Kizacaksiniz ama

Size son bir mesaj yazacağım sonra benim bu topikle daha da işim olmaz.

Bizim bir tanıdık 2 çocuklu bir adamdı, her hafta başka bir kızla nişanlanırdı, nişanını da adamın kızkardeşinin evinde yaparlardı.

Bizim başka bir tanıdık, adam 1 çocuk babasıydı, karısını anneannesine gönderir, kendi annesinin yanına da sevgilisini götürürdü.

Bizim başka bir tanıdık evliydi, evliyken yurtdışında yaşayan birine sana aşığım ölüyorum dedi, karısına da yurtdışındakini tavlayıp evleneyim onun yaşadığı ülkeye gideyim seni de yanıma aldırtacağım dedi.

Tanıdık dediysem artık onlarla işim yok, ruhu kötü karakteri olmayan insanları hayatımdan çıkarırım çünkü.

Uzun lafın kısası bir insanın karakteri kötü olmasın, her hafta birine aşık olur, ailesi de çanak tutar.

Size mutluluklar.
Gerçekler bunlar işte umarım ders çıkartır bunlardan ahretlik..

D

Bizim bir tanıdık 2 çocuklu bir adamdı, her hafta başka bir kızla nişanlanırdı, nişanını da adamın kızkardeşinin evinde yaparlardı.

Bizim başka bir tanıdık, adam 1 çocuk babasıydı, karısını anneannesine gönderir, kendi annesinin yanına da sevgilisini götürürdü.

Bizim başka bir tanıdık evliydi, evliyken yurtdışında yaşayan birine sana aşığım ölüyorum dedi, karısına da yurtdışındakini tavlayıp evleneyim onun yaşadığı ülkeye gideyim seni de yanıma aldırtacağım dedi.

Tanıdık dediysem artık onlarla işim yok, ruhu kötü karakteri olmayan insanları hayatımdan çıkarırım çünkü.

Uzun lafın kısası bir insanın karakteri kötü olmasın, her hafta birine aşık olur, ailesi de çanak tutar.

Size mutluluklar.
Dogru ama benimki oyle degldi gibi hemen pes edenin amaci oyle olmaz ki snirim

Kızım sen bize sınav misin ? Herifler totoyu yaydığı yerden ellerinde telefon iletişim kurmuş, mesaj atmış. Şu an ben de ofis koltuğunun üzerinde yapıyom bunu. Herifler mesaj atmış g.tleri sıcak koltuklarından aman ne büyük çaba, ne muazzam bir efor.
Aramis diyorum ve kardesi yigenleri gercekte tanistik onlar da oyunun icinde ayrica da. Senle evlenmek istiyor gibi seyler dedi.

Aramis diyorum ve kardesi yigenleri gercekte tanistik onlar da oyunun icinde ayrica da. Senle evlenmek istiyor gibi seyler dedi.
Aşkım nerden biliyorsun o insanların kardeşi yeğenleri olduğunu, yanından mı geldin? 🤣🤣🤣🤣🤣 Dedim ya, zampara takımı toplanmış yem atıyor. Telefonda konuşmak da öyle waowwww bi çaba değil.

Size mutluluklar.
Ya ben de bı olay anlatmak istiyorum musadenizle. Genç üniversite öğrencisi bir kız vardı arkadaşım. Kendi halinde okuyor arkadaşlarıyla takılıyor falan. Sonra sürekli takıldıkları bir mekanda bir subayla tanıştı. Subay hergun o mekandaydi. İşi gücü olan orda olmaz demi. Bakismalar zamanlar bir yıl sonra kız inandı hoşlandı. Arkadaş olmayı kabul etti. Sonra hop dedikodular çalkalandı. evli falan diye iyide evli olan bir insan hergun gecelere kadar takilirmiydi. yok ben inanmak istemedim. Sonra kız ona inanmadı arkadaşlığını bitirdi. sevdiği halde ona duygularını ifade etmeden. Kızı inandırmak için kendi ablası ve enistesiyle birlikte kızla konuşmaya geldi. Kız afalladi abla sonuçta yalan söyler mi . ama ateş olmayan yerden de duman çıkmaz dedi saldı onu. Gerçekten evliymis kızı bı sene bırakmadı . Kız onun yüzünden bütün aktivitelerinden mekanlarından herşeyinden vaz geçti. okulu bittiği gibi iyi teklif almasına rağmen şehri terk etti. Adamın eşi hamile ve buna sevmiyor diyor baaaaa. Yani arkadaşım sanane eşini sevmiyor sanane hayatından. azıcık kendine bak . bu kadar mı degersizsin bu kadar mı gözü korsun. bugün aşk diye yandigin yarın seni yakar. Azıcık ar damarıniz olsun.azıcık ya kendinize bı saygıniz olsun. O su demiş bu su demiş kime ne fayda çok kızdım .😠😠

Aşkım nerden biliyorsun o insanların kardeşi yeğenleri olduğunu, yanından mı geldin? 🤣🤣🤣🤣🤣 Dedim ya, zampara takımı toplanmış yem atıyor. Telefonda konuşmak da öyle waowwww bi çaba değil.
Onlar gercekten kardesi yigeni onu bizzay kendim arastirdim ya lutfen birkere de dalga gecmeyin rica ediyorum?

Ayyyy gülmekten çalışamıyorum valla. :rolleyes: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Ya ben ciddiyim ? Bak gercekten sikildim bu durumdan size guzelce olayi biten anlattim. Suan da diyorum ondan eminim kendim gordum ettim. Hala guluyorsunuz ? Peki kandim ettim safim adini ne koyuyorsaniz koyun ama buna da bu kiz saf buna da inanmis demeyin hersey de yalan degil.

Back
X