Biraz kendinle uğraşman gerekiyor. Başka türlü unutamazsın onu. İçe, öze yani kendine dönmen gerekiyor. Eski 'şiirdelisii' olman gerekiyor. Seni ilk tanıdığı hale. Kendine öz güvenin olduğu hale. Bu kişi de senin için doğru kişi değil, artık bunu kabul etmen gerekir. Diyelim ki seni aradı ve yeniden başladınız. Sen artık eski sen olamazsın bu olaylardan sonra. Ben de senin gibiydim ama bu sevgi ya da özlemek değil, bu bağımlılık. İnsan her şeyi bile bile neden gurursuz olup bu kişinin aramasını ister ki, bağımlılık yüzünden tabi ki. Bu sevgi değil. Gerçek sevgi insanı özgür kılar, bağımlı yapmaz. Benim de sorunum buydu. Ben yeniden eski kendimi bulunca gerçekleri fark ettim. Bu tabi benim epey zamanımı aldı. Onsuz da nefes alabileceğimi, yaşamdan zevk alabileceğimi anlamam epey zamanımı aldı ama kendimi buldum. İnsan kendini bulunca da başkası olmadan da yaşayabiliyormuş bunu öğrendim. Şimdi kendi yaptıklarıma kızıyorum. Bunu sadece sen ya da ben yaşamadık. Herkes atlatabildiğine göre sen de atlata bilirsin. Ama önce kendini tanımakla başla. Kendini mutlu etmeyi öğren.
Sevgiler...