- 19 Mayıs 2020
- 47.792
- 214.774
- 598
- Konu Sahibi UmayBabacan20
- #2.401
YouTube den bağlantı kopyalamayı.neyı can
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YouTube den bağlantı kopyalamayı.neyı can
can onu bende bilmiyorum kıYouTube den bağlantı kopyalamayı.
Iste bunu bilmeissiniz abska seyleri bilirsiniz hayreeeeetcan onu bende bilmiyorum kı
aklınca sen bıze lafmı soktun. Mahmut amcaIste bunu bilmeissiniz abska seyleri bilirsiniz hayreeeeet
Mesaj ekranında üstte iç içe geçmiş zincir işaretiyle resim var. Onun sağındaki 3 noktaya tıkla. Soldan 3. Seçenek link yapıştırıp video koymak için. Hadi kolay gelsinYouTube den bağlantı kopyalamayı.
Umay baba.aklınca sen bıze lafmı soktun. Mahmut amca
Link youtube uygulamasından nasıl kopyalanıyor?Mesaj ekranında üstte iç içe geçmiş zincir işaretiyle resim var. Onun sağındaki 3 noktaya tıkla. Soldan 3. Seçenek link yapıştırıp video koymak için. Hadi kolay gelsin![]()
Ya tamam tadında bırak sen de artık öf.Iste bunu bilmeissiniz abska seyleri bilirsiniz hayreeeeet
Orda yaziyor bunu paylas diye onun ustune bas kopya etme yeri var gri ona basLink youtube uygulamasından nasıl kopyalanıyor?
ah umay sen gıderken ben donuyordum bebişUmay baba.
Polo sus artiqqqqah umay sen gıderken ben donuyordum bebiş
sureklı bas bas IsteOrda yaziyor bunu paylas diye onun ustune bas kopya etme yeri var gri ona bas
HaydaaLink youtube uygulamasından nasıl kopyalanıyor?
aaaa ask olsun dalırırım abıcımPolo sus artiqqqq
Sağol aşkım.Orda yaziyor bunu paylas diye onun ustune bas kopya etme yeri var gri ona bas
Sağol aşkım.
Al göbek at az neşen yerine gelsin
.
Sağol aşkım.
Al göbek at az neşen yerine gelsin
.
dunden meraklı haspamYapiyrum simdi![]()