Kizacaksiniz ama

Hayir bildigimde adam dedi mutsuzum ayriyiz die felan geldiginde biticek die annesi 15 gunde cocuk icin bakiyor annesindeymis 1 tane oglu var bilmiyordum bende onu da , annesine de demis yurtdisindakinkizla kacacam die annesi de gelinm gelinim die ovuyomus dedi bana ? Bos bosuna mi der bir erkek bunu ya bende ilk basta inanmadim ama onca yaptigi seyden sonra .. ve ayrica hesaba twkmissiniz siz beni anlamiyorsunuz kizlar hadi diyelim ben engellemedim hesap kaldi anlarim. Ama ben engelledim bitirmis gbi oldum o bana telefonunyuzume kapayinca son anda . Ozaman neden ondan sonra kapandi da bundan once kapanmadi ? Size diyorum ki gordu orda beni hesap acildi ben gittim hesap kapandi. Bende billiyorum birtwne heswp acilmaz die ama empati yapiyorum siz herseye dalgaya vuruyorsunuz dalgaya vurup isin ciddisini anlayamazsiniz ki bu hikayenin. Sonrasinda da iste en yakin arkadasi her zmn yenge diyen bana orda felan onunka gezen ekledi ve yenge napiyon dedi yenge yi gec hic bir zaman eklemeyn eklemeden konusan yakin arkadasi neden bir an ekledi de o sira ya ? Bide bunu aciklayin o zaman kizlar
Belki bir de o şansını denemek istemiştir? Evet canım hiçbir erkek boşuna boşuna böyle şeyler demez. Karımı boşayıp seninle kaçıcam diyorsa kesssin doğrudur kessin.

Abla doğruyu söyle sende bir sinirlendin dimi 😂😶
Sinirlenmek mi bilmiyorum ama kızdım, genç bir kadının takıntılı bir şekilde aşığım, o da bana aşık laflarına kızdım, ısrarla bir sürü konu açıp da hala adamla nasıl bir araya gelir tavsiyeleri alacağını düşünmesine kızdım, elektra valla bak ahretliğe de sor benzer şeyler diyecektir, biz biriyle flört edince, ki evli adamlarla hiç işimiz olmadı şükür, bizi terk edecek daha yüzüne bakmazdık, peşinden koşmazdık, aksine o tekrar dönerse de reddederdik, en uyuz olduğum şeylerden biri erkeğin havalara girmesidir çünkü😖
Kesinlikle çok aklı başında olan gençlerimizde var,hayatlarına hedef koyup o hedef üzerinde ilerliyorlar.
Bu hem eğitim hem ilerisi için hayatlarına katacakları değerler üzerine oluyor.
Bizim zamanda ancak dallas vardı oda tilkilik üzerineydi nerdeyse,ev telefonumuz bile yoktu yazıldıysan 10 sene sonrasına gelirdi eve.
Şimdi öyle değil ki,yazılıyorsun ertesi gün eve geliyorlar bağlamak için.

Biz çok erken doğmuşuz herhalde dediğin gibi o rokete atlar dünyanın merkezine iner kk'ya oradan bağlanırdık ahretlik:))

He valla erken doğduk ahretlik, Dallas bizde işe yaramış ama şimdi yabana atmamak lazım, bir erkek ne kadar entrikacı olur, karısını bir sürü kadınlarla aldatıp akşam nasıl sevimli erkek rolü yapılır, bir kadına nasıl psikolojik şiddet uygulanır Ceyar'dan öğrendik🤣

Hayir bildigimde adam dedi mutsuzum ayriyiz die felan geldiginde biticek die annesi 15 gunde cocuk icin bakiyor annesindeymis 1 tane oglu var bilmiyordum bende onu da , annesine de demis yurtdisindakinkizla kacacam die annesi de gelinm gelinim die ovuyomus dedi bana ? Bos bosuna mi der bir erkek bunu ya bende ilk basta inanmadim ama onca yaptigi seyden sonra .. ve ayrica hesaba twkmissiniz siz beni anlamiyorsunuz kizlar hadi diyelim ben engellemedim hesap kaldi anlarim. Ama ben engelledim bitirmis gbi oldum o bana telefonunyuzume kapayinca son anda . Ozaman neden ondan sonra kapandi da bundan once kapanmadi ? Size diyorum ki gordu orda beni hesap acildi ben gittim hesap kapandi. Bende billiyorum birtwne heswp acilmaz die ama empati yapiyorum siz herseye dalgaya vuruyorsunuz dalgaya vurup isin ciddisini anlayamazsiniz ki bu hikayenin. Sonrasinda da iste en yakin arkadasi her zmn yenge diyen bana orda felan onunka gezen ekledi ve yenge napiyon dedi yenge yi gec hic bir zaman eklemeyn eklemeden konusan yakin arkadasi neden bir an ekledi de o sira ya ? Bide bunu aciklayin o zaman kizlar
Kızım sen bize sınav misin ? Herifler totoyu yaydığı yerden ellerinde telefon iletişim kurmuş, mesaj atmış. Şu an ben de ofis koltuğunun üzerinde yapıyom bunu. Herifler mesaj atmış g.tleri sıcak koltuklarından aman ne büyük çaba, ne muazzam bir efor.

