Kizacaksiniz ama

Bu adamlar hep mi boyledir yoksa ilk defa mi oldular
hepsı boyle. hepsi boyle domuzlar içlerınde eslerıne saygı sevgı wvlılıgın temelını bılen istısnadı ama otur insanlarla tanişmak senın elınde. şuanku dengesızlıklerın devam edersen senın sonun p. k yolu

hepsı boyle. hepsi boyle domuzlar içlerınde eslerıne saygı sevgı wvlılıgın temelını bılen istısnadı ama otur insanlarla tanişmak senın elınde. şuanku dengesızlıklerın devam edersen senın sonun p. k yolu
Peki son soru , neden boyle varliklar ki ? Canlarimi sikiliyor yoksa tamamen merak amaci

Boyle deme bak gercekten birbirmizi gormuyoruz felan ama da , agir laflar ediyorsun sana gore hos ama benim belki kalbimi kiriyorsun? Sonucta Allah var simdi herkes tamam hata yapabilir ama sen bilerek suan yuzume camur atiyorsun. Herkesin karakteri ayri . Kimisi evde tecacuz edilip icine kapaniyor kimisi mutluluk bulamiyor kaniyor herkes ayri. Rica ediyorum yapma.
yavrum bak şöyle şeyler yazdığını görüyorum yine kıyamıyorum sana...
Ama genede onun yakinindayim olurdum ;(
ama bunu
Umayın mutfak tüpüne benzeyen sevgülüsünün o saf ve temiz aşkını da görebilecek miyiz? 🤩
ay araya bu girmiş ama çok güldüm hahahah mutfak tüpü mü hahaha,Allah iyiliğinizi versin :KK53: :KK53: :KK55: :KK55:
Demek benide sevdi istedi bosbosuna yapmak veya denemej istemedi
ve bunu görünce yine delleniyorum umay!! yavrum biz ne desek sen almayacaksın, neden hala buralardasın o zaman?

yavrum bak şöyle şeyler yazdığını görüyorum yine kıyamıyorum sana...

ama bunu

ay araya bu girmiş ama çok güldüm hahahah mutfak tüpü mü hahaha,Allah iyiliğinizi versin :KK53: :KK53: :KK55: :KK55:

ve bunu görünce yine delleniyorum umay!! yavrum biz ne desek sen almayacaksın, neden hala buralardasın o zaman?
bak sizi cok sevdim. Gene bir yandan anliyorsunuz ve sakince konusuyorsunuz. Dedikleriniz aklimda ama burda birileri bana hep dalga laf sokarsa bende sinirleniyorum ve aklima girmiyor

bak sizi cok sevdim. Gene bir yandan anliyorsunuz ve sakince konusuyorsunuz. Dedikleriniz aklimda ama burda birileri bana hep dalga laf sokarsa bende sinirleniyorum ve aklima girmiyor
canım,güzelim,kuzucum... bak vallahi çok üzülüyorum,burada yorum yapan herkes aslında öfkeden çok üzüntü duydu senin için... ama sen ısrarla demek ki beni de sevdi falan dedikçe herkes sinirlenmeye başladı...

155 sayfa yazılmış,hepsi mi dalgaydı? hayır! en başta,bak Mune hanım bile geldi senin için yorum yazdı,tavsiye verdi o kadar site işinin arasında...

ama sen ısrarla ''ama ama ama'' diye cümleler kurdun.

boş ver milleti,sence haksız mıyız biz? bana bunu söyle.

canım,güzelim,kuzucum... bak vallahi çok üzülüyorum,burada yorum yapan herkes aslında öfkeden çok üzüntü duydu senin için... ama sen ısrarla demek ki beni de sevdi falan dedikçe herkes sinirlenmeye başladı...

155 sayfa yazılmış,hepsi mi dalgaydı? hayır! en başta,bak Mune hanım bile geldi senin için yorum yazdı,tavsiye verdi o kadar site işinin arasında...

cıldırttı bızı resmen kumalıgı normal goruyor gelde dovme bunu

Biktim yemin ederim senden s, su yazismalarindan aklina basmiyor mu kizm senin gercekten cinlendim artik istesem bi sekilde giderim ona ama ben sizden yardim acimi hafifletmek amaci yol icin icimi actim yazdim siz her seyi baska yerden oynatiyorsunuz dedigim seyi A dan C ye donusturuyorsunuz ? Aklinizi degistirdin benim laflarimi degistiriceginize
Senin de hoşuna gidiyor. Kışkırtan mesajlara cevap veriyorsun bir tek. Kaç defa sordum neden cevap vermiyorsun diye hala cevap yok. :işsiz:

cıldırttı bızı resmen kumalıgı normal goruyor gelde dovme bunu
yav vallahi haklısınız,özelden de buradan da saatlerce konuştum, anlayışla yaklaştım.

çoğu üye öyle yaptı. ama hala ısrarla kabul etmiyor,delirmek üzereyim!

bakın ilk sayfaları okudunuz mu bilmiyorum ama çok uğraştım/uğraştık. ama olmuyor yok,yine olmuyor! :işsiz: :KK1:

yav vallahi haklısınız,özelden de buradan da saatlerce konuştum, anlayışla yaklaştım.

çoğu üye öyle yaptı. ama hala ısrarla kabul etmiyor,delirmek üzereyim!

bakın ilk sayfaları okudunuz mu bilmiyorum ama çok uğraştım/uğraştık. ama olmuyor yok,yine olmuyor! :işsiz: :KK1:
okumazmıyım konuya sayesınde cok hakimim. evde konumuz bıle umay hanım oldum. agzın ortasına vuracagım bıtane

ben bizi trollemeye başladığını düşünmeye başladım.. sanki gerçekten de seni ikna etme çabalarımızla eğleniyor gibisin umay ... :KK43:

Hayir sizde haklisiniz goruyorum kendim de diyorum dogru bak diye ama o anlari ben yasadim. Ben gordum. Yuzyuze herseyi yasadim o kadar gercekci gibiydi ki.. Tamamen kalbimi verdim ya bir anda da boyle birsey gormek duymak sanki dunyan basina yikilmis gibi cok geceleri sinirden agladim keske basima baska bisey gelseydi de “bu” gelmeseydi diye cunku bunun gibisinin baska bir acisi yok (herkes ayri) bana gore bu en acisi benim ic dunyamda.. Simdi de kirlenmis kullanilmis hissediyorum bunlari ve daha fazlasini iyi yonden acmak istiyorum ama damga veya laf sokma yiyorum bende uzuluyorum anneme fazla bisey diyemiyorum benide anlayin normal bisey degil diyebilcek annem tabi saygi duyan bir insan 1/2 kez konusur ama benim ilk kez basima geldigi icin ona surekli gidemem ondan burayi actim size danistim. Kabul bazen inad edip dinlemedim ama hepsi soru isaretlerdi kafamda.

Back
X