- 1 Aralık 2020
- 619
- 111
- 18
- 24
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
Konu evli erkektiÖncesini bilmediğimiz için bir şey diyemiyoruz
Senin canın anne terliği yemek istiyor herhalde değilmi,o kadar söyledik sana halamı unutamadım diyebliyorsan yazık sana yazık.Kizacaksiniz ama ben onu hala unutamadim..
Icim yandigi halde
Hala unutamadim ya nasil bir ask acisi dir bu ? Kendime de gelemiyorum kac aydir..
boyle vicdansiz oldugunu da sanmiyorum beni sevmemeyle..
Takintili insanimSenin canın anne terliği yemek istiyor herhalde değilmi,o kadar söyledik sana halamı unutamadım diyebliyorsan yazık sana yazık.
Gencecik kızsın aklını başına topla..
Neyine takılıyorsun ki,bahsettiğin adam evli farkındamısın,senin 3-5 gün gönül eğlendireceğin ökzü evli.Takintili insanimoff nefret ediyorum bu huyumdan
Psikolojik destek al. İçindeki yarım kalmışlık hissinden dolayı böyle hissediyorsun.Başta onun evli olduğunu bilmiyormuşsun ama artık biliyorsun. Hala onunla beraber olmak istemen hiç etik değil. Sen böyle üzülürken o eşiyle beraber hayatına devam ediyor. Bırak ne hali varsa görsün, artık sen de hayatına devam etKizacaksiniz ama ben onu hala unutamadim..
Icim yandigi halde
Hala unutamadim ya nasil bir ask acisi dir bu ? Kendime de gelemiyorum kac aydir..
boyle vicdansiz oldugunu da sanmiyorum beni sevmemeyle..
Bu çok doğru sakın öyle bi hata yapma zaten üzülen sen olursun bugün senin için onu terk ederse yarın başkası için seni terk eder konuyu bilmiyorum ama olan sana olur o yüzden onu hatırlatacak şeyleri at sil yak sosyal medyadan engelleNeyine takılıyorsun ki,bahsettiğin adam evli farkındamısın,senin 3-5 gün gönül eğlendireceğin ökzü evli.
Senle konuşur oradan karısının koynuna girer bilmem anlayabildin mi...
Neyine takılıyorsun ki,bahsettiğin adam evli farkındamısın,senin 3-5 gün gönül eğlendireceğin ökzü evli.
Ama oda seviyordu gibi , ben artik geceleri zor uyuyorum herseyim geride kaldiPsikolojik destek al. İçindeki yarım kalmışlık hissinden dolayı böyle hissediyorsun.Başta onun evli olduğunu bilmiyormuşsun ama artık biliyorsun. Hala onunla beraber olmak istemen hiç etik değil. Sen böyle üzülürken o eşiyle beraber hayatına devam ediyor. Bırak ne hali varsa görsün, artık sen de hayatına devam et
Birkaç sene sonra bunları hatırlayınca ne kadar cahilmişim diyeceksin. Eşini aldatacak kadar karaktersiz olan bu adam çok güzel seviyor-muş gibi yapabilir. Bu kadar ciddiye alma herkesi. Onunla var olmadın, onsuz da ölmezsin. Kendine gel daha 19 yaşındasın ya git yaşıtlarınla flörtleşAma oda seviyordu gibi , ben artik geceleri zor uyuyorum herseyim geride kaldi
BenNeyine takılıyorsun ki,bahsettiğin adam evli farkındamısın,senin 3-5 gün gönül eğlendireceğin ökzü evli.
Ama belkide ben dek geldim tek ? Aldatan adam degildir ? Ben geldim orya ulasti hesap acti fake yeni felan yaniBirkaç sene sonra bunları hatırlayınca ne kadar cahilmişim diyeceksin. Eşini aldatacak kadar karaktersiz olan bu adam çok güzel seviyor-muş gibi yapabilir. Bu kadar ciddiye alma herkesi. Onunla var olmadın, onsuz da ölmezsin. Kendine gel daha 19 yaşındasın ya git yaşıtlarınla flörtleş
Bacım unut onu unut evli ve çocuğu var yapma gözünü seveyim bi yuvayı yıkmak kolay mı onun karısının ahı tutuyor belki de yuva yıkanın yuvası olm
Gulunecek ne var kiYakin arkadasi d 2/3 hafta sonra yenge napiyon felan seyler yazdi aceba o mu yazdittirdi gibi bi hisim vardi
Karısının çocuklarının hakkına giriyorsun yaptığın yanlış farkındasın ama hala devam ediyorsun erkeklerin soyu kurumadı heralde bulursun bekar dengine birini.Konu evli erkekti
Napayim cok sevdim kalbimi verdim bir anda kandim inandim. Baglandim baglanmak cok kotu birseymis ya.Canım ben senin konularını okudum sen 2 kadın olmaya bile razısın afedersin ama bu çok ağır bisi ya insan bunu kendine nasıl yakıştırır adam sana gel dese gideceksin yasin küçük ama iyi kötüyü ayırabilecek yaştasin sana burda ne söylenirse soylensin çokta umrunda olmaz yani uygulamazsın allah sonunu hayır etsin ne diyim
Gülmüyorum ama gülünücek haldesin yapma etme evli o evli karısı var kendini herşeyden önce o kadının o annenin yerine koy benim kocam böyle yapsa yemin ediyorum kocamı da o kadını da parçalarım bulurum ağzını yırtar eline veririm yuvamı yıkmaya çalıştığı için yaşıtlarınla git eğlen sevgili ol yeni insanlar tanıGulunecek ne var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?