En ufak birşeyle çok güzel kandırıyor seni ya daha doğrusu kendin kaniyorsun onun sana bişey yapmasına gerek yokmuş anladım. Anlayan açıklasın arkidesler,

H
Sinirlenmek mi bilmiyorum ama kızdım, genç bir kadının takıntılı bir şekilde aşığım, o da bana aşık laflarına kızdım, ısrarla bir sürü konu açıp da hala adamla nasıl bir araya gelir tavsiyeleri alacağını düşünmesine kızdım, elektra valla bak ahretliğe de sor benzer şeyler diyecektir, biz biriyle flört edince, ki evli adamlarla hiç işimiz olmadı şükür, bizi terk edecek daha yüzüne bakmazdık, peşinden koşmazdık, aksine o tekrar dönerse de reddederdik, en uyuz olduğum şeylerden biri erkeğin havalara girmesidir çünkü😖

He valla erken doğduk ahretlik, Dallas bizde işe yaramış ama şimdi yabana atmamak lazım, bir erkek ne kadar entrikacı olur, karısını bir sürü kadınlarla aldatıp akşam nasıl sevimli erkek rolü yapılır, bir kadına nasıl psikolojik şiddet uygulanır Ceyar'dan öğrendik🤣
Her şeyden önce kendimize saygımız var abla şimdi sankim öyle kerem aslı aşkları varda ölüyorum bitiyorum ayakları oluyor. 3 ay sonra radarlar açılıyor 😂

D
Genç kızlara ben de üzülüyorum ahretlik, hele de yaşı küçük toy olanlara daha bir hassas yaklaşmaya çalışıyorum, yaş itibariyle sen de ben de anneleri yaşındayız bu kızların ama bazısı nasihat almamak da direniyor, belli ki yaşamadan anlamayacak.

Ben günlerce öğüt verirdim bu kıza ama diğer konusunu okuyunca, mune yok anam bu kıza 7/24 öğüt versen almaz dedim.

Yazık, sonunda ne olur biliyor musun? Sosyal medyadan arkadaşını, yakınlarını eklerken adamın ailesi, eşi öğrenir bu kızı linç ederler, sosyal medyadan rezil ederler.

Bir de neye üzülüyorum, geçen kardeşimle de konuştuk hatta, bizlerin zamanında sosyal medya yok, internet yok, tv tek kanal, onda da ancak Dallas izliyorduk:)) aileler daha bir kapalıydı çocuklarıyla konuşmaya, ayıp geliyordu regli bile konuşmak ama niye bilmiyorum sanki biz daha uyanıktık, kolay kolay kanmıyorduk.
Dogrusunuz burddan ama hadi ozmn nasil yurek yedi de kardesine yigenine bu oyunun icine atmayi felan ? Ve o arayan abisini felwn bi yerde oturdu birisine kulaginw bisey fisildadi hodri meydan gibi nasil bunlari yapabildi burdan da biraz anlayamadim gerfekten evli oldgunu o kdr cesaretliydi ki . Korkaksiz felan. Alayiniz gelsin hodri meydan gibi laflari vardi herkese karsi.

Kızım sen bize sınav misin ? Herifler totoyu yaydığı yerden ellerinde telefon iletişim kurmuş, mesaj atmış. Şu an ben de ofis koltuğunun üzerinde yapıyom bunu. Herifler mesaj atmış g.tleri sıcak koltuklarından aman ne büyük çaba, ne muazzam bir efor.
imtıhan bu emin ol

Arkadaşlar şimdi biz boşuna parcalaniyoruz 🤣 adam kızı seviyor ötesi berisi yok. Kızda onu seviyor buda doğru . O zaman mutluluklar kardeşim . Aksini zaten kabullenmiyon 😏

D

Dogrusunuz burddan ama hadi ozmn nasil yurek yedi de kardesine yigenine bu oyunun icine atmayi felan ? Ve o arayan abisini felwn bi yerde oturdu birisine kulaginw bisey fisildadi hodri meydan gibi nasil bunlari yapabildi burdan da biraz anlayamadim gerfekten evli oldgunu o kdr cesaretliydi ki . Korkaksiz felan. Alayiniz gelsin hodri meydan gibi laflari vardi herkese karsi.
heyt masallah aslan parcası bu kartzampara

Ahretlik seninle aynı duyguları paylaşıyoruz zaten,sen yada ben konu bunlar olunca nedense geriliyoruz kızıyoruz öfkeleniyoruz .
Bundada haklı o kadar çok sebeblerimiz var ki,işte bunları anlatarak doğru yolu göstermeye çalışmak biz büyüklerin görevi diye düşünüyırum.
Yoksa aman banane beni ilgilendşrmez moduna girmiyoruz hiç.

Ceyar tarihti o yıllarda kardeşini satıp babasının mallarına göz koyan bir adamdı. :olamaz: :KK70:

gız bak altında geldı gene ıyısın vallahi ben takmam bişey senın yuzunden hastaneye gideceğim masraf cıktı ordan sayarsın

D

Size son bir mesaj yazacağım sonra benim bu topikle daha da işim olmaz.

Bizim bir tanıdık 2 çocuklu bir adamdı, her hafta başka bir kızla nişanlanırdı, nişanını da adamın kızkardeşinin evinde yaparlardı.

Bizim başka bir tanıdık, adam 1 çocuk babasıydı, karısını anneannesine gönderir, kendi annesinin yanına da sevgilisini götürürdü.

Bizim başka bir tanıdık evliydi, evliyken yurtdışında yaşayan birine sana aşığım ölüyorum dedi, karısına da yurtdışındakini tavlayıp evleneyim onun yaşadığı ülkeye gideyim seni de yanıma aldırtacağım dedi.

Tanıdık dediysem artık onlarla işim yok, ruhu kötü karakteri olmayan insanları hayatımdan çıkarırım çünkü.

Uzun lafın kısası bir insanın karakteri kötü olmasın, her hafta birine aşık olur, ailesi de çanak tutar.

Size mutluluklar.

Back
X