- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi UmayBabacan20
Len ben miami de yaşayabilceğim evlilik teklifini reddetmişim bır kere lafını yapmadım mıllet diyor şarkılar açıyordu seviyor diyor afhjjjTam bir Drama Queen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Len ben miami de yaşayabilceğim evlilik teklifini reddetmişim bır kere lafını yapmadım mıllet diyor şarkılar açıyordu seviyor diyor afhjjjTam bir Drama Queen.
Yaban yapmaaaa yapmaaaaSeni seviyordu, çok aşıktı o yüzden yaptı.
canım dıyorum adam evlı belkı cocugu var aklını al basına 2cı kadınmı olacaksın. o kadına bunu yapıyorsa sana sana gayet boynuz takar bıraz aklını kullan dıyecegımde nerdeHayir ? Bak hrkes yanlis anliyor ama ozaman neden cokca kossun istemedigim halde haberim oldugunda neden desin kaybetmemek icin ? Muzikler acti sarki herseyi
Unut sen onu.Aklini başına al.Baskasinin mutsuzlugu sana mutluluk vermez.Bugun o kadına yapan yarin sana yapmaz mi???Suan konumun ne??Kendine yakistirdiklarini sana ben yakistirmiorum.Kizacaksiniz ama ben onu hala unutamadim..
Icim yandigi halde
Hala unutamadim ya nasil bir ask acisi dir bu ? Kendime de gelemiyorum kac aydir..
boyle vicdansiz oldugunu da sanmiyorum beni sevmemeyle..
Bunu duymak istiyor, diğerlerini algılamıyor ne yapayımYaban yapmaaaa yapmaaaa![]()
Eee işte sevmiyor anla yav adam evli karısının yanındaydı belli ki onada kadının biri taktı vs dıye zırvaladıAma ondan sonra da en son boyle olmustu.
telefonlarimi messengerdan gec aramaya basladi 15 dakkaya ariyca deyip ertesi gun 5 de aradi oglen felan sonra ben gormemissim yarim saat aonra yeniden aradim sonra iste goruldu atmis 2 saat sonra yeniden aradim
Belki kizmistir die dusundum sonra iste acti bi degisik soguk gibi konustu bana
Sonra iste biseyle diycekti ama cafedeydi sonra dedi 5 dakkaya aricam ama halbuki hep oyle deyip acmiyor veya taaa gec aciyor neyee dedim
Kapama dedim Bende benim icin musait olsana felan dedim aonra iste dedi pesimi biraksana ya pesimi niue birakmiyon engellicem veya engelle dedi hatirladifima gore oyleydi Sonra iste bende bundan aonra hersey benim icin bitti defoo git hidaha asla ulasma bana bir yerden dedim sonra iste engelledim o sira sonra arkadasin hesabindan aradi 2 kez acmadim sonra 2 gn sonra hesabi kapatti?
Karisinin haberi yok kiEee işte sevmiyor anla yav adam evli karısının yanındaydı belli ki onada kadının biri taktı vs dıye zırvaladı
Hayir cafedeydi o siraEee işte sevmiyor anla yav adam evli karısının yanındaydı belli ki onada kadının biri taktı vs dıye zırvaladı
hosunamı gidiyor senınKarisinin haberi yok ki
Hayir ablacim isi cozmek istiyorum benim sucum mu en son da diye felancanım sen işine gelenı algılıyorsun gıt 2cı kadın ol sana mutluluklar artık camdan yolunu beklersın ilk karısından vakıt bulursa sana gelır sınır ettın benı ya![]()
Bacım yok zaten belliKarisinin haberi yok ki
Avukatımısın senHayir cafedeydi o sira
kac yasındasın sen cıtttenHayir ablacim isi cozmek istiyorum benim sucum mu en son da diye felan
sence olsa suan bu boyle rahat olurmuyduBacım yok zaten belli![]()
Ama demek ki yanında birileri vardı dimi ya da başka bir kadın ? Burda tek masum her şeyden habersiz eşiHayir cafedeydi o sira
Derken? Ben duydum o sira cafedeydi dedim ya yazdigimda orda nie hemen atarlaniyorsunuz kiAvukatımısın sen
Adam kim bilir kaç kadınla takılıyorsence olsa suan bu boyle rahat olurmuydu
evlı. cocuklu adam gönul eylendırıyor oldumuDerken? Ben duydum o sira cafedeydi dedim ya yazdigimda orda nie hemen atarlaniyorsunuz ki
Ne alaka ? Şu cevabı yazmadan geçemiycem sen de evli bi adamın maşası olmuşun çokta şey yapma yaniPeki esi nasil ki de boyle birsey yapabiliyor ?