Kizacaksiniz ama

@UmayBabacan20 .!.: konu başlığından da biliyorsun ki yaptığın şey SENİN İÇİN DOĞRU birşey değil..yanlış olduğunu kendin de biliyorsun...boşu boşuna zaman harcama insanlardan fikir almak için....YAŞA GİTSİN...

bak umay canım. diyelim ki adam gerçekten tertemiz birisi. gerçekten de sana deliler gibi aşık. seni kaybetmemek için yalan söyledi tamam.

ama sonuçta adam evli değil mi? kendine evli biriyle ilişki yaşamayı yakıştıracak mısın? adam evli.

adam evli.

adam evli.

adam evli.

adam evli.

her ne olursa olsun her şeyi netleştiren ve bitiren cümle bu: ADAM EVLİ.

yapma kendine yazık etme artık.
senin evin yok gibi oldu..müge gibisin :))))))))))))))))))))

Hadi itiraf et seni çılgın köfte, adam yenge deyince ağzın kulaklarına vardı. Yapma evladım, yapma yavrucum. Yenge kelimesi çok özel birşey değil yahu, adam adamın tek geceliğine bile diyor yenge.
Markette kasapta neyim bazen herkese yenge diye konusuyolar saygıdan yani 🤣🤣
Bi ona mı kanmıs 😳

@UmayBabacan20 .!.:tatlım sen burda yazanlara bakma..adam seni deliler gibi seviyordur....karısında pis ..pasaklı...adamın ruhundan anlamıyor....öküz gibi davranıyorduk....adam asılnda melek gibi...haysiyetli..şerefli..altı üstü..bir güler yüz...bir güzel sohbet bekliyordur...ama karısı olacak cadı....yapmıyordur...sende melek gibisindir..tatlı dilli...hoş sohbet...ne yapsın garip düşmüş bir kere.....seni çok seviyordur...hem bak arkadaşlarıda yenge diyor..sakin bırakma bu adamı tamam mı....hayatını yaşa..
Yapmayın şimdi buna inanır bu gazla ilk uçakla Türkiye’ye gelir :olamaz:

Tamam simdi boyle alay ediyorsunuz da bir erkek neden onca herkese evli degilim die yemin ettitiemis ve bunu goze almis ve aldatmayi simdi ? Avrupa icin demeyin onu gectimnzaten onun sozu hic icine girmedi aramizda orayi sormadi etmedi hic felan
Ne duymak istiyorsun?

Sana aşık dersek rahatlayıp mutlu mu olacaksın?

Ne yazılsa ulaşmıyor sana.

Bir önceki konun, ne yapayım da kendimi unutturmayayimdı zaten.

Sen bir yolunu bulur görüşürsün bu adamla.

Adam evli karısı var, belki çocuğu var umrunda değil. Hala başka şeylerin derdindesin.

Ne duymak istiyorsun?

Adam evli karısı var, belki çocuğu var umrunda değil. Hala başka şeylerin derdindesin.
Ya sen de yaban, unutmadı tabi adam. Avrupa pasaportu unutulur mu kız? Öf ülen öf. Şimdi karısını formaliteden boşanmaya nasıl ikna ederimi ve bu kızçe ile evlenip Avrupaya nasıl kapak atarımı düşünüyor deli gibi.

Ne duymak istiyorsun?

Bende unutmaya calisiyorum degil mi . Inan zor bir anda butun kalbimizi verdiysek birisine beni anlayin sizinde eminim canindan cok sevdiginiz kisi olmustur ama benimkisi daha bi cok farkli sanki dunyan basina yikilmis gibi oluyir.

Bende unutmaya calisiyorum degil mi . Inan zor bir anda butun kalbimizi verdiysek birisine beni anlayin sizinde eminim canindan cok sevdiginiz kisi olmustur ama benimkisi daha bi cok farkli sanki dunyan basina yikilmis gibi oluyir.
Yok ben eşim dahil hiçbir erkeği canımdan çok sevmedim.
Çünkü kıymetlidir benim canım fazlasıyla.
Canımdan çok sevmek falan çok arabesk laflar evladim.

Sen unutmaya çalışmıyorsun ayrıca.
Evli bir adamla görüşmenin yanlışlığıni tam olarak idrak ettiğini bile sanmıyorum.

Valla kizacam ayni sey basima gelse sizin gibi birisi surekli esimi dusunse boyle asik oldum unatamiyorum diye sacma sapan takinti haline getirse onu parcalayasim gelir evli barkli adamlar mi kaldi asik olunacak saka gibisiniz cidden sinir oluyorum.aklini basina al erkek mi yok

Back
X