Kizacaksiniz ama

Kizacaksiniz ama ben onu hala unutamadim..
Icim yandigi halde
Hala unutamadim ya nasil bir ask acisi dir bu ? Kendime de gelemiyorum kac aydir..
boyle vicdansiz oldugunu da sanmiyorum beni sevmemeyle..
Senin canın anne terliği yemek istiyor herhalde değilmi,o kadar söyledik sana halamı unutamadım diyebliyorsan yazık sana yazık.
Gencecik kızsın aklını başına topla..

Kizacaksiniz ama ben onu hala unutamadim..
Icim yandigi halde
Hala unutamadim ya nasil bir ask acisi dir bu ? Kendime de gelemiyorum kac aydir..
boyle vicdansiz oldugunu da sanmiyorum beni sevmemeyle..
Psikolojik destek al. İçindeki yarım kalmışlık hissinden dolayı böyle hissediyorsun.Başta onun evli olduğunu bilmiyormuşsun ama artık biliyorsun. Hala onunla beraber olmak istemen hiç etik değil. Sen böyle üzülürken o eşiyle beraber hayatına devam ediyor. Bırak ne hali varsa görsün, artık sen de hayatına devam et

Neyine takılıyorsun ki,bahsettiğin adam evli farkındamısın,senin 3-5 gün gönül eğlendireceğin ökzü evli.
Senle konuşur oradan karısının koynuna girer bilmem anlayabildin mi...
Bu çok doğru sakın öyle bi hata yapma zaten üzülen sen olursun bugün senin için onu terk ederse yarın başkası için seni terk eder konuyu bilmiyorum ama olan sana olur o yüzden onu hatırlatacak şeyleri at sil yak sosyal medyadan engelle

Neyine takılıyorsun ki,bahsettiğin adam evli farkındamısın,senin 3-5 gün gönül eğlendireceğin ökzü evli.
Ama oda seviyordu gibi , ben artik geceleri zor uyuyorum herseyim geride kaldi

Ama oda seviyordu gibi , ben artik geceleri zor uyuyorum herseyim geride kaldi
Birkaç sene sonra bunları hatırlayınca ne kadar cahilmişim diyeceksin. Eşini aldatacak kadar karaktersiz olan bu adam çok güzel seviyor-muş gibi yapabilir. Bu kadar ciddiye alma herkesi. Onunla var olmadın, onsuz da ölmezsin. Kendine gel daha 19 yaşındasın ya git yaşıtlarınla flörtleş

Ben
Ama belkide ben dek geldim tek ? Aldatan adam degildir ? Ben geldim orya ulasti hesap acti fake yeni felan yani

Canım ben senin konularını okudum sen 2 kadın olmaya bile razısın afedersin ama bu çok ağır bisi ya insan bunu kendine nasıl yakıştırır adam sana gel dese gideceksin yasin küçük ama iyi kötüyü ayırabilecek yaştasin sana burda ne söylenirse soylensin çokta umrunda olmaz yani uygulamazsın allah sonunu hayır etsin ne diyim

Napayim cok sevdim kalbimi verdim bir anda kandim inandim. Baglandim baglanmak cok kotu birseymis ya.

Gulunecek ne var ki
Gülmüyorum ama gülünücek haldesin yapma etme evli o evli karısı var kendini herşeyden önce o kadının o annenin yerine koy benim kocam böyle yapsa yemin ediyorum kocamı da o kadını da parçalarım bulurum ağzını yırtar eline veririm yuvamı yıkmaya çalıştığı için yaşıtlarınla git eğlen sevgili ol yeni insanlar tanı

Kardeş adam senin ne kadar kanmaya meyilli , saf olduğunun farkında yatağa atana kadar da her şeyi der, dedirtir. Allah aşkına ailen seni gerekirse bağlasın Türkiye ye göndermesin ya hu, güya önceki gün herkese hak vermiştin, kendine çeki düzen veriyordun. Sen akıllanmazsın ama şunu bil o ölüp biten erkekler maalesef gün sonunda karılarının koynuna giriyor ve aynı şeyleri onlara fısıldıyor, senin gibi aşşırı saf ,aşık genç kızlarımız da buradan doktor soruyor nasıl dikim yama falan yaptırırım diye. Iyiden anlamıyorsun, kötüden anlamıyorsun ille başına bir şey mi gelmesi gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…