişman olacaksın bunu bil
ama şuan ne dersek diyelim tek derdin ona ulaşmak
aslında anlıyorum![]()
Su siralar kendimi cok yalniz hissediyorum en yakin arkadasimda il disina gitti okumayakıtap okumanı tavsıye ederım
ahh ablacım nasıl güçlü olunur bilmiyorum kendimi resimlerine bakmaktan sosyal medyada giriş çıkış saatlerini kovalamaktan alamıyorum her yaptığına acaba bana mı demekten öylesine yoruldumki aptal gibi tek bir mesajını bekliyorum ben arayamam cunku gururum el vermiyor malesef ama sesinide çok özledimTabiki aldatmadim diyecek. Bu hep boyle olmustur. Kadinlar bir sekilde aldatildiysa hissediyor ve o hisler de hep dogru cikiyor. Erkeklerin de aldattim diyenini gormedim. Nasil hissediyorsan oyledir emin ol. Sana tavsiyem sakin kendine yenik dusup arama. Hayat devam ediyor. Bu kisiden once de yasiyordun. Bundan sonra da yasayabilirsin. Aldatilmis ve bosanmis bir anne olarak sunu soyleyebilirim merak etme olmezsin, oyle ya da boyle yasamaya devam ediyorsun. Bir an once toparlan ve degmeyecek biri icin hayatinin en guzel gunlerini heba etme.
Biraz kendinle uğraşman gerekiyor. Başka türlü unutamazsın onu. İçe, öze yani kendine dönmen gerekiyor. Eski 'şiirdelisii' olman gerekiyor. Seni ilk tanıdığı hale. Kendine öz güvenin olduğu hale. Bu kişi de senin için doğru kişi değil, artık bunu kabul etmen gerekir. Diyelim ki seni aradı ve yeniden başladınız. Sen artık eski sen olamazsın bu olaylardan sonra. Ben de senin gibiydim ama bu sevgi ya da özlemek değil, bu bağımlılık. İnsan her şeyi bile bile neden gurursuz olup bu kişinin aramasını ister ki, bağımlılık yüzünden tabi ki. Bu sevgi değil. Gerçek sevgi insanı özgür kılar, bağımlı yapmaz. Benim de sorunum buydu. Ben yeniden eski kendimi bulunca gerçekleri fark ettim. Bu tabi benim epey zamanımı aldı. Onsuz da nefes alabileceğimi, yaşamdan zevk alabileceğimi anlamam epey zamanımı aldı ama kendimi buldum. İnsan kendini bulunca da başkası olmadan da yaşayabiliyormuş bunu öğrendim. Şimdi kendi yaptıklarıma kızıyorum. Bunu sadece sen ya da ben yaşamadık. Herkes atlatabildiğine göre sen de atlata bilirsin. Ama önce kendini tanımakla başla. Kendini mutlu etmeyi öğren.ahh ablacım nasıl güçlü olunur bilmiyorum kendimi resimlerine bakmaktan sosyal medyada giriş çıkış saatlerini kovalamaktan alamıyorum her yaptığına acaba bana mı demekten öylesine yoruldumki aptal gibi tek bir mesajını bekliyorum ben arayamam cunku gururum el vermiyor malesef ama sesinide çok özledim
Kizlar bilen bilir 4.5 aylik sevgilim tarafindan aldatildim. Aldatilmak bir yana onu cok ozledim daha 1 hafta olucak ayrilali. Bana bir aciklama yapmasini ve ona inanmayi cok isterdim simdi bazilariniz salak misin diye soracak ama ben onu cidden cok ozledim cok masum temiz sevdim.. Aramaya yuzum yok gururum el vermiyor ama dayanmasida cok zorgitmiyor aklimdan dinledigim her sarkida sanki o var.. Onu daha sosyal medyadan silemedim ki kalbimden sileyim.. Oda beni silmedi sosyal medyadan bazen bana gondermeli icerikler paylasiyor ama sonrasinda hemen siliyor. Ben buna nasil dayanicam sebnem ferahin dedigi "sil bastan baslamak gerek bazen" bunu nasil yapicam gitmiyor aklimdan onu cok ozledim bayramda kesin gorucem onu dagilirim kesinlikle bana yardim edin lutfen
evet cok haklısın o yazdı bana aldatmadım senı vs diye acıklama yaptı bende tamam dedım meseleyı uzatmadım benle arasını ıyı tutmaya calısıyor anlamıyorum ne yapmaya calısıyor bıttı gıttı halbukı"sil baştan başlamak gerek bazen" kalıbı öyle her durumda hayata geçirilmez.geçirilemez durumlar vardır çünkü.
