Kizacaksiniz ama

Ya sen de yaban, unutmadı tabi adam. Avrupa pasaportu unutulur mu kız? Öf ülen öf. Şimdi karısını formaliteden boşanmaya nasıl ikna ederimi ve bu kızçe ile evlenip Avrupaya nasıl kapak atarımı düşünüyor deli gibi.
Yani hepsi mümkün.

Adam afilli bir yalancı çünkü. 😑

Twmam bu konuda saf olabilirim de okadar da saf degilim yani pasaport icin istese birakmazdi degil mi az da boyle tarafindan bakalim
O yine arar seni, aha da buraya yazıyorum. Şimdi soğuk yapıyo, sen ara sor diye. Yarın bi sıkıntı çıkarttığında '' Ben sana bayılmıyordum, sen koştun peşimden. '' demek için. Hem daha karısını boşayamadı yahu, az dur.

O yine arar seni, aha da buraya yazıyorum. Şimdi soğuk yapıyo, sen ara sor diye. Yarın bi sıkıntı çıkarttığında '' Ben sana bayılmıyordum, sen koştun peşimden. '' demek için. Hem daha karısını boşayamadı yahu, az dur.
Hesabi giden adamin ardindan boyle konusma bari , gecen haftalar demistiniz karisina donmustur akli basina geldi simdi de baska seyler yaziyosunuz . Anlamadim simdi de pasaportlu kiz damgasi yedim😅😂

Sacmalamayin bence ben taniyorum onu okadar da degil o
Sadece netten tanıştın, ne kadar görüştün bu adamla? İnsan 10 yıllık kocasını zor tanıyor, sen netteki herifi şak diye tanıdın yani, maşallah.

Vermedim ama hala konusuyordu felan vermedigim halde
tamam senin gibi takıntı yapmış işte verene kadar uğraştıracak seni. arkadaşına yoklatması da o yüzden.
daha ne kadar çirkince konuşabilirim bilmiyorum ama gidip adamla yattığında seni engelleyecek biliyor musun?

tamam senin gibi takıntı yapmış işte verene kadar uğraştıracak seni. arkadaşına yoklatması da o yüzden.
daha ne kadar çirkince konuşabilirim bilmiyorum ama gidip adamla yattığında seni engelleyecek biliyor musun?
Orasi dogru.. zaten ben ona dedim evlenen kadar dek orayi izin vermem felan gercekten de oyle ama asla vermem oda dediydi guven onceden vermeli felan..

Back
X