- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi UmayBabacan20
konu sahıbı bunu anlamamak için can cekışiyor resmenAdam kim bilir kaç kadınla takılıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu sahıbı bunu anlamamak için can cekışiyor resmenAdam kim bilir kaç kadınla takılıyor![]()
Hayır elektra adam Umaya aşık hemde kör kütük, şarkılar açmiş onun için, yok sayamazsin bunları.Adam kim bilir kaç kadınla takılıyor![]()
Beni gordukten sonrw orda iste yeni hesap acti fake ben gittikten aonra da gitti yani bendim sadece zaten dedi birgun gidersen hesap da gide die sonra k siralar dediydiim ozmn kapatmadan ara frlwn sonra dedi kapatmicam degil sadece girmeyecem dedi , yaniAdam kim bilir kaç kadınla takılıyor![]()
sen bu cevabı verecek kadar cok dusundunmuPeki esi nasil ki de boyle birsey yapabiliyor ?
gozum cıksın verem olmazsa ıyıdır kartzamparaHayır elektra adam Umaya aşık hemde kör kütük, şarkılar açmiş onun için, yok sayamazsin bunları.
Ya deme deme inancak afhjkkHayır elektra adam Umaya aşık hemde kör kütük, şarkılar açmiş onun için, yok sayamazsin bunları.
bu verem olmasın hasretlıktenBeni gordukten sonrw orda iste yeni hesap acti fake ben gittikten aonra da gitti yani bendim sadece zaten dedi birgun gidersen hesap da gide die sonra k siralar dediydiim ozmn kapatmadan ara frlwn sonra dedi kapatmicam degil sadece girmeyecem dedi , yani
emın degılımYa deme deme inancak afhjkk
Tamam da ben olanlari soyluyorum ? Bitti gitti hesap gitti ee ozmn benimnicin acmis ?bu verem olmasın hasretlıkten
Kartzampara Umayi fena kandırmış ama bir sözüyle bu kız onun peşinde pervane olur malesef.gozum cıksın verem olmazsa ıyıdır kartzampara
19 muskac yasındasın sen cıttten
Kemik yaşı o bikerem19 mus![]()
yok bıtanem. o baskası için acıldı bu kartzampara. senın gıbılerını tuzagına dusurmek için. gozu cıksın. onunTamam da ben olanlari soyluyorum ? Bitti gitti hesap gitti ee ozmn benimnicin acmis ?
Tabi senin için açmış, aşka bakar mısın, senin için sosyal medya hesabı açmış. Ömrümde görmedim böyle aşkıTamam da ben olanlari soyluyorum ? Bitti gitti hesap gitti ee ozmn benimnicin acmis ?
masallah..19 mus![]()
Ya dalga gecmeyiniz , ama baskalariyla konussa yapar mi bunu hayir ? Hersey cok tesaduf ben geldim acildi gitti , ve gitti?Tabi senin için açmış, aşka bakar mısın, senin için sosyal medya hesabı açmış. Ömrümde görmedim böyle aşkı![]()
aska bak beKartzampara Umayi fena kandırmış ama bir sözüyle bu kız onun peşinde pervane olur malesef.
benı boyle sevdilerde benmı istemedımYa dalga gecmeyiniz , ama baskalariyla konussa yapar mi bunu hayir ? Hersey cok tesaduf ben geldim acildi gitti , ve gitti?
Yavrucum başkalarına gerek yok zaten, adamın nikahlı karısı var.Ya dalga gecmeyiniz , ama baskalariyla konussa yapar mi bunu hayir ? Hersey cok tesaduf ben geldim acildi gitti , ve gitti?
kemıgın yasıdamı var ben kac oluyorum ozamanKemik yaşı o bikerem