- 12 Temmuz 2006
- 58.748
- 224.340
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #2.001
Bazı erkeklerin kalbi toplu taşıma gibidir, toplu taşıma nedir biliyor musunuz? Sabah işe giderken kullanırız voertuigen voor openbaar vervoer deniyor sizde galiba, heh işte bu bazı erkekler her durakta yolcu alır, oturan yolcu ve ayakta yolcu kapasiteleri yüksektir.Demek benide sevdi istedi bosbosuna yapmak veya denemej istemedi
suan fotoğraf gonderseydım halım battı elımde bardak dustu. gulmektenaha beylee
HAYIIRDIMBazı erkeklerin kalbi toplu taşıma gibidir, toplu taşıma nedir biliyor musunuz? Sabah işe giderken kullanırız voertuigen voor openbaar vervoer deniyor sizde galiba, heh işte bu bazı erkekler her durakta yolcu alır, oturan yolcu ve ayakta yolcu kapasiteleri yüksektir.
Mune etme böyle komplike cümleler kurma UmayaBazı erkeklerin kalbi toplu taşıma gibidir, toplu taşıma nedir biliyor musunuz? Sabah işe giderken kullanırız voertuigen voor openbaar vervoer deniyor sizde galiba, heh işte bu bazı erkekler her durakta yolcu alır, oturan yolcu ve ayakta yolcu kapasiteleri yüksektir.
Etme eyleme inanıyoro yenge diyen arkadaşıyla haber falan göndersin yani ay ne bileyim. valla gerildim en son kız beni takmıyor bile
koca meraklısıNasi yapcam peki
zeka sıfırMune etme böyle komplike cümleler kurma Umaya
bazıları da Schipol gibidir. inen kalkan belli olmaz.HAYIIRDIMay mune ablacim
Güzel ablacım. Umay buna okey veriyor. O taşıta binmek istiyor. Durakta ve sabırsız. N'olur konuyu kapatın.Bazı erkeklerin kalbi toplu taşıma gibidir, toplu taşıma nedir biliyor musunuz? Sabah işe giderken kullanırız voertuigen voor openbaar vervoer deniyor sizde galiba, heh işte bu bazı erkekler her durakta yolcu alır, oturan yolcu ve ayakta yolcu kapasiteleri yüksektir.
Kurban olayım yapmayın. Ona bile umutlanıyor, bir yerim var hiç yoktan diye. 2.3.4....... 1000. olmak umrunda değil, yeter ki olsun.Bazı erkeklerin kalbi toplu taşıma gibidir, toplu taşıma nedir biliyor musunuz? Sabah işe giderken kullanırız voertuigen voor openbaar vervoer deniyor sizde galiba, heh işte bu bazı erkekler her durakta yolcu alır, oturan yolcu ve ayakta yolcu kapasiteleri yüksektir.
nedemek koca meraklısıVallaha iyiki varsiniz kiz kizlar memnun oldum ilk basta banlayip gideyordom daiyi kaldim burda yani
E hani kızıyordun ya bize yok dalga geçtiniz yok yargıladınız yok konuyu uzattınız. Aman ha sakın bizi de takıntı haline getirmeVallaha iyiki varsiniz kiz kizlar memnun oldum ilk basta banlayip gideyordom daiyi kaldim burda yani
ay inansın ya. karısı falan duysun adamın bunun da ailesi duysun el atsınlar olayaEtme eyleme inanıyor
Bazen iste komikE hani kızıyordun ya bize yok dalga geçtiniz yok yargıladınız yok konuyu uzattınız. Aman ha sakın bizi de takıntı haline getirme
Biz sana evlenme demiyoz hobi olarak gene evlen. Başka koca bul. Bekar.Ebde
Kalmak zorrrr
zorrr
Haklısın senın için cok zor cok kaldın..Ebde
Kalmak zorrrr
zorrr
Tabi olay ağır fake değilse. Ben bu aşka olan inancımı kaybettim elaay inansın ya. karısı falan duysun adamın bunun da ailesi duysun el atsınlar olaya
Yanlış yanlışla düzelmez baksana unutmasın diye çabalar gösteriyor Tanrım hidayet versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?