aldatılmakta onlardan birisi...
sen aldatılmakla aptal yerine konuldun, gerçekten sevilmedin ve değer verilmedin.aldatan insan bunu bile isteye yaptığı için bunu onun hatası olarak görmek ve affetmek çok yanlış bir karardır.bunun yanlış oldugunu hayat gösterir zaten.
bir de şu var,4.5 aylık sevgiliye bu kadar bağlanılır mı bu başlı başına saçma.. daha 1 hafta olmuş zaten. SABRET.
Sabret çünkü şu an ne duruma düşürülmüş olduğunun henüz farkında değilsin.hala lay lay lom aşığım ama alışmıştım ama kafasındasın..Sabret hele bir atlat şu "başımda kavak yelleri" hallerini..
İşte o zaman içine bir öfke dolacak,gerçekler suratına çarpacak sonra onu dağıtmak isteyeceksin.kendini daha fazla ezik konumuna düşürme.şimdiden nasıl bir muameleye tabi tutulduğunu objektif olarak değerlendirmeye başlasan iyi olur.
sen onu aldatsaydın şimdi adın "or..u" ya çıkarılmıştı bunu da UNUTMA.
cok büyük dimi canım?'onu daha sosyal medyadan silmedim ki,kalbimden sileyim'
bu nasıl Bi acıdır yarebbim..
ya aklımdan cıkmıyor ki daha simdi dusunuyorum ayrılıgımızın 1 hafta 2.gunu bu aylar olarak devam edıcek sonra kendıme donuyorum nerde hata yaptımda benı aldatabılecek konuma geldı dıyorum hoos o beni aldatmadı ya onun deyımıyleBiraz kendinle uğraşman gerekiyor. Başka türlü unutamazsın onu. İçe, öze yani kendine dönmen gerekiyor. Eski 'şiirdelisii' olman gerekiyor. Seni ilk tanıdığı hale. Kendine öz güvenin olduğu hale. Bu kişi de senin için doğru kişi değil, artık bunu kabul etmen gerekir. Diyelim ki seni aradı ve yeniden başladınız. Sen artık eski sen olamazsın bu olaylardan sonra. Ben de senin gibiydim ama bu sevgi ya da özlemek değil, bu bağımlılık. İnsan her şeyi bile bile neden gurursuz olup bu kişinin aramasını ister ki, bağımlılık yüzünden tabi ki. Bu sevgi değil. Gerçek sevgi insanı özgür kılar, bağımlı yapmaz. Benim de sorunum buydu. Ben yeniden eski kendimi bulunca gerçekleri fark ettim. Bu tabi benim epey zamanımı aldı. Onsuz da nefes alabileceğimi, yaşamdan zevk alabileceğimi anlamam epey zamanımı aldı ama kendimi buldum. İnsan kendini bulunca da başkası olmadan da yaşayabiliyormuş bunu öğrendim. Şimdi kendi yaptıklarıma kızıyorum. Bunu sadece sen ya da ben yaşamadık. Herkes atlatabildiğine göre sen de atlata bilirsin. Ama önce kendini tanımakla başla. Kendini mutlu etmeyi öğren.
Sevgiler...
suanda o mantıga cok ıhtıyacım var malesef yoksa ıyıce rezıl durumuna dusucemzaman gerekli
malesef
biz bayanlar böyleyiz
kandılırlmak indırılmak
hatta kendimizi bile bile ikna etmek te üzerimize yok
ama bazen de mantık gerekiyor işte