- 1 Aralık 2020
- 619
- 111
- 18
- 24
- Konu Sahibi UmayBabacan20
- #2.421
Gel beraberdunden meraklı haspam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel beraberdunden meraklı haspam
Saka maka zilli oynamayi severimdunden meraklı haspam
banamı zilli dıyorsun haspam ben oynamayı sevmemSaka maka zilli oynamayi severim(sadece ODADA)
Hayir ben zillilerle oynamayi sverim diyombanamı zilli dıyorsun haspam ben oynamayı sevmem
yok sen oyna ben izleyeyimGel beraber
kıvırma hemenHayir ben zillilerle oynamayi sverim diyom![]()
Tamam geliyorum hazirlanyok sen oyna ben izleyeyim
kuz umay oynadıgına gore bu senın kartzamparayı unuttun vayy aşkın bukadarmiş he
sende ne meraklısın gelmeye sen bana gelme kartzamparayı bulTamam geliyorum hazirlan![]()
işte geldı ıtırafonun gibi sende baslama ya oda sevgime inanmiyordu
Tamam gaz verdin baysende ne meraklısın gelmeye sen bana gelme kartzamparayı bul
nereye gıTamam gaz verdin bay
Ya moralimi bozdn. Aklima her sey geri geldi disarda beni bulmasi engeli kaldir demesi insan. Icinde sonra ben dedim karina cocguma fit diye oda zor durumda kaldi ama hep mucadeleri etti hepsini . Offffff vallaha hatirlatmayin yanereye gı
yaa sen erkeksin ama kanıtlayamıyorumYa moralimi bozdn. Aklima her sey geri geldi disarda beni bulmasi engeli kaldir demesi insan. Icinde sonra ben dedim karina cocguma fit diye oda zor durumda kaldi ama hep mucadeleri etti hepsini . Offffff vallaha hatirlatmayin ya
Biktim yayaa sen erkeksin ama kanıtlayamıyorum![]()
Ben ne diyorum sana ?basrol oyuncusu erkek cıktı![]()
neeee de heleBen ne diyorum sana ?