- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi UmayBabacan20
- #2.361
nıye bence gıt. sen normal degılsınSoyledi ben istemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nıye bence gıt. sen normal degılsınSoyledi ben istemedim
Kesinlikle bunda kişilık bozuklulugu varnıye bence gıt. sen normal degılsın
Bunda kişilik bozuklulugu varBuldum. Bu kız borderline.
Yok artik lutfen ama bak yeniden soyluyorum rica ediyorum boyle seyleri deme bak dalga gecme de dedim boyle konusma da dedim hala devam ediyorsun bak komik degil suan can yaktigini farkindamisin ?belkı bu adam hıc olmadı hayatında sen yazıp cızıyorsun
canın yanıyorsa ıyı aklın basına gelır anca sen malmisın kızım adam senı p. k yoluna goturecek kapatması olacaksın halen canım acıyor dıyorsun senın o zekanı....... yapayım. oldumu mıkropYok artik lutfen ama bak yeniden soyluyorum rica ediyorum boyle seyleri deme bak dalga gecme de dedim boyle konusma da dedim hala devam ediyorsun bak komik degil suan can yaktigini farkindamisin ?
Kızım bi dur ya tam iletişim kurmaya başlıyoruz yine kışkırtacak şeyler yazıyorsunbelkı bu adam hıc olmadı hayatında sen yazıp cızıyorsun
kız ne edeyım. bende hatlar kopuyorKızım bi dur ya tam iletişim kurmaya başlıyoruz yine kışkırtacak şeyler yazıyorsun![]()
Al bak anlayan bu da oldu beni bi tek bu degismiyor rica ettim yalvardim hala devam ediyorKızım bi dur ya tam iletişim kurmaya başlıyoruz yine kışkırtacak şeyler yazıyorsun![]()
haspam... yeminle yesınler senı o kartzamparaAl bak anlayan bu da oldu beni bi tek bu degismiyor rica ettim yalvardim hala devam ediyor
Sen boşver onu annem, söyle niye gitmek istemedin psikiyatriye?Al bak anlayan bu da oldu beni bi tek bu degismiyor rica ettim yalvardim hala devam ediyor
Istemiyorum kendimi orda felan dusundum kac kez ama anlamazlar beni dusundumSen boşver onu annem, söyle niye gitmek istemedin psikiyatriye?
Aşkım sen bekliyorsun ki '' Evet adam sana çok aşık, aşk için herşey mübah, git kuma ol, adam ve karısı ile üçlü üçlü takıl. '' diyelim. Ama demicez.Al bak anlayan bu da oldu beni bi tek bu degismiyor rica ettim yalvardim hala devam ediyor
Beklemiyorum oyle birsey ben sadece sorulari sordum bu sorularla da siz kendiniz cikarttiniznboyleAşkım sen bekliyorsun ki '' Evet adam sana çok aşık, aşk için herşey mübah, git kuma ol, adam ve karısı ile üçlü üçlü takıl. '' diyelim. Ama demicez.
kartzamparayı unutur dıyeSen boşver onu annem, söyle niye gitmek istemedin psikiyatriye?
Burda anlatınca daha kötü oluyor ama sanki? Bir deneseydin, belki anlardı seni?Istemiyorum kendimi orda felan dusundum kac kez ama anlamazlar beni dusundum
tek kale maç yapsın vallaAşkım sen bekliyorsun ki '' Evet adam sana çok aşık, aşk için herşey mübah, git kuma ol, adam ve karısı ile üçlü üçlü takıl. '' diyelim. Ama demicez.
Bekliyorsun..............Beklemiyorum oyle birsey ben sadece sorulari sordum bu sorularla da siz kendiniz cikarttiniznboyle
emın ol ıyıleşirdınIstemiyorum kendimi orda felan dusundum kac kez ama anlamazlar beni dusundum